Legg til datoer

Ting å gjøre i Phi Phi-øyene

Toppopplevelser

Tilgjengelige aktiviteter

80 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Phi Phi-øyene

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Phi Phi-øyene?

Flere reisetips for Phi Phi-øyene

Vil du vite mer om aktiviteter i Phi Phi-øyene? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Phi Phi-øyene

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 554 vurderinger

Sali og #3333-mannskapet var fenomenale for vår Phi Phi Island-tur. De passet ekstra godt på å kommunisere planen, skaffe oss gode bilder, utsikt og kaiplasser, og bistå på og av båten. De gikk til og med utover å ta med en go pro for å ta snorklingbilder for oss som de sendte på slutten av turen. Sali var en flott guide, og jeg vil gjerne ta en ny tur med henne! Vi klarte til og med å se en hai mens vi snorklet

We had a wonderful day going with speedboat between the beautiful islands. The crew was very friendly and serviceminded. We had enough time at the different locations, with a lovely lunch at Phi Phi. The serving of cold water and fruit went throughout the day, several times. At the end of the day we even got a cold ice cream when we came to the shore. Will really recommend this trip to others.

100 % anbefalt. Hvis du drar til Pukhet er det nesten obligatorisk å ta denne ekskursjonen (jeg anbefaler å bli et par dager i PhiPhi). Det er verdt å ansette fotografen 1500 Baths (ca. €40) veldig profesjonell fotograf, mer hvis du går som et par. Den veldig hyggelige guiden og den raske båten er verdt det. Alt gikk perfekt siden vi hadde fint vær

Turen var fantastisk! Selskapet hadde upåklagelig planlegging som de sørget for å følge til enhver tid og de var ekstremt hjelpsomme og vennlige! Selv om nivået deres i engelsk kunne være høyere, ble vi overrasket over gjestfriheten og deres drivkraft for å vise oss det beste fra Phi Phi-øyene! Og bonusis på slutten...hvem kunne ha bedt om mer!

Pk reiselederen og alle ansatte var helt fantastiske og så imøtekommende! Strålende tur - tatt til vakre steder, holdt godt hydrert og gitt snacks sammen med lunsj - personalet ga gode råd om hvor det var best å svømme på alle steder for å unngå alt som svir! Vil definitivt anbefale!