Legg til datoer

Piazza dei Cavalieri

Piazza dei Cavalieri: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Pisa: Det beste av Pisa - en selvguidet audiotur

1. Pisa: Det beste av Pisa - en selvguidet audiotur

Unngå de typiske turistrutene og opplev Pisa som en Pisan! Det er så mye mer å se her enn det skjeve tårnet. Turen starter på Plaza Vittorio Emanuele II, som ligger noen få meter fra Pisa sentralstasjon. Derfra går vi til Keith Harings imponerende Tuttomondo-veggmaleri, et symbol på fred og harmoni. Vi går langs Corso Italia neste gang. Det er en av byens viktigste gater, og den vil føre oss til elven Arno. Jeg vil fortelle deg om historien til Pisa underveis, for å forberede deg på de fantastiske palassene som dominerer elvebredden og den sentrale Piazza Garibaldi med sin fantastiske utsikt. Borgo Stretto er neste, deretter Piazza delle Vettovaglie hvor jeg viser deg de gamle middelalderske tårnhusene og den nydelige Piazza dei Cavalieri. Vi avslutter turen med en bom ved Field of Miracles, som står på UNESCOs verdensarvliste. Du kan beundre det spektakulære skjeve tårnet i Pisa der, og jeg er sikker på at du vil bli imponert over skjønnheten til katedralen og dåpskapellet.

Pisa: Sherlock Holmes Selvstyrt Smartphone City-spill

2. Pisa: Sherlock Holmes Selvstyrt Smartphone City-spill

Opplev spenningen ved å være en detektiv og bli med i det spennende Sherlock Holmes-spillet med teamet ditt. Mens han feirer friheten på Liberty Festival, blir en mann ved navn Balthazar, lederen av Homeland Security, funnet død med en kniv i ryggen. Politiet har pågrepet fire mistenkte, og det er opp til deg å løse saken og avdekke sannheten. Ved å bevege deg rundt i byen vil du låse opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet. I løpet av dette mordmysteriet kan du sjekke fremgangen din på mistenktbordet. Kan du løse drapet? Spill Sherlock Holmes! VIKTIG INFORMASJON - Dato: for å bestille dette spillet må du velge en dato, MEN du kan spille, pause og fortsette når du vil. - Personer: 1 spiller står for 1 lag. - Merk: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir ingen informasjon om byen!

Fra Firenze: PRIVAT tur til Pisa, San Gimignano og Siena

3. Fra Firenze: PRIVAT tur til Pisa, San Gimignano og Siena

Hva du kan forvente • Stopp ved: Pisa, Toscana. En komfortabel én times kjøretur tar deg til Pisa. Så snart du ankommer, vil du passere de historiske forstedene og møte Piazza dei Cavalieri, det opprinnelige politiske sentrum av middelalderens Pisa. Det ble senere forvandlet av Cosimo I de’ Medici til senteret for ridderordenen av Santo Stefano, opprettet for å forsvare de toskanske og middelhavskystene fra tyrkiske og piratflåter. • Stopp ved: Det skjeve tårnet i Pisa, Pisa og dens Piazza dei Miracoli har alltid vært en grunnleggende del av en reise til Toscana, og til tross for tilstedeværelsen av de mange turistene, utstråler stedet en tidløs, stemningsfull og mektig skjønnhet. Besøkende fra hvert hjørne av verden prøver vanligvis å holde det skjeve tårnet oppreist, med litt hjelp fra kameraets perspektiv, for å lage morsomme bilder! Varighet: 1 time • Stopp ved: San Gimignanos historiske sentrum, Toscana. Den vakre høyborgen San Gimignano er en av de mest populære turistattraksjonene i Toscana. San Gimignano er en skatt av middelaldersk arkitektur, frosset i tid i år 1300. Fremfor alt er det kjent for sine gamle tårn, som fortsatt skiller seg ut fra silhuetten. Ikke glem å stikke innom den berømte iskrembutikken Dondoli, vinner av mange priser for den beste iskremen i verden. Varighet: 1 time • Stopp ved: Piazza della Cisterna, San Gimignano, Toscana. Piazza della Cisterna dateres tilbake til 1287. Den ligger nøyaktig i sentrum av byen, ved et veikryss mellom de to hovedgatene i den øvre middelalderlandsbyen. Mens byens Piazza del Duomo fungerte både som et religiøst og politisk sentrum, ble Piazza della Cisterna i stedet brukt som et lokalt marked og som en scene for sosiale sammenkomster, fester og turneringer. • Stopp ved: Centro Storico di Siena. Siena er et av de mest populære og besøkte stedene i Toscana. Det er kjent i hele Italia for sin utmerkede middelalderarkitektur. Ved ankomst kan du utforske dens rike historie og kunst, gjennom dens bemerkelsesverdige lokale monumenter som den berømte skjellformede Piazza del Campo og den enestående Siena-katedralen. Mange lokale butikker fyller de historiske gatene i Siena, en flott mulighet for deg å smake på lokal mat eller kjøpe noen gaver! Varighet: 2 timer • Gå forbi: Katedralplassen, Siena. Katedralen Santa Maria Assunta er hovedstedet for katolsk tilbedelse i Toscana, og bispedømmet Siena. Bygningen ligger på torget med samme navn i sentrum av byen. Bygget i italiensk gotisk stil, er det en av de mest betydningsfulle og spektakulære kirkene bygget i Italia. • Gå forbi: Piazza del Campo, Siena. Piazza del Campo (eller ganske enkelt, il Campo) er hovedtorget i byen Siena. Den er unik for sin spesielle og originale skjellform, og er kjent over hele verden for sin skjønnhet og arkitektoniske integritet, samt for å være stedet der Palio di Siena finner sted to ganger i året.

Pisa: Privat spasertur med billett til Det skjeve tårn

4. Pisa: Privat spasertur med billett til Det skjeve tårn

En privat spasertur for å oppleve Pisas skjønnhet: Piazza dei Miracoli med det verdensberømte skjeve tårnet, baptisteriet og katedralen, og opplevelsen av å bestige verdens mest berømte tårn. Møt din private ekspertguide og start turen til fots i den gamle sjøfartsbyen Pisa, som er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet. Du vil bli blendet av dette fantastiske torget som domineres av katedralen (innvendig besøk med prioritert adgang), et eksempel på Pisas særegne romanske arkitektur, det berømte skjeve tårnet og det runde dåpskapellet som er omgitt av imponerende søylearkader. Etter endt vandring setter guiden deg av ved det praktfulle skjeve tårnet, der du får en innvendig omvisning i dette unike monumentet med "skip the line"-inngang. En av de mest fantastiske opplevelsene du kan få, er å klatre opp til toppen av tårnet via de 294 trinnene som stiger opp i en spiral. Tårnet er 55,86 m høyt fra bakken på den lave siden og 56,70 m høyt på den høye siden, med en helning på ca. 3,99 grader. Den svake og ustabile undergrunnen forårsaket dette unike fenomenet, og bidro til å skape et av verdens underverker.

Pisa-tur med buss

5. Pisa-tur med buss

Oppdag skjønnheten i det berømte skjeve tårnet og de andre monumentene som gjør Piazza dei Miracoli til noe helt unikt i verden. Etter bare én times reise i våre komfortable busser er du fremme i Pisa sammen med en reiseleder som gir deg all den informasjonen og de rådene du trenger for å få mest mulig ut av opplevelsen. Du forlater reiselederen først når du kommer til Piazza dei Miracoli, hvor du har ca. to timer fri til sightseeing i den toskanske byen. La deg overvelde av skjønnheten i monumentene, rusle langs de smale gatene i det historiske sentrum, ta et bilde på Lungarni, der elven Arno deler byen i to deler for så å møtes igjen over de pittoreske broene, beundre det unike ved Piazza dei Cavalieri og de historiske bygningene, og la deg friste av de typiske italienske produktene som kjennetegner barene og restaurantene på Via Santa Maria. Når opplevelsen er over, går dere tilbake til bussen sammen med reiselederen og setter kursen mot La Spezia, der skipet venter på dere! Avhengig av skipets avgangstidspunkt eller værforholdene er det også mulig å besøke andre destinasjoner i La Speziabukten, for eksempel middelalderbyen Sarzana, naturparken Cinque Terre eller fiskerlandsbyen Lerici. Du kommer garantert tilbake til skipet i tide!

Oppdag underverkene i Pisa fra Livorno med valgfritt tårn

6. Oppdag underverkene i Pisa fra Livorno med valgfritt tårn

Få en magisk opplevelse i Pisa; i tillegg til å besøke Piazza dei Miracoli med det berømte skjeve tårnet, katedralen og dåpskapellet, kan du i selskap med en dyktig reiseleder utforske de uventede skjønnhetene i det historiske sentrum blant smug, torg og middelalderpalasser og få reservert adgang til tårnet (hvis du har valgt dette alternativet). Utforsk Pisa på denne utflukten fra Livorno. Når du går i land, tar du en av skyttelbussene som går fra havnen for å nå reiselederen din i den lett gjenkjennelige grønne skjorten ved skyttelbussholdeplassen. Vel om bord er det tid for å starte rundturen i Pisa med forklaringer, tips og nyttig informasjon for å få mest mulig ut av opplevelsen i Pisa. Turen begynner med at vi krysser de gamle bymurene og det religiøse sentrumet "Piazza dei Miracoli", som står på Unescos verdensarvliste og er et av de viktigste sentrene for middelalderkunst i verden, for så å fortsette langs Via Santa Maria, en gammel vei som forbinder det religiøse sentrumet med Piazza dei Cavalieri med kirken, det prestisjetunge universitetet "la normale" som ble grunnlagt av Napoleon Bonaparte og Gualandi-tårnet, der den berømte grev Ugolino, en av hovedpersonene i Dantes Guddommelige komedie, døde av sult. Besøket fortsetter gjennom den gamle middelalderbydelen "Borgo stretto" opp til den midtre broen, hvorfra du kan nyte den fantastiske utsikten over Lungarni med sine gamle, historiske palasser, matmarkedet og universitetsområdet omgitt av overraskende middelaldertårn. Velger du tårnbilletten, kan du gå opp til toppen av det berømte skjeve tårnet i Pisa og gå inn i den spektakulære katedralen uten å måtte stå i kø. Etter opplevelsen returnerer du til Livorno for å gå om bord på skipet ditt.

10 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Piazza dei Cavalieri

Flere reisetips for Piazza dei Cavalieri

Vil du vite mer om aktiviteter i Piazza dei Cavalieri? Trykk her for full oversikt