Legg til datoer

Piazza dei Cavalieri

Piazza dei Cavalieri: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Pisa: The Best of Pisa Self Guided Audio Tour

1. Pisa: The Best of Pisa Self Guided Audio Tour

Unngå de typiske turistrutene og opplev Pisa som en Pisan! Det er så mye mer å se her enn det skjeve tårnet. Turen starter på Plaza Vittorio Emanuele II, som ligger noen få meter fra Pisa sentralstasjon. Derfra går vi til Keith Harings imponerende Tuttomondo-veggmaleri, et symbol på fred og harmoni. Vi går langs Corso Italia neste gang. Det er en av byens viktigste gater, og den vil føre oss til elven Arno. Jeg vil fortelle deg om historien til Pisa underveis, for å forberede deg på de fantastiske palassene som dominerer elvebredden og den sentrale Piazza Garibaldi med sin fantastiske utsikt. Borgo Stretto er neste, deretter Piazza delle Vettovaglie hvor jeg viser deg de gamle middelalderske tårnhusene og den nydelige Piazza dei Cavalieri. Vi avslutter turen med en bom ved Field of Miracles, som står på UNESCOs verdensarvliste. Du kan beundre det spektakulære skjeve tårnet i Pisa der, og jeg er sikker på at du vil bli imponert over skjønnheten til katedralen og dåpskapellet.

Pisa: Sherlock Holmes Selvstyrt Smartphone City-spill

2. Pisa: Sherlock Holmes Selvstyrt Smartphone City-spill

Opplev spenningen ved å være en detektiv og bli med i det spennende Sherlock Holmes-spillet med teamet ditt. Mens han feirer friheten på Liberty Festival, blir en mann ved navn Balthazar, lederen av Homeland Security, funnet død med en kniv i ryggen. Politiet har pågrepet fire mistenkte, og det er opp til deg å løse saken og avdekke sannheten. Ved å bevege deg rundt i byen vil du låse opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet. I løpet av dette mordmysteriet kan du sjekke fremgangen din på mistenktbordet. Kan du løse drapet? Spill Sherlock Holmes! VIKTIG INFORMASJON - Dato: for å bestille dette spillet må du velge en dato, MEN du kan spille, pause og fortsette når du vil. - Personer: 1 spiller står for 1 lag. - Merk: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir ingen informasjon om byen!

Fra Firenze: PRIVAT tur til Pisa, San Gimignano og Siena

3. Fra Firenze: PRIVAT tur til Pisa, San Gimignano og Siena

Hva du kan forvente • Stopp ved: Pisa, Toscana. En komfortabel én times kjøretur tar deg til Pisa. Så snart du ankommer, vil du passere de historiske forstedene og møte Piazza dei Cavalieri, det opprinnelige politiske sentrum av middelalderens Pisa. Det ble senere forvandlet av Cosimo I de’ Medici til senteret for ridderordenen av Santo Stefano, opprettet for å forsvare de toskanske og middelhavskystene fra tyrkiske og piratflåter. • Stopp ved: Det skjeve tårnet i Pisa, Pisa og dens Piazza dei Miracoli har alltid vært en grunnleggende del av en reise til Toscana, og til tross for tilstedeværelsen av de mange turistene, utstråler stedet en tidløs, stemningsfull og mektig skjønnhet. Besøkende fra hvert hjørne av verden prøver vanligvis å holde det skjeve tårnet oppreist, med litt hjelp fra kameraets perspektiv, for å lage morsomme bilder! Varighet: 1 time • Stopp ved: San Gimignanos historiske sentrum, Toscana. Den vakre høyborgen San Gimignano er en av de mest populære turistattraksjonene i Toscana. San Gimignano er en skatt av middelaldersk arkitektur, frosset i tid i år 1300. Fremfor alt er det kjent for sine gamle tårn, som fortsatt skiller seg ut fra silhuetten. Ikke glem å stikke innom den berømte iskrembutikken Dondoli, vinner av mange priser for den beste iskremen i verden. Varighet: 1 time • Stopp ved: Piazza della Cisterna, San Gimignano, Toscana. Piazza della Cisterna dateres tilbake til 1287. Den ligger nøyaktig i sentrum av byen, ved et veikryss mellom de to hovedgatene i den øvre middelalderlandsbyen. Mens byens Piazza del Duomo fungerte både som et religiøst og politisk sentrum, ble Piazza della Cisterna i stedet brukt som et lokalt marked og som en scene for sosiale sammenkomster, fester og turneringer. • Stopp ved: Centro Storico di Siena. Siena er et av de mest populære og besøkte stedene i Toscana. Det er kjent i hele Italia for sin utmerkede middelalderarkitektur. Ved ankomst kan du utforske dens rike historie og kunst, gjennom dens bemerkelsesverdige lokale monumenter som den berømte skjellformede Piazza del Campo og den enestående Siena-katedralen. Mange lokale butikker fyller de historiske gatene i Siena, en flott mulighet for deg å smake på lokal mat eller kjøpe noen gaver! Varighet: 2 timer • Gå forbi: Katedralplassen, Siena. Katedralen Santa Maria Assunta er hovedstedet for katolsk tilbedelse i Toscana, og bispedømmet Siena. Bygningen ligger på torget med samme navn i sentrum av byen. Bygget i italiensk gotisk stil, er det en av de mest betydningsfulle og spektakulære kirkene bygget i Italia. • Gå forbi: Piazza del Campo, Siena. Piazza del Campo (eller ganske enkelt, il Campo) er hovedtorget i byen Siena. Den er unik for sin spesielle og originale skjellform, og er kjent over hele verden for sin skjønnhet og arkitektoniske integritet, samt for å være stedet der Palio di Siena finner sted to ganger i året.

Pisa: Privat fottur med billett til det skjeve tårnet

4. Pisa: Privat fottur med billett til det skjeve tårnet

En privat vandretur for å oppleve skjønnheten i Pisa: Piazza dei Miracoli med det verdensberømte skjeve tårnet, dåpskapellet og katedralen, Piazza dei Cavalieri og Piazza Arcivescovado, beriket av opplevelsen å klatre opp i verdens mest kjente tårn. Møt din private og ekspertguide og start en spennende vandretur i den gamle maritime byen Pisa kjent for sin arkitektoniske skjønnhet. Guiden din vil gjerne tilpasse din 2-timers vandretur etter dine personlige preferanser og ta deg med på en gjennomgående utendørs spasertur på Piazza dei Miracoli og dens monumenter. Du vil bli blendet av dette fantastiske torget som domineres av katedralen (interiørbesøk med prioritert tilgang), en modell av den karakteristiske pisanske romanske arkitekturen, det berømte skjeve tårnet og det rundformede dåpskapellet omgitt av dens suggestive søylearkader. Venstre Piazza dei Miracoli vil guiden din lede deg gjennom det historiske kvarteret hvor du kan beundre kirken San Sisto, en av de eldste kirkene i Pisa. Etter en hyggelig spasertur kommer du til Piazza dei Cavalieri, som var det politiske sentrum i middelalderen. Din private guide vil introdusere dette fantastiske torget hvor du kan beundre det historiske Scuola Normale, et av de mest kjente universitetene i verden. Forbi de berømte middelalderske tårnhusene vil du bli betatt av forklaringen fra guiden din om historien til disse spesielle bygningene. Deretter kommer du til den fantastiske Piazza Arcivescovado hvor det imponerende Palazzo Vescovile ligger. Avsluttet vandreturen, vil guiden din forlate deg ved det praktfulle skjeve tårnet, hvor du vil nyte det indre besøket til et så unikt monument, med hopp over køen. Å klatre til toppen ved å montere de 294 trinnene som stiger opp i en spiral, vil være en av de mest fantastiske opplevelsene du noen gang kan prøve. Tårnet er 55,86 m høyt (183,27 fot) fra bakken på den lave siden og 56,70 m høyt (186,02 fot) på den høye siden, rundt 3,99 grader skjevt. Den svake og ustabile undergrunnen forårsaket dette unike fenomenet, og bidro til å skape et av verdens underverker.

Piazza dei Cavalieri og Piazza dei Miracoli

5. Piazza dei Cavalieri og Piazza dei Miracoli

Piazza del Duomo, bedre kjent som Piazza dei Miracoli, ligger i en historisk setting med sjelden skjønnhet, og huser katedralen, dåpskapellet, Camposanto og klokketårnet, kjent som det skjeve tårnet, definert som "mirakler" av Gabriele D'Annunzio for deres skjønnhet og originalitet. Ikke mindre er Piazza dei Cavalieri, etter Piazza del Duomo, det mest kjente torget i byen. Tidligere en eksponent for sivil makt, Palazzo della Carovana, ex Palazzo degli Anziani, nå sete for prestisjetunge Scuola Normale Superiore, Palazzo dell'Orologio og den majestetiske kirken Santo Stefano dei Cavalieri ligger her. Omvisning i 1H med en reiseleder, klar til å dele sin kunnskap og lidenskap for to av de mest kjente torgene i byen Pisa. Besøket vil ha samme avreise- og ankomststed kl. Infopunkt Turistico di Pisa Turismo - Duomo Piazza del Duomo, 7 - 56126 Pisa PI Vennligst møt opp på møtestedet 10 minutter før besøkets start. For nødsituasjoner ring nummeret +39 050 7846250

De beste severdighetene i nærheten av Piazza dei Cavalieri

Flere reisetips for Piazza dei Cavalieri

Vil du vite mer om aktiviteter i Piazza dei Cavalieri? Trykk her for full oversikt