Legg til datoer

Peterskirken
UNESCO-steder

UNESCO-steder

Våre mest anbefalte Peterskirken UNESCO-steder

Roma: Omvisning i Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell, samt adgang til Peterskirken

1. Roma: Omvisning i Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell, samt adgang til Peterskirken

Oppdag kunstsamlingen i Vatikanmuseene på en omvisning med en kunsthistorikerguide, med valgfri adgang til Castel Gandolfo. Gå gjennom galleriene og beundre mesterverk av Michelangelo i Det sixtinske kapell.  Møt guiden din, en kunsthistoriker som forteller deg alt om mesterverkene du får se. Hør fascinerende fakta og historier, mens du besøker kartgalleriet, billedvevgalleriet og kandelabergalleriet. Avslutt omvisningen med å se underverkene i Det sixtinske kapell, komplett med fresker av Michelangelo. Bli imponert av å stå ansikt til ansikt med Michelangelos mest kjente kunstverk «Dommedag». Du kan også få mest mulig ut av opplevelsen din ved å velge alternativet for en ekstra inngangsbillett til slottet Gandolfo og Peterskirken som du kan besøke i ditt eget tempo uten guide.

Roma: City Sightseeing Hop-on Hop-off buss med Audioguide

2. Roma: City Sightseeing Hop-on Hop-off buss med Audioguide

Utforsk den evige stad fra en hopp-på-hopp-av-sightseeingbuss med 1-dagers-, 24-, 48- eller 72-timersbilletten din. Reis forbi byens ikoner, forlat bussen på et av de åtte holdeplassene, og hopp tilbake på neste buss når du vil fortsette. Vær fleksibel mens du ser alle de fantastiske severdighetene i Roma. Legenden forteller om Romulus og Remus og de 7 åsene i Roma. I dag er byen hjem til en av verdens største kirker, Basilica di San Pietro i Vatikanet, nærmet seg gjennom en fantastisk elliptisk piazza. Blant de andre kjente severdighetene er det storslåtte Colosseum, den filmatiske Trevifontenen og den romantiske Spansketrappen. Med sin livlige kafékultur og sjarmerende trattoriaer, unnlater Roma aldri å inspirere. Hele sløyfen tar 100 minutter, og du kan hoppe av på hvilket som helst av følgende punkter underveis: Plassering nærmest bussholdeplassene våre Terminal A Largo di Villa Peretti, Terminal B Largo di Villa Peretti eller Terminal Piazza dei Cinquecento Santa Maria Maggiore San Giovanni i Laterano Colosseum Circo Massimo Piazza Venezia Largo Argentina Piazza Navona Vaticano (Castel Sant'Angelo) Piazza di Spagna (Fontana di Trevi) Piazza Barberini Viale Enrico de Nicola (Stazione Termini)

Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell: Forbi-køen-billetter

3. Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell: Forbi-køen-billetter

Design din egen reiserute med en heldags forbi-billettkøen-billett, kart og en kort orientering, slik at du kan nyte høydepunktene i Vatikanmuseenes berømte samlinger i ditt eget tempo. Start med å utforske områder de fleste gruppeturer aldri ser, som maleriene i Pinacoteca-galleriet og det etruskiske museet. Eller bruk mer tid på å beundre omgivelsene på berømte steder som Pinecone Courtyard og Gallery of Maps.  Ingen tur til Vatikanet er komplett uten et besøk ved stedets mest berømte attraksjon: Det sixtinske kapell. Billetten inkluderer adgang til kapellet og orienteringen din som informerer om hva du bør se etter når du besøker denne utrolige kunstskatten.

Roma: Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og St. Peters tur

4. Roma: Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og St. Peters tur

Oppdag noen av de mest populære attraksjonene i Roma på en guidet vandretur i Vatikanstaten. Besøk Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og Peterskirken med guiden din, og beundre det utsmykkede interiøret og de berømte kunstverkene som ligger her. Møt guiden din nær inngangen til Vatikanmuseene og følg dem mens du legger ut for å utforske de mest interessante galleriene i museet. Se Rotunden, Gallery of Tapestries og Gallery of Maps. Ta inn de utsmykkede takene i hvert rom og se de eldgamle statuene, freskene og billedvev som pryder veggene. Gå deretter inn i det sixtinske kapell og beundre den intrikate fresken som dekker hele taket og veggene. Det sixtinske kapell ble malt av Michaelangelo mellom 1508 og 1512, og representerer et hjørnesteinsverk innen høyrenessansekunst. Fra skapelsen av Adam til den siste dommen dedikerte Michelangelo noen av sine største år til Det sixtinske kapell, og jobbet dag og natt – til og med sov i kapellet – for å tilfredsstille pavene i Roma. Kunstneren uttrykte også sin frustrasjon gjennom skjulte betydninger i arbeidet hans, som siden har blitt avdekket og dechiffrert. Lytt mens guiden din lar deg komme inn på Michelangelos private vitser. Til slutt, ta turen til Peterskirken for den siste etappen av din guidede vandretur. Katedralen er et av de mest kjente verkene innen renessansearkitektur og har tittelen den største kirken i verden. Utforsk interiøret i denne praktfulle strukturen med guiden din og oppdag de mange mesterverkene innen renessanse- og barokkkunst som fyller katedralen. Beundre den berømte Pietà av Michelangelo og den forseggjorte St. Peters Baldachin av Bernini. Turen din tar slutt utenfor katedralen. Herfra kan du gjerne vandre rundt på Petersplassen eller besøke det nærliggende Castel Sant'Angelo på egen hånd.

Roma: Sightseeingtur med stor buss Hop-on Hop-off

5. Roma: Sightseeingtur med stor buss Hop-on Hop-off

Gjør deg klar til å oppleve Roma som aldri før. Hopp om bord på den åpne dobbeltdekkerbussen og gjør deg klar til å bli overrasket over byens fantastiske arkitektur og fascinerende historie. Beundre det ikoniske Colosseum, nyt den fantastiske utsikten fra den berømte Spansketrappen og la deg imponere av det majestetiske Vatikanet. Med daglige avganger fra Termini togstasjon og muligheten til å bli med på sightseeingturen fra hvilket som helst av stoppene på ruten, er dette den perfekte måten å utforske over 10 steder rundt i byen. Hvis du føler deg eventyrlysten, hvorfor ikke utforske «Den evig stad» til fots med Big Bus sine fantastiske digitale selvguidede vandreturer. Oppdag skjulte perler og fordyp deg i den rike historien og kulturen til denne utrolige byen. Noen av stedene du kan se på sightseeingruten inkluderer: Basilica di Santa Maria Maggiore Colosseum Forum Romanum Circus Maximus San Giovanni Piazza Venezia Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Vatikanet Peterskirken Trevifontenen Spansketrappen Piazza Barberini Termini togstasjon

Vatikanstaten: Digital lydguide i Peterskirken

6. Vatikanstaten: Digital lydguide i Peterskirken

Oppdag den fascinerende historien og den fryktinngytende skjønnheten til Peterskirken med en 60-minutters audio-guidet tur på smarttelefonen din. Fordyp deg i storheten til et av de mest kjente landemerkene i Roma, og dykk ned i dens rike fortid og storslåtte arkitektur. Peterskirken, som ligger i Vatikanstaten, står som et bevis på århundrer med religiøs betydning og arkitektonisk glans. Denne majestetiske basilikaen ble opprinnelig bestilt på 1500-tallet av pave Julius II, og ble bygget på stedet som antas å være gravstedet til Saint Peter, en av Jesu Kristi tolv apostler. Legg ut på en fengslende reise mens du utforsker legendene og mytene rundt Peterskirken. Lær om konstruksjonen av den ruvende kuppelen, et vidunder av renessanseteknikk, og beundre oculusen som bader interiøret i himmelsk lys. Oppdag de kjente gravene som ligger i basilikaen, de siste hvilestedene til mange paver og andre bemerkelsesverdige skikkelser. Gjennom 27 lyttepunkter og et praktisk digitalt kart vil lydturen guide deg gjennom basilikaens viktigste funksjoner. Avdekk de intrikate detaljene i basilikaens interiør, fra dens utsmykkede dekorasjoner til det intrikate mosaikkkunstverket som pryder veggene. Få innsikt i symbolikken og den historiske konteksten bak det bemerkelsesverdige fortauet under føttene dine. Enten du er en kunstentusiast, en historieinteressert eller en åndelig søker, tilbyr denne audioguidede turen til Peterskirken en omfattende og engasjerende opplevelse. Fordyp deg i storheten og majesteten til dette ikoniske mesterverket, og utdyp din forståelse av dets dype kulturelle og religiøse betydning.

Roma: Omvisning i Peterskirken med adgang til kuppelen

7. Roma: Omvisning i Peterskirken med adgang til kuppelen

Bli med på en privat eller delt omvisning i Peterskirken og opplev denne ikoniske attraksjonen. Beundre det praktfulle interiøret i basilikaen og lær hvorfor kirken tok 150 år å gjenoppbygge. Oppdag de fargerike kulene, gyldne tak og den imponerende Michelangelos Pietà mens guiden din deler historier om historien til denne kirken i renessansestil. Ta heisen med guiden din opp til halve høyden mot toppen av kuppelen. Ta deretter trinnene og fortsett klatringen til utsiktsdekket helt på toppen. Se først på de indre mosaikkene til kuppelen på nært hold, og beundre den slående utsikten over Petersplassen og Vatikanhagen ovenfra. Beundre Roma fra en høyde på 136 meter, og se Colosseum, Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre historiske steder.

Roma: Forbi-køen-omvisning av Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell

8. Roma: Forbi-køen-omvisning av Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell

Bli med på en 3-timers omvisning av det helligste stedet i den kristne verden, med en omvisning til fots i Vatikanmuseene, inkludert et omfattende besøk i Det sixtinske kapell. Med eksklusiv forbi-billettkøen-adgang gjennom Vatikanmuseenes partnerinngang, unngår du de vanligvis lange køene utenfor en av verdens mest populære attraksjoner. Start omvisningen på museet som regnes som et av de viktigste stedene i historien, for å se de viktige kunstsamlingene som ulike paver har ervervet gjennom århundrene. Vær på utkikk etter kjente skulpturer og mesterverk fra renessansen. Føl historiens vekt og få en fornemmelse av det hellige mens du beundrer maleriene til Raphael, Giotto, Leonardo da Vinci, Caravaggio og Michelangelo, inkludert hans mesterverk i Det sixtinske kapell.

Roma: Omvisning i Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og Peterskirken

9. Roma: Omvisning i Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og Peterskirken

Oppdag det beste av Vatikanet i løpet av en og samme omvisning.Med forbi -billettkøen -adgang til de viktigste attraksjonene har du bedre tid til å se enestående eksempler på kunst og arkitektur sammen med din ekspertguide. Nyt en optimalisert reiserute designet for å la deg få det beste ut av besøket til Vatikanmuseene i en begrenset tidsramme, og ta inn det bemerkelsesverdige sixtinske kapell, Raphael-rommene og Peterskirken blant andre høydepunkter, sammen med en ekspertguide. Besøk Det sixtinske kapell hvor du får sjansen til å se opp på Michelangelos tak, mens guiden din forklarer hemmelighetene bak Michelangelos mesterlige malerier. Nær Det sixtinske kapell ligger de private pavelige leilighetene, også kjent som Rafael-rommene. Disse utsøkt dekorerte rommene inneholder noen av de fineste eksemplene på Rafaels verk, inkludert «Athens skole» som er et gruppeportrett av antikkens mest kjente filosofer, mange av dem i forkledning av Rafaels samtidige. Ofte oversett av besøkende som har det travelt med å komme til Det sixtinske kapell, fortjener Raphael-rommene mer enn et kort stopp. Guiden din sørger for at du har god tid til å beundre Raphaels verk. Ditt besøk til Vatikanmuseene er en flott mulighet til å oppdage dens bemerkelsesverdige samlinger av gamle skulpturer, inkludert den legendariske Laocoon og Apollo Belvedere. Disse klassiske kunstverkene hadde en dyp innvirkning på renessansens kunstnere, og skulpturenes muskuløse anatomi og psykologiske intensitet påvirket arbeidet til Michelangelo og Raphael sterkt. Ledsaget av en ekspert kunsthistoriker får du vite alt om disse eldgamle mesterverkene og få en større forståelse av gresk og romersk kunst. Gå gjennom det berømte Kartgalleriet, beundre Pinecone Courtyard og besøk Belvedere Courtyard. Selv om det er umulig å se hele omfanget av Vatikanets enorme samling på noen få timer, får du på denne omvisningen se en rekke uunnværlige høydepunkter. Etter å ha forlatt Det sixtinske kapell, går du direkte inn i Peterskirken, uten å måtte stå i kø. Basilikaen har blitt beriket gjennom århundrene av hendene til utallige kunstnere og arkitekter. Under omvisningen av Peterskirken forteller guiden din om den fascinerende historien til basilikaen og setter den i sammenheng med kristendommens historie, fra dens opprinnelse som gravplass til dens nåværende prakt og internasjonale betydning.

Roma: St. Peters basilikatur med kuppel og pavegraver

10. Roma: St. Peters basilikatur med kuppel og pavegraver

Utforsk ikoniske severdigheter i Roma på denne omvisningen til fots. Spaser gjennom Petersplassen og nyt utsikten over byen fra toppen av Peterskirken. Beundre kunstverk som Michelangelos emosjonelle Pietà-statuen og gå under Peterskirken for å avdekke St. Peters siste hvilested. Møt guiden din på Petersplassen, og start omvisningen med å gå trappene opp til toppen av kirkens kuppel. Nyt et eksklusivt blikk på kuppelens imponerende mosaikker, og fortsett deretter videre til den øverste balkongen. Herfra kan du beundre panoramautsikten over byen, se Colosseum, Pantheon og andre ikoniske landemerker. Gå ned i basilikaen og beundre kirkens imponerende interiør og oppdag hvorfor det tok 150 år å bygge den. Beundre den fargerike marmoren, de gylne takene og de intrikate mosaikkene som omgir deg. Lær om de berømte verkene til renessanse og neoklassiske kunstnere som stilles ut her.  Deretter går du under jorden, til de historiske grottene under Peterskirken og besøker St. Peters grav. Berør de gamle veggene i den opprinnelige basilikaen fra 400-tallet og beundre de vakre freskomaleriene. Avslutt omvisning på Petersplassen og nyt den majestetiske arkitekturen. 

133 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Roma

Roma

Flere reisetips for Peterskirken

Vil du vite mer om aktiviteter i Peterskirken? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Peterskirken

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 447 vurderinger

Selve omvisningen var utmerket takket være den store kunnskapen og den perfekte presentasjonen fra guiden vår Vincenzo! Men følgende var frustrerende og mer enn irriterende: 1) turen skulle starte klokken 13.30, vi måtte være på møtepunktet klokken 13.10 (forståelig nok på grunn av organisatoriske problemer)! 2) Lang ventetid...guiden kom ikke, visstnok på grunn av en trafikkork! 3) Klokken 14.00 kom endelig en erstatningsguide og begynte å dele ut hodetelefonene osv. 4) På grunn av dette problemet og den lange forsinkelsen var det ikke mulig for oss å ta den siste delen av turen inn i Vatikangrottene! 5) I dette tilfellet forventer vi en delvis tilbakebetaling av kostnadene for alle de alvorlige ulempene! Denne gangen kan jeg ikke svare på spørsmålet "Hvordan liker du GetYourGide" umiddelbart, men først etter at jeg har mottatt din reaksjon eller svar!

Riccardo var en flott guide som ga mye historie og viktige fakta om basilikaen, kuppelen og grottene. Vi gjorde en blanding av selvstyrte besøk og turer og var så takknemlige for at vi tok en tur med Riccardo for et så viktig sted i Roma da han inkluderte informasjon som vi ellers ville ha gått glipp av. Turen vår var omtrent 2,5 timer fra starttid som inkluderte linje for å gå inn i basilikaen, omvisning i høydepunktene i basilikaen, grotter og kuppel.

It was fast paste but so informative! Our guide, Claudia, answered any questions we had and gave us an amazing tour. I think going with a guide was a way better option than going on your own because now we actually understood what we were looking at and the history. All in all we loved it! It is fast paste tho since the museum is so big, but for us it was very nice! And we got the option to stay in the museum after the tour if we wanted to

En må-se under ditt opphold i Roma, uansett religion. Guiden vår var ekstremt hjelpsom og didaktisk. Å starte turen tidlig, unngå varmen og køene, var flott. Basilikaen er fantastisk. Hvis du har pust, gå opp til kuppelen. Tur for å investere minst 4 timer. Du føler ikke engang at det går forbi.

Sonia was a perfect guide! Part of the tour was closed, but Sonia led us to another part of the church that was open on this day only. She spoke clearly and could answer all our quiestions. Highly Recommended!