Våre mest anbefalte ting å gjøre i Phuket City

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

1. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

Avreise fra Phuket og cruise i hurtigbåt over havet til Phi Phi-øyene. Gå inn i den pittoreske Loh Sama Bay og gå over sanden for å slappe av på Maya Bay. Se lokalt dyreliv på Monkey Beach og nyt en restaurantbuffé ved stranden før du snorkler på Bamboo Island. Bli hentet fra hotellet ditt i Phuket og reis til bryggen for å møte ditt vennlige mannskap og gruppen for dagen. Bli ønsket velkommen på båten med en brus og sesongens frukt mens du blir informert om turen. Ankom Loh Sama Bay, et kjent sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holmen i sentrum og den lille stranden. Deretter går du til Maya Bay, hvor de filmet filmen The Beach. Slapp av på den hvite sandstranden og utforsk Maya Bay på egenhånd. Mens du spaserer, sett pris på restaureringsarbeidet rundt bukten, før du drar til Pileh Lagoon, en ubebodd nasjonalpark. Beundre denne lukkede lagunens lyse smaragdgrønne vann omkranset av høye kalksteinsklipper. Gå ned til klippene og slapp av på den skjulte stranden ved lagunen før du fortsetter til Viking Cave. Oppdag den historiske industrien som er viet til høsting av hurtigfuglereir og lær om deres betydning for kinesisk kultur. Deretter besøker du Monkey Beach. Stopp på et idyllisk sted, omgitt av natur og bratte fjellformasjoner, og slapp av i paradis, omgitt av kalksteinsklipper. Se deg rundt for å se de ville apene klatre på klippene, slappe av på stranden eller svømme. Nyt en deilig internasjonal lunsjbuffé på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj reiser du til Nui Bay, et dykkested på nordvestkysten av Koh Phi Phi Don. Ta en svømmetur i det klare vannet, hvis du ønsker det. Avslutt turen med litt fritid på hjerteformet Bamboo Island, hvor du vil kunne svømme, slappe av eller sole deg i 1,5 time. Etter å ha slappet av, gå tilbake til hurtigbåten og nyt en komfortabel transport tilbake til hotellet.

Fra Phuket: Dagstur med lunsj til Phi Phi-øyene og Maya Bay

2. Fra Phuket: Dagstur med lunsj til Phi Phi-øyene og Maya Bay

Besøk de paradisøyene Phi Phi, og utforsk Phi Phi Don og Phi Phi Leh på en guidet dagstur med hurtigbåt fra Phuket. Se livet under overflaten med 3 snorklestopp og kos deg med en lunsjbuffé ved stranden. Start dagen med henting på hotellet ditt og en gratis kaffe eller te med kaker. Hopp om bord på en hurtigbåt, og dra ut til Green Island for å snorkle og observere marint dyreliv. Fortsett til Phi Phi Leh-øya, brukt flere i ikoniske filmer, inkludert «The Beach». Kjør langs Maya Bay og Loh Samah Bay med båt, før du tar en svømmetur i Pileh Lagoon, kjent for sitt smaragdgrønne vann omkranset av kalksteinsklipper. Ta med kameraet til Viking Cave og se fuglereirene. Ved middagstid ankommer du Phi Phi Don-øya. Her kan du gjenvinne kreftene med en lunsjbuffé på en strandrestaurant. Etterpå kan du nyte tid på egen hånd, til å oppdage denne frodige øya med sine mange butikker og kaféer. Stopp ved Monkey Beach for å få et glimt av apene som holder til på denne stranden. Deretter drar du videre til Nui Bay for å bade, snorkle eller simpelthen nyte solskinnet. Til slutt besøker du Khai Island og slapper av på de uberørte strendene eller nyter en dukkert, før du returnerer til hotellet ditt.

Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

3. Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

Slipp å bekymre deg over transport mellom Phuket og Koh Phi Phi, og kjøp billett til fergen som tar deg over Andamanhavet.  Hvis du er i Phuket, kan du få tilgang til møtestedet ved Rassada havn 30 minutter før avgang, eller velge alternativet for å bli hentet fra Patong, Kata, Karon eller Phuket City-området. Len deg tilbake og slapp av i komfort med klimaanlegg, og nyt utsikten over Thailands vakre strender. Etter båtturen er du klar for å starte din fantastiske ferie på den vakre øya. Du kan kjøpe enten enveisbillett eller rundtursbillett , og billettene kan brukes på alle tidsluker.

Phuket: Rundtur i gamlebyen, Chalong-tempelet og den store Buddha-bilen

4. Phuket: Rundtur i gamlebyen, Chalong-tempelet og den store Buddha-bilen

Oppdag skjønnheten i Phuket på en heldags gruppetur med varebil. Ta bilder ved utsiktspunktene Karon, Nak-Kerd Sea og Rang Hill. Se den store Buddha-statuen og Phuket gamleby. Lær om lokal matproduksjon på en cashewfabrikk. Nyt bekvemmeligheten av å bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Phuket. Len deg tilbake og slapp av på den naturskjønne kjøreturen til Karon utsiktspunkt. Stopp for å se ut over Andamanhavet. Fortsett til utsiktspunktet Nak-Kerd Sea for å nyte den fantastiske utsikten over kysten. (Kundens egne utgifter) Gå til den ikoniske Big Buddha-statuen for å ta bilder av den største sittende Buddha-statuen på øya. Reis til Chalong-tempelet og oppdag buddhistiske tradisjoner og arkitektur i et av de mest berømte templene i Phuket. Se en av Phukets største eksportvarer på en lokal cashewnøttfabrikk. Finn ut hvordan cashewnøtter produseres. Kjør til Phuket gamleby og ha litt fritid til å vandre gjennom den unike arkitekturen til de fargerike kinesisk-portugisiske bygningene. Ta deg til Rang Hill-utsiktspunktet for å få fantastisk panoramautsikt over sør i Phuket. Slapp av og kjøp en drink før du returnerer til overnattingsstedet ditt i Phuket. (Kundens egne utgifter)

Phuket: James Bond Island med Longtail Boat Small Group Tour

5. Phuket: James Bond Island med Longtail Boat Small Group Tour

Padle en kano og ri en longtail-båt på denne multi-stop eventyrturen fra Phuket med private og delte alternativer. Smak på lokal mat, utforsk Talu Cave og besøk James Bond Island for å se de majestetiske kalksteinskarstene som ble gjort kjent av James Bond-filmen fra 1974, "The Man with the Golden Gun". Etter henting fra hotellet ditt i Phuket, dra rett til dagens første stopp, Wat Suwan Khuha, også kjent som Monkey Cave, på grunn av de frekke primatene som bor i tempelkomplekset. Gå ned i huletempelet og se på statuene og utskjæringene før du går til bryggen. Gå deretter ombord på en longtailbåt og seil til det andre stoppet, Panyee Island, også kjent som Floating Village. Øya er bygget på påler av de lokale fiskerne, og har vært bebodd siden 1700-tallet. Utforsk landsbyen, nyt det lokale livet, før du spiser lunsj på en restaurant i landsbyen. Etter å ha fylt magen med deilig lokal mat, gå ombord i båten igjen for å komme deg til Talu-hulen. Nyt litt fritid til kano i det vakre blå vannet. Utforsk grotteområdet, hvor du finner utrolige stalaktitter og stalagmitter og uvanlig formede fjellformasjoner. Fortsett deretter til dagens hovedattraksjon, James Bond Island. Stopp ved det perfekte utsiktspunktet for å se den fantastiske 20 meter lange fjellformasjonen, en enslig klippe omgitt av turkis vann og klipper. Beundre det uforglemmelige pittoreske landskapet før du starter reisen tilbake til Phuket. Vil du reise komfortabelt og med stil? Du kan velge å oppgradere transporten din til våre premiumalternativer. Dette inkluderer en overlegen og komfortabel SUV i stedet for den vanlige varebilen samt en luksuriøs langhalebåt, som er mer romslig og komfortabel. Du vil også få gratis snacks, kule håndklær og tilgang til en høyttaler til din disposisjon.

Phuket: Besøk på et etisk elefantreservat

6. Phuket: Besøk på et etisk elefantreservat

Utforsk Elephant Wildlife Sanctuary i Phuket og mat elefantene med bananer, mais og mer. Lær mer om elefantene fra guiden din, og avdekk fordelene med spabehandling på dyrene før du nyter en deilig matboks. Morgenøkt Start henting mellom kl. 07.30. – 08.30. fra hotellet ditt. (Hentetiden avhenger av området på hotellet ditt, vennligst sjekk hentetiden på e-posten din fra elefantparken) 09.00–09.10. Elefantadferd og Save & Care Program Detail 09.10 – 10.00. Tilbered mat og gå rundt i Elephant Park for å mate elefanter, mate elefantene kurver med bananer, sukkerrør, agurk og mais. Mens de nyter maten, kan du lære av guidene om bakgrunnen til hver elefant. 10.00 – 10.40. Begynn å gjøre den spesielle Herb Mix Mud og gjør et spa for elefanter forbered elefantene med en spa-behandling og dusj. Oppdag de helbredende fordelene med spesiell spa-slam som hjelper til med å helbrede elefantsår fra mange typer riper og hudskader, og gir varmebalansefordeler for kroppen og blodstrømmen. 10.40–11.00. Å bade med elefant i et naturlig vannbasseng – Å lære å børste elefantens hud gjorde elefanten komfortabel og avslappende og diskusjon om emnet "Elefant og vann" 11.00 – 11.30. Nyt lunsj med et Pad Thai-bokssett og sesongens frukt før du drar tilbake til hotellet ditt i Phuket. Gå inspirert og informert etter å ha støttet elefantene og fremtidig omsorg ved Elephants Wildlife Sanctuary. Ettermiddagsøkt Start henting mellom 11.30 og 12.30. fra ditt hotell/innkvartering. (Hentetiden avhenger av området på hotellet ditt, vennligst sjekk hentetiden på e-posten din fra elefantparken) 1-13.30. Lunsjtid. Nyt lunsj med et Pad Thai-bokssett og sesongens frukt før du drar tilbake til hotellet ditt i Phuket. Gå inspirert og informert etter å ha støttet elefantene og fremtidig omsorg ved Elephants Wildlife Sanctuary. 13.30–13.45. Elefantadferd og Save & Care Program Detail. 1.45–14.30. Tilbered mat og gå rundt i Elephant Park for å mate elefanter, mate elefantene kurver med bananer, sukkerrør, agurk og mais. Mens de nyter maten, kan du lære av guidene om bakgrunnen til hver elefant. 14.30–15.00. Begynn å gjøre den spesielle Herb Mix Mud og gjør et spa for elefanter forbered elefantene med en spa-behandling og dusj. Oppdag de helbredende fordelene med spesiell spa-slam som hjelper til med å helbrede elefantsår fra mange typer riper og hudskader, og gir varmebalansefordeler for kroppen og blodstrømmen. 15.30–15.30. Å bade med elefant i et naturlig vannbasseng – Å lære å børste elefantens hud gjorde elefanten komfortabel og avslappende og diskusjon om emnet "Elefant og vann" 15.30. Dusj selv og ta deg tilbake til hotellet/innkvarteringen.

Fra Phuket: Luksuriøst solnedgangcruise til James Bond-øya

7. Fra Phuket: Luksuriøst solnedgangcruise til James Bond-øya

Ta inn høydepunktene i Phang Nga Bay på dette actionfylte heldagscruiset fra Phuket, inkludert hotelltransport. Padle rundt Hong-øyene på en kajakk, beundre de naturlige underverkene på James Bond-øya, ta en dukkert på Yai-øya, og spis en deilig lunsj ombord. Du hentes på hotellet ditt og kjøres til Ao Por Pier. Start luksuscruiset i Phang Nga Bay med stil og komfort, og nyt en deilig lunsjbuffet ombord. Beundre det spektakulære kalksteinslandskapet langs kysten, mens du nyter et bredt utvalg av internasjonale retter, som spenner fra sushi til lokale retter. Deretter kan du padle kajakk til Hong Island og utforske grottene der. Her kan du kan oppdage en helt annen verden, inne i grottene. Beundre de vakre kalksteinsklippene, som er dekket av grønne vekster og grotteåpningene ut i åpen himmel. Etter kajakkpadlingen kan du slappe av, bade eller strekke deg ut i en hengekøyene på Yai Island.  Deretter fortsetter cruiset til Phing Kan Island, midtpunktet i Phang Nga nasjonalpark, for å beundre de fantastiske, vertikale klippene. Denne øya er også kjent som James Bond Island, og du kjenner deg kanskje igjen i filmen «Mannen med den gyldne pistol».  Cruise tilbake mot marinaen, mens du nyter en buffémiddag under en fantastisk solnedgang. Nyt fantastisk utsikt til en uforglemmelig solnedgangen fra båten. Når du ankommer Yacht Haven Marina og blir du transport tilbake til hotellet.

Fra Phuket: Etisk tur til et elefantreservat med lunsj

8. Fra Phuket: Etisk tur til et elefantreservat med lunsj

Oppdag elefantenes magi på et guidet besøk til The Elephant Sanctuary, med henting og bringing inkludert. Opplev elefantenes daglige rutine ved å mate og bade dem. Ta uforglemmelige bilder med de nye, gigantiske vennene dine mens du lærer om elefantenes liv. Begynn dagen med å bli hentet på overnattingsstedet ditt i en varebil med klimaanlegg. Deretter kjører dere gjennom vakker natur til elefantreservatet nord for Phuket. Møt den engelsktalende guiden og lær litt om elefantene. Ta med deg bananer og rørsukker, og gå sammen med guiden gjennom parken og opplev de frittgående elefantene i et trygt, bærekraftig og etisk miljø. Guiden forteller deg litt om hver enkelt elefants individuelle historie. Du kan ta på, mate, fotografere og samhandle med elefantene i ro og mak mens du lærer om deres livsstil og atferd. Etter at du har hilst på alle elefantene, kan du bli gjørmete mens du smører huden deres inn med kosmetisk gjørmebehandling. Deretter følger du dem til en elv i nærheten og bader sammen med dem. Svøm og hjelp til med å bade og børste elefantene mens de leker i vannet. Når elefantene er rene, kan du ta noen siste bilder sammen med dem, og så er det på tide å ta avskjed med din nye venn og skifte til tørre klær. Til slutt kan du nyte litt snacks og sesongens friske frukt før du drar tilbake til hotellet.

Phuket: Paradise Trip ATV-jungeleventyr i jungelen

9. Phuket: Paradise Trip ATV-jungeleventyr i jungelen

Vår tur drives av opplært personale som er i stand til å tilby den beste servicen for din ATV-opplevelse. Når du sykler rundt i gummijungelen, vil du nyte og utforske Big Buddha så enkelt du kan. Terrenget vårt er lettkjørt og ruten vil gi deg et spennende eventyr. La oss ri og nyte opplevelsen med oss! Først henter vi deg fra hotellet/møtestedet etter våre hentetidspunkter 8:30, 12:00 og 14:30 (hentetiden kan endre seg avhengig av hentested). Reis til Phuket Paradise Trips kontor (varighet avhenger av hentestedet). Kom til kontoret vårt for å gjøre registreringen og forberede deg på å bruke utstyr/hjelm før du starter programmet med våre ansatte Få lastebilen til startpunktet som ligger oppe på fjellet. Kom til startpunktet og møt guiden din for en kort forklaring om hvordan du sykler, sikkerhetsforholdene og reglene. Guiden vil lede deg til ruten som omgir gummitrejungelen og sykle på den naturlige stien. Kjør gjennom jungelen til veien til det store Buddha-tempelet, dette er når du valgte minimum 1 times eventyralternativ. Fullfør tilbake på kontoret for å ta av utstyret/hjelmen, slapp av med en drink og ryd opp før du tar bilen tilbake til hotellet/møtestedet. Bilen vår vil slippe deg av på hotellet/møtestedet.

Phi Phi og Bambusøyene: Premium dagstur med lunsj med havutsikt

10. Phi Phi og Bambusøyene: Premium dagstur med lunsj med havutsikt

Oppdag de naturlige underverkene på Phi Phi-øyene på denne båtturen fra Phuket. Snorkle gjennom det fargerike livet i havet på Bamboo Island og Maya Bay. Nyt de fantastiske kalksteinsformasjonene ved vikinghulen og det turkise vannet i Pileh-lagunen. Etter henting i en minivan, ta turen til marinaen. Der, lytt til guiden din mens de gir deg en kort introduksjon til dagen din. Nyt naturen med stil mens du suser til Bamboo Island på en hurtigbåt. Stopp for å svømme i det klare blå vannet, snorkle for å oppdage den fantastiske undervannsverdenen eller ta en spasertur på den hvite stranden. Besøk Yong Kasem, også kjent som Monkey Beach. Der, fortsett snorkleopplevelsen, og utforsk de fantastiske korallrevene. Nyt en deilig lunsj på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj kan du reise til Phi Phi Island for å oppdage den unike vikinghulen. Beundre det fantastiske turkise vannet i Pileh Lagoon og svøm i det fantastiske naturlige bassenget omgitt av klippeformasjoner. Stopp ved Maya Bay, kjent for filmen The Beach, og nyt den lokale hvite sandstranden. Kl. 17.00 går du tilbake til marinen for transport tilbake til hotellet ditt i Phuket.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Phuket City

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Phuket City

Alle aktiviteter

255 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Phuket City

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Phuket City

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Phuket City?

Flere reisetips for Phuket City

Vil du vite mer om aktiviteter i Phuket City? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Phuket City

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 879 vurderinger

We had a wonderful day going with speedboat between the beautiful islands. The crew was very friendly and serviceminded. We had enough time at the different locations, with a lovely lunch at Phi Phi. The serving of cold water and fruit went throughout the day, several times. At the end of the day we even got a cold ice cream when we came to the shore. Will really recommend this trip to others.

100 % anbefalt. Hvis du drar til Pukhet er det nesten obligatorisk å ta denne ekskursjonen (jeg anbefaler å bli et par dager i PhiPhi). Det er verdt å ansette fotografen 1500 Baths (ca. €40) veldig profesjonell fotograf, mer hvis du går som et par. Den veldig hyggelige guiden og den raske båten er verdt det. Alt gikk perfekt siden vi hadde fint vær

Turen var fantastisk! Selskapet hadde upåklagelig planlegging som de sørget for å følge til enhver tid og de var ekstremt hjelpsomme og vennlige! Selv om nivået deres i engelsk kunne være høyere, ble vi overrasket over gjestfriheten og deres drivkraft for å vise oss det beste fra Phi Phi-øyene! Og bonusis på slutten...hvem kunne ha bedt om mer!

Pk reiselederen og alle ansatte var helt fantastiske og så imøtekommende! Strålende tur - tatt til vakre steder, holdt godt hydrert og gitt snacks sammen med lunsj - personalet ga gode råd om hvor det var best å svømme på alle steder for å unngå alt som svir! Vil definitivt anbefale!

It is wonderful to see how good they take care of the elephants and how much love they give them!