Våre mest anbefalte ting å gjøre i Phi Phi-øyene

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

1. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

Avreise fra Phuket og cruise i hurtigbåt over havet til Phi Phi-øyene. Gå inn i den pittoreske Loh Sama Bay og gå over sanden for å slappe av på Maya Bay. Se lokalt dyreliv på Monkey Beach og nyt en restaurantbuffé ved stranden før du snorkler på Bamboo Island. Bli hentet fra hotellet ditt i Phuket og reis til bryggen for å møte ditt vennlige mannskap og gruppen for dagen. Bli ønsket velkommen på båten med en brus og sesongens frukt mens du blir informert om turen. Ankom Loh Sama Bay, et kjent sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holmen i sentrum og den lille stranden. Deretter går du til Maya Bay, hvor de filmet filmen The Beach. Slapp av på den hvite sandstranden og utforsk Maya Bay på egenhånd. Mens du spaserer, sett pris på restaureringsarbeidet rundt bukten, før du drar til Pileh Lagoon, en ubebodd nasjonalpark. Beundre denne lukkede lagunens lyse smaragdgrønne vann omkranset av høye kalksteinsklipper. Gå ned til klippene og slapp av på den skjulte stranden ved lagunen før du fortsetter til Viking Cave. Oppdag den historiske industrien som er viet til høsting av hurtigfuglereir og lær om deres betydning for kinesisk kultur. Deretter besøker du Monkey Beach. Stopp på et idyllisk sted, omgitt av natur og bratte fjellformasjoner, og slapp av i paradis, omgitt av kalksteinsklipper. Se deg rundt for å se de ville apene klatre på klippene, slappe av på stranden eller svømme. Nyt en deilig internasjonal lunsjbuffé på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj reiser du til Nui Bay, et dykkested på nordvestkysten av Koh Phi Phi Don. Ta en svømmetur i det klare vannet, hvis du ønsker det. Avslutt turen med litt fritid på hjerteformet Bamboo Island, hvor du vil kunne svømme, slappe av eller sole deg i 1,5 time. Etter å ha slappet av, gå tilbake til hurtigbåten og nyt en komfortabel transport tilbake til hotellet.

Fra Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Phi Phi-øyene

2. Fra Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Phi Phi-øyene

Bli med på en avslappende dagstur til Phi Phi-øyene, som er omringet av blått hav og høye kalksteiner. Phi Phi er stedet hvor suksessfilmen «The Beach» ble spilt inn og et ekte paradis, kun 45 kilometer fra fastlandet. Bestående av 2 øyer er Phi Phi Don den største, kjent for sine flotte strender og korallformasjoner. Turistfasiliteter er tilgjengelig langs de 2 vakre buede buktene Ton Sai og Lodalam. På dagsturen kan du besøke Mayabukten, hvor «The Beach» ble filmet, bade i krystallklart vann, snorkle i Hin Klang og utforske Viking Cave hvor tusenvis av svaler hekker. Oppdag de skjulte stedene på Phi Phi Lee, som Phi Lee-bukten, hvor steinklipper stiger rett opp av vannet og nås kun med båt. Snorkle rundt i korallene i Ao Maya og Ao Lo Sama. Øya er helt ubebodd og omringet av perfekte strender, der du kan forvente å se rikelig med eksotisk fisk og til og med leopardhai.Dersom du ønsker å utforske flere bukter, laguner og strender rundt Phi Phi Leh, kan du bestille en longtailbåttur direkte på stedet mot en liten ekstraavgift. Denne valgfrie aktiviteten drives av lokale fiskere fra øyene og er ikke en del av båtturen. Du besøker dessuten Monkey Beach, som ligger på den sørvestlige siden av Ton Sai-bukten. Det er en rett og slett fantastisk 150 meter lang stripe av hvit pulveraktig sand med smaragdvann. Ved lavvann kan du se en apekoloni som spiser frokosten sin på stranden. Morgendelen av turen avsluttes på Phi Phi Don, den største av de 2 søsterøyene. En lekker lunsjbuffet med thaimat serveres i Phi Phi Cliff Beach Resorts restaurant. Da er det på tide å utforske øystien til Ton Sai langs de vakre buede buktene Ton Sai og Loh Dalum Bay. Om ettermiddagen får du sjansen til å bade og snorkle på Bamboo Island, en liten og flat øy som er dekket av frodig vegetasjon og helt omgitt av en stripe med hvit sand og et rev som sprer seg opp til 500 meter fra kysten. Det ubebodde paradiset ligger 5 km utenfor den nordlige spissen av Koh Phi Phi Don, og gir besøkende følelsen av å svømme i et akvarium.

Fra Phuket: Dagstur med lunsj til Phi Phi-øyene og Maya Bay

3. Fra Phuket: Dagstur med lunsj til Phi Phi-øyene og Maya Bay

Besøk de paradisøyene Phi Phi, og utforsk Phi Phi Don og Phi Phi Leh på en guidet dagstur med hurtigbåt fra Phuket. Se livet under overflaten med 3 snorklestopp og kos deg med en lunsjbuffé ved stranden. Start dagen med henting på hotellet ditt og en gratis kaffe eller te med kaker. Hopp om bord på en hurtigbåt, og dra ut til Green Island for å snorkle og observere marint dyreliv. Fortsett til Phi Phi Leh-øya, brukt flere i ikoniske filmer, inkludert «The Beach». Kjør langs Maya Bay og Loh Samah Bay med båt, før du tar en svømmetur i Pileh Lagoon, kjent for sitt smaragdgrønne vann omkranset av kalksteinsklipper. Ta med kameraet til Viking Cave og se fuglereirene. Ved middagstid ankommer du Phi Phi Don-øya. Her kan du gjenvinne kreftene med en lunsjbuffé på en strandrestaurant. Etterpå kan du nyte tid på egen hånd, til å oppdage denne frodige øya med sine mange butikker og kaféer. Stopp ved Monkey Beach for å få et glimt av apene som holder til på denne stranden. Deretter drar du videre til Nui Bay for å bade, snorkle eller simpelthen nyte solskinnet. Til slutt besøker du Khai Island og slapper av på de uberørte strendene eller nyter en dukkert, før du returnerer til hotellet ditt.

Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

4. Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

Slipp å bekymre deg over transport mellom Phuket og Koh Phi Phi, og kjøp billett til fergen som tar deg over Andamanhavet.  Hvis du er i Phuket, kan du få tilgang til møtestedet ved Rassada havn 30 minutter før avgang, eller velge alternativet for å bli hentet fra Patong, Kata, Karon eller Phuket City-området. Len deg tilbake og slapp av i komfort med klimaanlegg, og nyt utsikten over Thailands vakre strender. Etter båtturen er du klar for å starte din fantastiske ferie på den vakre øya. Du kan kjøpe enten enveisbillett eller rundtursbillett , og billettene kan brukes på alle tidsluker.

Fra Phuket eller Khao Lak: Tur til Phi Phi for morgenfugler

5. Fra Phuket eller Khao Lak: Tur til Phi Phi for morgenfugler

Legg ut på en hurtigbåttur på Phi Phi-øyene og la folkemengdene ligge. Besøk de mest kjente stedene på de vakre Phi Phi-øyene, dens uberørte strender og landskap, og hopp ut i det klare vannet for en svømmetur og en snorkel. Start turen veldig tidlig for å komme til øyene før de vanlige turene. Stopp ved øya Phi Phi Leh, med sin vakre Maya Bay, som ble gjort berømt av Hollywood-filmen The Beach, og Phi Phi Leh-lagunen. Ta deg tid til en forfriskende svømmepause i lagunen. Deretter fortsetter du til Phi Phi Don for å klatre opp til det slående utsiktspunktet. Nyt den fantastiske utsikten fra toppen av øya og få et glimt av byen. Sett deg inn i en deilig lett frokost etterfulgt av lunsj senere på dagen og nyt drinker ombord på hurtigbåten. Ha muligheten til å se rundt på øya for å se vikinghulen og se apene fra båten. Få mest mulig ut av et langt snorklestopp, og som et siste stopp, ta turen til Bamboo Island for en pikniklunsj og omfattende strand- og badetid.

Fra Phi Phi: Dagscruise i solnedgangen med longtail-båt

6. Fra Phi Phi: Dagscruise i solnedgangen med longtail-båt

Sett av sted rundt Phi Phi-skjærgården på en longtail-båttur. Oppdag områdets fantastiske øyer, strender, laguner og bukter, og avrund dagen med stil med spektakulær utsikt over solnedgangen. Møt den lokale partnerens stab foran McDonald's i Tonsai Bay kl. 09.30 og gå til bryggen for en avgang kl. 10.30. Sett seil mot Monkey Beach og Runtee Bay først, og nyt tiden til å snorkle i sjøen. Deretter går du til Bamboo Island, en fantastisk sirkulær øy fylt med vill bambus. Slapp av med litt fritid på den pudderhvite stranden med myk sand og krystallklart vann før du nyter en pikniklunsj rett på denne paradisstranden. Etter lunsj kan du nyte tiden borte fra folkemengdene, og snorkle i det fantastiske vannet på den sørøstlige spissen av øya, hjem til en imponerende overflod av marint liv. Seil deretter for å oppdage mysteriene til vikinghulen, kjent for det tilsynelatende forhistoriske maleriet av en vikingbåt på veggen. Grotten ble en gang brukt til utvinning av fuglerede, verdsatte ingredienser i kinesisk kultur for å lage medisinske supper som antas å hjelpe med lang levetid. Fra vikinghulen, forbered deg på å beundre Pi Leh Lagoon, en vakker turkis lagune omgitt av ruvende, taggete kalksteinsklipper. Noen steder virker det til og med som om vannet er opplyst fra bunnen av havet, et spektakulært syn å se. Slapp av og flykt på det mest spektakulære stedet i Phi Phi-skjærgården, og flyt i det krystallklare og stille vannet i denne perlen i Andamanhavet. Ditt neste stopp er Loh Samah Bay, kjent for grunt stille vann og et stort korallrev fylt med fargerik fisk. Snorkle her en stund, og hopp deretter tilbake til longtailbåten din for å seile mot Maya Bay. Beundre den spektakulære utsikten over solnedgangen i dette fantastiske paradiset som ble gjort kjent av Leonardo Di Caprio-filmen, "The Beach". Omtrent kl. 18.30, overføring tilbake til brygga hvorfra du kan gå til hotellet ditt.

Phi Phi og Bambusøyene: Premium dagstur med lunsj med havutsikt

7. Phi Phi og Bambusøyene: Premium dagstur med lunsj med havutsikt

Oppdag de naturlige underverkene på Phi Phi-øyene på denne båtturen fra Phuket. Snorkle gjennom det fargerike livet i havet på Bamboo Island og Maya Bay. Nyt de fantastiske kalksteinsformasjonene ved vikinghulen og det turkise vannet i Pileh-lagunen. Etter henting i en minivan, ta turen til marinaen. Der, lytt til guiden din mens de gir deg en kort introduksjon til dagen din. Nyt naturen med stil mens du suser til Bamboo Island på en hurtigbåt. Stopp for å svømme i det klare blå vannet, snorkle for å oppdage den fantastiske undervannsverdenen eller ta en spasertur på den hvite stranden. Besøk Yong Kasem, også kjent som Monkey Beach. Der, fortsett snorkleopplevelsen, og utforsk de fantastiske korallrevene. Nyt en deilig lunsj på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj kan du reise til Phi Phi Island for å oppdage den unike vikinghulen. Beundre det fantastiske turkise vannet i Pileh Lagoon og svøm i det fantastiske naturlige bassenget omgitt av klippeformasjoner. Stopp ved Maya Bay, kjent for filmen The Beach, og nyt den lokale hvite sandstranden. Kl. 17.00 går du tilbake til marinen for transport tilbake til hotellet ditt i Phuket.

Krabi: 1-veis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

8. Krabi: 1-veis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

Oppdag mer av Thailand ved å bestille en fergetransport fra Krabi til Koh Phi Phi eller omvendt, og unngå overfylte køer ved fergekaiene. Dra nytte av hotellhenting i en skyttelbuss fra overnattingsstedet ditt i Krabi Town, Ao Nang eller Ao Nam Mao, som tar deg rett til brygga. Avreise fra Krabi Passenger Port (Klong Jilad Pier) nær Krabi by og cruise langs vannet til Koh Phi Phi uten mellomlandinger underveis. Bli satt av direkte ved Ton Sai Pier på Koh Phi Phi Don eller omvendt, hvorfra du enkelt kan gå til hotellet ditt. Bli hentet fra hotellet ditt på Krabi, som tar deg direkte til fergekaien. Under turen kan du lene deg tilbake og slappe av i den komfortable fergen med klimaanlegg, mens du nyter den rolige utsikten over havet langs ruten din.

Phi Phi: Privat Longtail-båt til Maya Bay med snorkling

9. Phi Phi: Privat Longtail-båt til Maya Bay med snorkling

Opplev høydepunktene på Koh Phi Phi Phi mens du utforsker blant annet Bamboo Island og Maya Bay på en privat longtailbåttur. Svøm med bioluminescerende plankton og få en uforglemmelig opplevelse når du snorkler rundt på øya på en 4-, 6- eller 7-timers ettermiddagstur. Utforsk det beste av Koh Phi Phi på en longtailbåttur. Tilbring 1 time i Maya Bay, der "The Beach" ble filmet. Oppdag dette fredede området, der det ikke er mulig å svømme, men derfor kan du av og til se haibabyer. Svøm i det turkise vannet i Pileh-lagunen. Velg 7-timersalternativet for å oppdage Bamboo Island, en hvit sandstrand med lyseblått vann. Deretter kan du dra til Monkey Bay for å observere krabbespisende makakaper på trygg avstand. Ved Shark Point kan du svømme og snorkle med ufarlige svarttippede revhaier. Stopp utenfor Viking Cave for å ta bilder, og dra videre til Loh Sama Bay med en liten holme i midten og en liten strand på baksiden av en liten kløft. På ettermiddagsturen kan du se en spektakulær solnedgang, og etter mørkets frembrudd kan du snorkle blant fargerike fisk og selvlysende plankton. Velg morgenturen hvis du vil oppleve høydepunktene på Phi Phi uten store folkemengder. Da besøker du Maya Bay kl. 07.00 om morgenen, akkurat når den åpner.

Phuket: Enveis hurtigbåttransport til/fra Phi Phi Don

10. Phuket: Enveis hurtigbåttransport til/fra Phi Phi Don

Nyt en rask, praktisk og trygg enveis hurtigbåttur fra Phuket til Phi Phi Islands Tonsai Pier eller Laemtong Beach, eller omvendt. Nå målet ditt raskere enn noen annen transportmåte. Velg mellom en overføring fra Phuket Rassada-bryggen til Tonsai-bryggen eller Laemtong-stranden. Du kan også bestille transport fra Phi Phi til Phuket. Nyt landskapet i bukten mellom Phuket, Phang Nga og Krabi mens du krysser over Andamanhavet. Dra fordel av delt hotellhenting og avreise fra/til Patong, Kata, Karon, Rawai, Naiharn Beach, Phuket Town og Chalong. Hvis du bor utenfor de nevnte områdene, velg alternativene for møtepunkt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Phi Phi-øyene

Alle aktiviteter

127 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Phi Phi-øyene

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Phi Phi-øyene

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Phi Phi-øyene?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Phi Phi-øyene med barn?

Flere reisetips for Phi Phi-øyene

Vil du vite mer om aktiviteter i Phi Phi-øyene? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Phi Phi-øyene

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 554 vurderinger

Sali og #3333-mannskapet var fenomenale for vår Phi Phi Island-tur. De passet ekstra godt på å kommunisere planen, skaffe oss gode bilder, utsikt og kaiplasser, og bistå på og av båten. De gikk til og med utover å ta med en go pro for å ta snorklingbilder for oss som de sendte på slutten av turen. Sali var en flott guide, og jeg vil gjerne ta en ny tur med henne! Vi klarte til og med å se en hai mens vi snorklet

We had a wonderful day going with speedboat between the beautiful islands. The crew was very friendly and serviceminded. We had enough time at the different locations, with a lovely lunch at Phi Phi. The serving of cold water and fruit went throughout the day, several times. At the end of the day we even got a cold ice cream when we came to the shore. Will really recommend this trip to others.

100 % anbefalt. Hvis du drar til Pukhet er det nesten obligatorisk å ta denne ekskursjonen (jeg anbefaler å bli et par dager i PhiPhi). Det er verdt å ansette fotografen 1500 Baths (ca. €40) veldig profesjonell fotograf, mer hvis du går som et par. Den veldig hyggelige guiden og den raske båten er verdt det. Alt gikk perfekt siden vi hadde fint vær

Turen var fantastisk! Selskapet hadde upåklagelig planlegging som de sørget for å følge til enhver tid og de var ekstremt hjelpsomme og vennlige! Selv om nivået deres i engelsk kunne være høyere, ble vi overrasket over gjestfriheten og deres drivkraft for å vise oss det beste fra Phi Phi-øyene! Og bonusis på slutten...hvem kunne ha bedt om mer!

Flott lag, det var veldig gøy. Du hadde nok tid overalt, utsikten var vakker, maten var deilig og vi lo mye. Bare oppholdet på Bambo Island ble litt for langt. Snorkling var fantastisk, du hadde nok tid og alle ble vist haiene. En virkelig flott opplevelse, anbefales på det sterkeste!