Legg til datoer

Petřín-høyden

Flere reisetips for Petřín-høyden

Vil du vite mer om aktiviteter i Petřín-høyden? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Petřín-høyden

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 525 vurderinger

Alt gikk veldig bra fra starten (bestilling, billetter, veibeskrivelse). Vi hadde kjøpt de billigste billettene, men siden båten vår ikke var fullbooket satt vi ved vinduet...flott!!! Buffeen var flott... fra varm til kald og solid til søt. Alt deilig. Du kan fortsatt spise noe til slutten. Tjenesten var vennlig og rask, båten ren. Siden vi var på den lille båten hadde vi dessverre bare et lite uteområde. Men tilstrekkelig... var ikke fullbooket. Du kan ikke velge båt, du vil bli fordelt på stedet. Men det du fortsatt trenger å vite er at nettbillettene må byttes inn i papirbilletter direkte på brygga. Da får du også beskjed om hvilken båt du skal på. Du bør planlegge denne gangen. Vi var der 45 minutter før avgang, noe som var bra. Båten går frem og tilbake hele tiden. Når mørket senker seg endres synet, men det plaget oss ikke.

For å sette det i kontekst - vi er irske. Dette er en må gjøre. Total verdi for pengene. Det var vårt 20 -års bryllupsdag, sjekket ut andre båtturer, men velg denne. Maten var utmerket og rikelig. Vi booket et vindusplass som var veldig behagelig, fikk et glass sprudlende vin om bord. Jazztrioen var utmerket og lagt til opplevelsen. Båt i glass. Gratis å vandre opp på toppdekk for bilder eller å ta en drink, omfattende drikkemeny og rimelige priser. Alt i alt hjalp det meg med jubileumsspesialen vår ❤!

This was a 10 out of 10 for two truffle-lovers like us! Nela was so cute, and really enjoyed looking for truffles! Our guide was amazing aswell, and we left the experience feeling more educated on the history of truffles and the trufflehunting! We would really reccomend anybody who likes truffles or are interested in getting to know more about it to do this tour :-) Thank you so much for having us!

personalet var veldig vennlig. Maten smakte helt fortreffelig, oppholdet var veldig hyggelig, vi hadde sitteplasser i deluxe-området, der hadde du et bord for deg selv og ville også være godt beskyttet av glassfronten i dårlig vær. Båten stoppet for bilder.

Veldig fin opplevelse. God mat...Når det gjelder musikk, vil jeg anbefale å ikke gå rett fra en festhit til en veldig sakte....det var alltid en kort stemning, så umiddelbart død igjen...ikke så gode overganger, ødela stemningen