Legg til datoer

Ting å gjøre i
Phi Phi-øyene

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Phi Phi-øyene

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

1. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

Avreise fra Phuket og cruise i hurtigbåt over havet til Phi Phi-øyene. Gå inn i den pittoreske Loh Sama Bay og gå over sanden for å slappe av på Maya Bay. Se lokalt dyreliv på Monkey Beach og nyt en restaurantbuffé ved stranden før du snorkler på Bamboo Island. Bli hentet fra hotellet ditt i Phuket og reis til bryggen for å møte ditt vennlige mannskap og gruppen for dagen. Bli ønsket velkommen på båten med en brus og sesongens frukt mens du blir informert om turen. Ankom Loh Sama Bay, et kjent sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holmen i sentrum og den lille stranden. Deretter går du til Maya Bay, hvor de filmet filmen The Beach. Slapp av på den hvite sandstranden og utforsk Maya Bay på egenhånd. Mens du spaserer, sett pris på restaureringsarbeidet rundt bukten, før du drar til Pileh Lagoon, en ubebodd nasjonalpark. Beundre denne lukkede lagunens lyse smaragdgrønne vann omkranset av høye kalksteinsklipper. Gå ned til klippene og slapp av på den skjulte stranden ved lagunen før du fortsetter til Viking Cave. Oppdag den historiske industrien som er viet til høsting av hurtigfuglereir og lær om deres betydning for kinesisk kultur. Deretter besøker du Monkey Beach. Stopp på et idyllisk sted, omgitt av natur og bratte fjellformasjoner, og slapp av i paradis, omgitt av kalksteinsklipper. Se deg rundt for å se de ville apene klatre på klippene, slappe av på stranden eller svømme. Nyt en deilig internasjonal lunsjbuffé på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj reiser du til Nui Bay, et dykkested på nordvestkysten av Koh Phi Phi Don. Ta en svømmetur i det klare vannet, hvis du ønsker det. Avslutt turen med litt fritid på hjerteformet Bamboo Island, hvor du vil kunne svømme, slappe av eller sole deg i 1,5 time. Etter å ha slappet av, gå tilbake til hurtigbåten og nyt en komfortabel transport tilbake til hotellet.

Fra Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Phi Phi-øyene

2. Fra Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Phi Phi-øyene

Nyt en hel dag med avslapning på denne hurtigbåtturen til Phi Phi-øyene, som ligger i turkisblått vann i skyggen av høye kalksteinsfjell. Phi Phi er et paradisisk reisemål som ble brukt i storfilmen "The Beach", og ligger bare 50 km fra det thailandske fastlandet. Det består av to holmer, hvorav Phi Phi Don er den største, og er kjent for sine fine strender og korallformasjoner. Det finnes turistfasiliteter langs de to vakre buktene Ton Sai og Lodalam. I løpet av dagen kan du besøke Maya Bay, der "The Beach" ble filmet, gå langs noe av verdens klareste vann, snorkle ved vakre Hin Klang og utforske Viking Cave, der tusenvis av svaler hekker. I Maya Bay er det blant annet badeforbud, forbud mot engangsplast, bruk av revsikker solkrem og forbud mot bruk av droner uten tillatelse. Husk at Mu Koh Phi Phi Marine Park er stengt i to måneder hvert år i lavsesongen, vanligvis i august og september. Oppdag de skjulte vikene i Phi Phi Lee, for eksempel Phi Lee Bay, der kalksteinsklippene reiser seg rett opp fra vannet og bare kan nås med båt. Snorkel blant korallhagene i Ao Lo Sama. Omgitt av feilfrie sandstrender kan du forvente å se rikelig med revfisk og til og med en og annen leopardhai. Hvis du vil utforske flere viker, laguner og strender rundt Phi Phi Phi Leh, kan du bestille en longtailbåttur direkte på stedet mot en liten ekstra avgift. Denne valgfrie aktiviteten drives av lokale fiskere og er ikke en del av turen. Du vil også sakte cruise forbi Monkey Beach, som ligger på den sørvestlige siden av Ton Sai Bay. Det er en 150 meter lang stripe med hvit puddersand omkranset av smaragdgrønt vann. Stranden er bare tilgjengelig når det er lavvann, og da spiser en koloni med aper frokost nede på stranden. Morgenøkten avsluttes på Phi Phi Don, den største av de to søsterøyene. En rikholdig thailandsk lunsjbuffé serveres i restauranten på Phi Phi Cliff Beach Resort. Deretter er det tid for å utforske øya Ton Sai langs de vakre buktene Ton Sai og Loh Dalum Bay. På ettermiddagen har du mulighet til å svømme og snorkle på Bamboo Island, en liten, flat øy dekket av frodig vegetasjon og helt omgitt av en stripe med hvit sand og et rev som strekker seg opptil 500 meter ut fra kysten. Det ubebodde paradiset ligger 5 km utenfor nordspissen av Koh Phi Phi Don og gir besøkende følelsen av å svømme i et akvarium.

Phuket: Phi Phi-øyene og Maya Bay dagstur med lunsj

3. Phuket: Phi Phi-øyene og Maya Bay dagstur med lunsj

Tur til de paradisiske Phi Phi-øyene, og utforsk Phi Phi Don og Phi Phi Leh på en guidet dagstur med hurtigbåt fra Phuket. Dypp under bølgene med 3 snorkelstopp og stikk inn i en lunsjbuffé ved stranden. . Start morgenen med hotellhenting og en gratis kaffe eller te med kaker. Hopp på en hurtigbåt, og ta deg til Green Island for snorkling mens du observerer det marine dyrelivet. . Fortsett til øya Phi Phi Leh, omtalt i ikoniske filmer, inkludert "The Beach." Sightsee langs Maya Bay og Loh Samah Bay med båt før du tar en svømmetur i Pileh-lagunen, kjent for sitt smaragdvann omkranset av kalksteinkarstklipper. Ta med kameraet ditt til Viking Cave og se fuglereirene. Ved middagstid ankommer du øya Phi Phi Don. Her kan du gjenvinne styrken med en lunsjbuffé på en restaurant ved stranden. Etterpå kan du nyte fritiden til å oppdage denne frodige øya med sine mange butikker og kafeer. Sightseeing Monkey Beach for å få et glimt av apene som kaller denne stranden hjem. Ta deretter turen til Nui Bay for å svømme, snorkle eller suge opp solskinnet. Til slutt kan du besøke Khai Island og slappe av på de uberørte strendene eller nyte vannet før en returoverføring til hotellet ditt. .

Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

4. Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

Slipp å bekymre deg over transport mellom Phuket og Koh Phi Phi, og kjøp billett til fergen som tar deg over Andamanhavet.  Hvis du er i Phuket, kan du få tilgang til møtestedet ved Rassada havn 30 minutter før avgang, eller velge alternativet for å bli hentet fra Patong, Kata, Karon eller Phuket City-området. Len deg tilbake og slapp av i komfort med klimaanlegg, og nyt utsikten over Thailands vakre strender. Etter båtturen er du klar for å starte din fantastiske ferie på den vakre øya. Du kan kjøpe enten enveisbillett eller rundtursbillett , og billettene kan brukes på alle tidsluker.

Fra Phuket eller Khao Lak: Tur til Phi Phi for morgenfugler

5. Fra Phuket eller Khao Lak: Tur til Phi Phi for morgenfugler

Legg ut på en hurtigbåttur på Phi Phi-øyene og la folkemengdene ligge. Besøk de mest kjente stedene på de vakre Phi Phi-øyene, dens uberørte strender og landskap, og hopp ut i det klare vannet for en svømmetur og en snorkel. Start turen veldig tidlig for å komme til øyene før de vanlige turene. Stopp ved øya Phi Phi Leh, med sin vakre Maya Bay, som ble gjort berømt av Hollywood-filmen The Beach, og Phi Phi Leh-lagunen. Ta deg tid til en forfriskende svømmepause i lagunen. Deretter fortsetter du til Phi Phi Don for å klatre opp til det slående utsiktspunktet. Nyt den fantastiske utsikten fra toppen av øya og få et glimt av byen. Sett deg inn i en deilig lett frokost etterfulgt av lunsj senere på dagen og nyt drinker ombord på hurtigbåten. Ha muligheten til å se rundt på øya for å se vikinghulen og se apene fra båten. Få mest mulig ut av et langt snorklestopp, og som et siste stopp, ta turen til Bamboo Island for en pikniklunsj og omfattende strand- og badetid.

Phi Phi: Privat longtailbåt til Mayabukten med snorkling

6. Phi Phi: Privat longtailbåt til Mayabukten med snorkling

Opplev høydepunktene på Koh Phi Phi Phi mens du utforsker blant annet Bamboo Island og Maya Bay på en privat longtailbåttur. Svøm med bioluminescerende plankton og få en uforglemmelig opplevelse når du snorkler rundt på øya på en 4-, 6- eller 7-timers ettermiddagstur. Utforsk det beste av Koh Phi Phi på en longtailbåttur. Tilbring 1 time i Maya Bay, der "The Beach" ble filmet. Oppdag dette fredede området, der det ikke er mulig å svømme, men derfor kan du av og til se haibabyer. Svøm i det turkise vannet i Pileh-lagunen. Velg 7-timersalternativet for å oppdage Bamboo Island, en hvit sandstrand med lyseblått vann. Deretter kan du dra til Monkey Bay for å observere krabbespisende makakaper på trygg avstand. Svøm og snorkle med ufarlige svarttippede revhaier på snorkelplasser. Stopp utenfor Vikinggrotten for å ta bilder, og dra videre til Loh Sama Bay med en liten holme i midten og en liten strand på baksiden av en liten kløft. På ettermiddagsturen kan du se en spektakulær solnedgang, og etter mørkets frembrudd kan du snorkle blant fargerike fisk og selvlysende plankton. Velg morgenturen hvis du vil oppleve høydepunktene på Phi Phi uten store folkemengder. Da besøker du Maya Bay kl. 07.00 om morgenen, akkurat når den åpner.

Phuket: Enveis hurtigbåttransport til/fra Phi Phi Don

7. Phuket: Enveis hurtigbåttransport til/fra Phi Phi Don

Nyt en rask, praktisk og trygg enveis hurtigbåttur fra Phuket til Phi Phi Islands Tonsai Pier eller Laemtong Beach, eller omvendt. Nå målet ditt raskere enn noen annen transportmåte. Velg mellom en overføring fra Phuket Rassada-bryggen til Tonsai-bryggen eller Laemtong-stranden. Du kan også bestille transport fra Phi Phi til Phuket. Nyt landskapet i bukten mellom Phuket, Phang Nga og Krabi mens du krysser over Andamanhavet. Dra fordel av delt hotellhenting og avreise fra/til Patong, Kata, Karon, Rawai, Naiharn Beach, Phuket Town og Chalong. Hvis du bor utenfor de nevnte områdene, velg alternativene for møtepunkt.

Phi Phi og Bambusøyene: Premium dagstur med lunsj med havutsikt

8. Phi Phi og Bambusøyene: Premium dagstur med lunsj med havutsikt

Oppdag de naturlige underverkene på Phi Phi-øyene på denne båtturen fra Phuket. Snorkle gjennom det fargerike livet i havet på Bamboo Island og Maya Bay. Nyt de fantastiske kalksteinsformasjonene ved vikinghulen og det turkise vannet i Pileh-lagunen. Etter henting i en minivan, ta turen til marinaen. Der, lytt til guiden din mens de gir deg en kort introduksjon til dagen din. Nyt naturen med stil mens du suser til Bamboo Island på en hurtigbåt. Stopp for å svømme i det klare blå vannet, snorkle for å oppdage den fantastiske undervannsverdenen eller ta en spasertur på den hvite stranden. Besøk Yong Kasem, også kjent som Monkey Beach. Der, fortsett snorkleopplevelsen, og utforsk de fantastiske korallrevene. Nyt en deilig lunsj på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj kan du reise til Phi Phi Island for å oppdage den unike vikinghulen. Beundre det fantastiske turkise vannet i Pileh Lagoon og svøm i det fantastiske naturlige bassenget omgitt av klippeformasjoner. Stopp ved Maya Bay, kjent for filmen The Beach, og nyt den lokale hvite sandstranden. Kl. 17.00 går du tilbake til marinen for transport tilbake til hotellet ditt i Phuket.

Fra Phi Phi: Heldags solnedgangstur med Long Tail-båt

9. Fra Phi Phi: Heldags solnedgangstur med Long Tail-båt

Sett av sted rundt Phi Phi-skjærgården på en longtail-båttur. Oppdag områdets fantastiske øyer, strender, laguner og bukter, og avrund dagen med stil med spektakulær utsikt over solnedgangen. Møt den lokale partnerens stab foran McDonald's i Tonsai Bay kl. 09.30 og gå til bryggen for en avgang kl. 10.30. Sett seil mot Monkey Beach og Runtee Bay først, og nyt tiden til å snorkle i sjøen. Deretter går du til Bamboo Island, en fantastisk sirkulær øy fylt med vill bambus. Slapp av med litt fritid på den pudderhvite stranden med myk sand og krystallklart vann før du nyter en pikniklunsj rett på denne paradisstranden. Etter lunsj kan du nyte tiden borte fra folkemengdene, og snorkle i det fantastiske vannet på den sørøstlige spissen av øya, hjem til en imponerende overflod av marint liv. Seil deretter for å oppdage mysteriene til vikinghulen, kjent for det tilsynelatende forhistoriske maleriet av en vikingbåt på veggen. Grotten ble en gang brukt til utvinning av fuglerede, verdsatte ingredienser i kinesisk kultur for å lage medisinske supper som antas å hjelpe med lang levetid. Fra vikinghulen, forbered deg på å beundre Pi Leh Lagoon, en vakker turkis lagune omgitt av ruvende, taggete kalksteinsklipper. Noen steder virker det til og med som om vannet er opplyst fra bunnen av havet, et spektakulært syn å se. Slapp av og flykt på det mest spektakulære stedet i Phi Phi-skjærgården, og flyt i det krystallklare og stille vannet i denne perlen i Andamanhavet. Ditt neste stopp er Loh Samah Bay, kjent for grunt stille vann og et stort korallrev fylt med fargerik fisk. Snorkle her en stund, og hopp deretter tilbake til longtailbåten din for å seile mot Maya Bay. Beundre den spektakulære utsikten over solnedgangen i dette fantastiske paradiset som ble gjort kjent av Leonardo Di Caprio-filmen, "The Beach". Omtrent kl. 18.30, overføring tilbake til brygga hvorfra du kan gå til hotellet ditt.

Krabi: 1-veis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

10. Krabi: 1-veis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

Oppdag mer av Thailand ved å bestille en fergetransport fra Krabi til Koh Phi Phi eller omvendt, og unngå overfylte køer ved fergekaiene. Dra nytte av hotellhenting i en skyttelbuss fra overnattingsstedet ditt i Krabi Town, Ao Nang eller Ao Nam Mao, som tar deg rett til brygga. Avreise fra Krabi Passenger Port (Klong Jilad Pier) nær Krabi by og cruise langs vannet til Koh Phi Phi uten mellomlandinger underveis. Bli satt av direkte ved Ton Sai Pier på Koh Phi Phi Don eller omvendt, hvorfra du enkelt kan gå til hotellet ditt. Bli hentet fra hotellet ditt på Krabi, som tar deg direkte til fergekaien. Under turen kan du lene deg tilbake og slappe av i den komfortable fergen med klimaanlegg, mens du nyter den rolige utsikten over havet langs ruten din.

Alle aktiviteter

177 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Phi Phi-øyene

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Phi Phi-øyene?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Phi Phi-øyene?

De beste dagsturene og utfluktene fra Phi Phi-øyene er:

Phuket

Flere reisetips for Phi Phi-øyene

Vil du vite mer om aktiviteter i Phi Phi-øyene? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Phi Phi-øyene

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 554 vurderinger

Det var en veldig humpete, men rask tur. Veldig godt organisert. Eneste tilbakemelding var at det ikke var klart for oss hvor vi eventuelt kunne svømme. Guiden fortalte oss sannsynligvis bare tid for svømming ved første stopp. Til slutt kunne du svømme nesten hver stopp bare ikke ved Maya bay 😂. Jeg skulle ønske jeg visste dette før, så jeg kunne holde meg tørr hele turen og bare begynne å svømme på slutten av Bamboo Island. Alt i alt var det fint! Vil anbefale!

Jeg må si at jeg hadde en veldig god tid, varebilen kom i tide for henting, da vi ankom brygga ble vi tilbudt frokost, turpersonalet var superprofesjonelt, de forklarte alt veldig bra, tidspunktene for å besøke attraksjonene etter min mening rett! Det var en vakker dag, utmerket valuta for pengene! Anbefalt!

Enestående mulighet til å besøke øyene og utnytte tiden best mulig! Guiden Arthur var fantastisk og tolererte ikke respektløshet fra berettigede turister!

Turen gikk som planlagt. Guiden informerte om de neste trinnene i ekspedisjonen. Veldig bra og hyggelig båtservice. Jeg anbefaler turen.

Tourguiden vår var veldig morsom og sørget for at vi fikk den beste opplevelsen som mulig.