Peterskirkens kuppel

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Dagsturer
62 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Peterskirkens kuppel

Vil du vite mer om aktiviteter i Peterskirkens kuppel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Peterskirkens kuppel

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 50 157 vurderinger

Selve omvisningen var utmerket takket være den store kunnskapen og den perfekte presentasjonen fra guiden vår Vincenzo! Men følgende var frustrerende og mer enn irriterende: 1) turen skulle starte klokken 13.30, vi måtte være på møtepunktet klokken 13.10 (forståelig nok på grunn av organisatoriske problemer)! 2) Lang ventetid...guiden kom ikke, visstnok på grunn av en trafikkork! 3) Klokken 14.00 kom endelig en erstatningsguide og begynte å dele ut hodetelefonene osv. 4) På grunn av dette problemet og den lange forsinkelsen var det ikke mulig for oss å ta den siste delen av turen inn i Vatikangrottene! 5) I dette tilfellet forventer vi en delvis tilbakebetaling av kostnadene for alle de alvorlige ulempene! Denne gangen kan jeg ikke svare på spørsmålet "Hvordan liker du GetYourGide" umiddelbart, men først etter at jeg har mottatt din reaksjon eller svar!

Riccardo var en flott guide som ga mye historie og viktige fakta om basilikaen, kuppelen og grottene. Vi gjorde en blanding av selvstyrte besøk og turer og var så takknemlige for at vi tok en tur med Riccardo for et så viktig sted i Roma da han inkluderte informasjon som vi ellers ville ha gått glipp av. Turen vår var omtrent 2,5 timer fra starttid som inkluderte linje for å gå inn i basilikaen, omvisning i høydepunktene i basilikaen, grotter og kuppel.

En må-se under ditt opphold i Roma, uansett religion. Guiden vår var ekstremt hjelpsom og didaktisk. Å starte turen tidlig, unngå varmen og køene, var flott. Basilikaen er fantastisk. Hvis du har pust, gå opp til kuppelen. Tur for å investere minst 4 timer. Du føler ikke engang at det går forbi.

veldig god mottakelse av ORP, men ingen mulighet for å reservere plasser til Colosseum. 1 spesiell omtale for personen som tar vare på OMNIA-KORTET på St. GIOVANI og for TIXIAN som trollbundet våre reiser fra VATIKANET ROMA med sin vakre stemme. Jeg anbefaler OMNIA CARD for den vakre byen ROMA

Sonia was a perfect guide! Part of the tour was closed, but Sonia led us to another part of the church that was open on this day only. She spoke clearly and could answer all our quiestions. Highly Recommended!