Legg til datoer

Piazza dei Miracoli

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
  • Flerdagsturer
82 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Piazza dei Miracoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Piazza dei Miracoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Piazza dei Miracoli

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 11 974 vurderinger

Jeg var heldig og likte denne turen alene fordi de to andre personene ikke dukket opp. Anastasia gjorde ekskursjonen veldig rolig, balansert, lakonisk, men likevel veldig informativ. Hun har en behagelig stemme og godt tysk. Jeg vil kritisere arrangøren for beskrivelsen av møtepunktet i bekreftelsen. Du kan enten beskrive det bedre eller velge et annet sted. Men med litt fantasi kan du finne hvor møtepunktet er. Du må bare planlegge litt mer tid.

Fantastisk tur rundt dåpskatedralen og med vår svært kunnskapsrike guide Andrea. Dette ble gjort morsomt og fullt av fakta hele veien, mange sjanser til å stille spørsmål og ta bilder. Etter at den guidede delen av tårnet klatret opp i tårnet og så på kirkegården - ble disse monumentene, selv om de var på tur alene, også forklart fullt ut for oss

Jeg hadde problemer i begynnelsen, og teamet var veldig villige til å hjelpe meg med å løse det! Manuel, guiden, bortsett fra å gjøre den guidede turen superinteressant, er en flott person! Sterkt anbefalt! Da følte også Enrica at hun hadde mye erfaring i det hun gjorde. Jeg vil gå tilbake og anbefale det!

Billettkjøpet på nett fungerte bra og ukomplisert. Rådene angående posene du ikke har lov til å ta opp i tårnet var til hjelp. Det var synd at varselet om at kirken stenger kl 18:00 manglet eller ikke var tilstede nok.

Hip hip hurra to Sara and driver. The trip was splended. Thks.