Legg til datoer

Petite Galerie

Flere reisetips for Petite Galerie

Vil du vite mer om aktiviteter i Petite Galerie? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Petite Galerie

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 26 121 vurderinger

Vi var 30 prester på stedet før tidsvinduet vårt og sto godt i den imponerende forlengende Schlöange. Imidlertid observerte vi at andre besøkende ankom noen minutter etter deres tid og deretter kom inn uten å vente. Kanskje det smartere alternativet? Innvendig fikk vi lydguiden (en veldig god avgjørelse, for de gode beskrivelsene økte definitivt kunstgleden for en kort stund. Først var ikke håndteringen av den Nintendo-lignende enheten helt klar, men så fungerte alt perfekt. Vi hadde omvisningen Vi valgte "mesterverk" og ruslet deretter fritt via den egyptiske avdelingen til de flamske malerne.Køen til Mona Lisa var utholdelig på rundt 15 minutter. Vi var minst like fascinert av de utrolig praktfulle rommene som vi var av selve kunstverkene Rett og slett fantastisk Etterpå kunne vi nesten ikke tro at vi var på museet i nesten 6 timer!

Jeg likte det ikke . Ok for arbeidet, fantastisk, fantastisk, men det er praktisk talt et mareritt å administrere og forstå veibeskrivelsene hvis disse ikke er klare og med forskjellige å gå, det viser seg at du kanskje tar en sti og mister noen arbeider i det andre området. Organiseringen av museet må forbedres. Den perfekte billetten jeg kjøpte. Jeg anbefaler app

Kjøpte billett med prio inngang men først der måtte man stå i kø sammen med alle som hadde bestilt time kl 10:30. Linjen endte opp, men så raslet det og gikk relativt raskt gjennom sikkerheten. Vel inne i storsalen gikk det fortere. Viste billetten på billettkontoret og smatt inn. Fantastisk museum å oppleve!

Very good service in the office where We got our tickets in Paris, in Rue de Rivili, pyramides

det tar lang tid å forstå lydguiden, og deretter sendes den.