Legg til datoer

Peterskirken

Denne fantastiske basilikaen, sentrum av den katolske verden, ble bygget på gravplassen til apostelen Peter.

Peterskirken: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Roma: Omvisning i Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell, samt adgang til Peterskirken

1. Roma: Omvisning i Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell, samt adgang til Peterskirken

Oppdag kunstsamlingen i Vatikanmuseene på en omvisning med en kunsthistorikerguide, med valgfri adgang til Castel Gandolfo. Gå gjennom galleriene og beundre mesterverk av Michelangelo i Det sixtinske kapell.  Møt guiden din, en kunsthistoriker som forteller deg alt om mesterverkene du får se. Hør fascinerende fakta og historier, mens du besøker kartgalleriet, billedvevgalleriet og kandelabergalleriet. Avslutt omvisningen med å se underverkene i Det sixtinske kapell, komplett med fresker av Michelangelo. Bli imponert av å stå ansikt til ansikt med Michelangelos mest kjente kunstverk «Dommedag». Du kan også få mest mulig ut av opplevelsen din ved å velge alternativet for en ekstra inngangsbillett til slottet Gandolfo og Peterskirken som du kan besøke i ditt eget tempo uten guide.

Roma: Omvisning i Peterskirken med adgang til kuppelen

2. Roma: Omvisning i Peterskirken med adgang til kuppelen

Bli med på en privat eller delt omvisning i Peterskirken og opplev denne ikoniske attraksjonen. Start omvisningen ved å gå opp trappene, til toppen av kuppelen. Se mosaikkene i kuppelen på nært hold, mens guiden din forteller om historien til denne kirken i renessansestil. Fortsett opp til toppen av kuppelen og til utsiktsterrassen. Beundre den slående utsikten over Petersplassen og Vatikanhagen. Beundre Roma fra en høyde på 136 meter, og se Colosseum, Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre historiske steder. Herfra går du direkte ned i basilikaen og hopper over de lange køene utenfor. Beundre det praktfulle interiøret og lær hvorfor kirken tok 150 år å gjenoppbygge. Oppdag den fargerike marmoren, det gyldne taket og Michelangelos imponerende marmorskulptur «Pietà» .

Roma: Omvisning med Peterskirkens kuppel og grotter

3. Roma: Omvisning med Peterskirkens kuppel og grotter

Utforsk ikoniske severdigheter i Roma på denne omvisningen til fots. Spaser gjennom Petersplassen og nyt utsikten over byen fra toppen av Peterskirken. Beundre kunstverk som Michelangelos emosjonelle Pietà-statuen og gå under Peterskirken for å avdekke St. Peters siste hvilested. Møt guiden din på Petersplassen, og start omvisningen med å gå trappene opp til toppen av kirkens kuppel. Nyt et eksklusivt blikk på kuppelens imponerende mosaikker, og fortsett deretter videre til den øverste balkongen. Herfra kan du beundre panoramautsikten over byen, se Colosseum, Pantheon og andre ikoniske landemerker. Gå ned i basilikaen og beundre kirkens imponerende interiør og oppdag hvorfor det tok 150 år å bygge den. Beundre den fargerike marmoren, de gylne takene og de intrikate mosaikkene som omgir deg. Lær om de berømte verkene til renessanse og neoklassiske kunstnere som stilles ut her.  Deretter går du under jorden, til de historiske grottene under Peterskirken og besøker St. Peters grav. Berør de gamle veggene i den opprinnelige basilikaen fra 400-tallet og beundre de vakre freskomaleriene. Avslutt omvisning på Petersplassen og nyt den majestetiske arkitekturen. 

Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell: Forbi-køen-billetter

4. Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell: Forbi-køen-billetter

Design din egen reiserute med en heldags forbi-billettkøen-billett, kart og en kort orientering, slik at du kan nyte høydepunktene i Vatikanmuseenes berømte samlinger i ditt eget tempo. Start med å utforske områder de fleste gruppeturer aldri ser, som maleriene i Pinacoteca-galleriet og det etruskiske museet. Eller bruk mer tid på å beundre omgivelsene på berømte steder som Pinecone Courtyard og Gallery of Maps.  Ingen tur til Vatikanet er komplett uten et besøk ved stedets mest berømte attraksjon: Det sixtinske kapell. Billetten inkluderer adgang til kapellet og orienteringen din som informerer om hva du bør se etter når du besøker denne utrolige kunstskatten.

Roma: Sightseeing med hopp-på hopp-av-buss og lydguide

5. Roma: Sightseeing med hopp-på hopp-av-buss og lydguide

Utforsk «den evige stad» med en hopp-på hopp-av-sightseeingbuss, med en 24-, 48-eller 72-timers billett. Kjør forbi byens ikoner, hopp av på et av de 8 stoppene og simpelthen hopp på igjen på neste buss når du vil fortsette. Dra nytte av fleksibilitet, mens du ser alle de fantastiske severdighetene i Roma. Legenden forteller om Romulus og Remus, samt Romas 7 åser. I dag finner du en av verdens største gudshus her – Peterskirken, som ligger ved et fantastisk, ovalt torg. Blant de andre kjente severdighetene er det storslåtte Colosseum, den berømte Trevifontenen og den romantiske Spansketrappen. Byen har i tillegg en livlig kafékultur og sjarmerende trattoriaer. Dette er en by som aldri slutter å inspirere. Hele rundturen tar 1 time og 40 minutter og du kan gå av og på ved hvilken som helst av holdeplassene langs ruten. Stoppesteder: Stopp 1: Terminal A Largo di Villa Peretti eller Terminal B Largo di Villa Peretti Stopp 2: Santa Maria Maggiore Stopp 3: Palazzi Storici Stopp 4: Circo Massimo Stopp 5: Piazza Venezia Stopp 6: Vaticano  Stopp 7: Fontana Di Trevi  Stopp 8: Piazza Barberini

Vatikanet: Museum, Det sixtinske kapell og hurtigbanetur til basilikaen

6. Vatikanet: Museum, Det sixtinske kapell og hurtigbanetur til basilikaen

Opplev et nivå av ro ved å dra nytte av hopp over køen guidet tur for å utforske Vatikanets fantastiske skjønnhet og eldgamle historie. Få sjansen til å beundre de omfattende kunstsamlingene fra renessansen som tilhører den katolske kirken som har fått stor betydning historisk og kunstnerisk gjennom årene. Vandre inne i Vatikanmuseet, utforsk de mest spektakulære rommene og sofistikerte gallerier og gå gjennom de imponerende maleriene i kartgalleriet. Hypnotisert av skjønnheten til det sixtinske kapell og beundre dets ikoniske tak malt av Michelangelo vert for hans unike mesterverk. Streif rundt i Peterskirken, den største av alle kirker i kristenheten, hjemmet til de berømte mosaikkene, Michelangelos Pietà og den ikoniske Berninis Baldachin.

Roma: Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og St. Peters tur

7. Roma: Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og St. Peters tur

Se høydepunktene i Vatikanstaten på en praktisk guidet dagstur. Nyt en fascinerende reise gjennom den enorme samlingen av Vatikanmuseene, inkludert Michelangelos ikoniske sixtinske kapell. Etterpå kan du besøke St. Peters basilika og beundre dens imponerende arkitektur. Møt guiden din og dra nytte av hopp over køen-inngang til Vatikanmuseene. Oppdag den enorme samlingen av gjenstander og kunstverk samlet av pavene gjennom årene, inkludert Laocoön og hans sønner, Apollo Belvedere og Belvedere Torso. Lær om opprinnelsen til samlingen, og rusle gjennom kjente gallerier som Gallery of Maps. Ankom det fantastiske sixtinske kapell, hvor guiden din vil gi deg tid til å beundre de fantastiske freskene som pryder veggene og taket. Se med ærefrykt på Michelangelos livlige skildringer av forskjellige bibelske scener, inkludert Den siste dommen. Deretter går du inn i St. Peters basilika og tar deg tid til å suge inn strukturens størrelse og oppdage de forskjellige skulpturene og kunstverkene som er plassert i den. Se "Pietà" og "Baldacchino" før du avslutter turen. Etterpå, bli så lenge du ønsker å utforske de pavelige gravene eller kuppelen i ditt eget tempo.

Roma: Vatikanmuseene og Peterskirken med pavegravene

8. Roma: Vatikanmuseene og Peterskirken med pavegravene

Utforsk UNESCOs verdensarvliste i Vatikanstaten på en omvisning av alle de viktigste skattene. Oppdag Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell, Peterskirken og de pavelige gravene, alt inkludert med rask tilgang for å få mest mulig ut av dagen. Begynn opplevelsen din med å oppdage mesterverk av kunst i Vatikanmuseene av noen av verdens mest fremtredende kunstnere. Følg en guide på ditt valgte språk til de viktigste områdene av museet, inkludert kartgalleriet og billedvevgalleriet. Gå inn i Det sixtinske kapellet for å betrakte Michelangelos hyllede mesterverk, «Dommedag», et av de mest berømte kunstverkene som noensinne er laget. Deretter kan du oppleve det praktfulle interiøret i Peterskirken med forbi-køen-adgang. Beundre et av de helligste stedene i verden, og se Michelangelos imponerende «Pieta». Gjør besøket av Vatikanstaten komplett med et besøk i de pavelige gravene for å se hvilestedet til mange paver og kongelige. Verdsett den religiøse betydningen av denne gravplassen mens du observerer sarkofager, fresker og graver i nærheten av Peters gravsted.

Roma: Omvisning i Vatikanet og Det sixtinske kapell med tilgang til basilikaen

9. Roma: Omvisning i Vatikanet og Det sixtinske kapell med tilgang til basilikaen

Bli med på en guidet tur i Roma for å oppdage noen av de viktigste mesterverkene i den gresk-romerske verden og renessansekunst ved Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell med hopp over køen-adgangsbilletter. Senere kan du besøke Peterskirken for å utforske den i ditt eget tempo. Gå inn i Vatikanmuseene fra den prioriterte inngangen, og hopp over de lange ventetidene i billettkøen. Start omvisningen i Pansergården for å få et glimt av Vatikanhagen, og fortsett til Pinekongens gårdsplass som ligger midt i de gamle pavebygningene. Kryss noen rom i Belvedere-palasset, pavens tidligere sommerresidens mens det i dag er hjemmet til Pius Clementine-museet, som er vert for viktige funn av gresk-romersk kunst, inkludert Apollo Belvedere og Laocoön-gruppen. Deretter kommer du til de 3 galleriene som tar deg til de pavelige leilighetene - Galleriet med kandelaberne, Galleriet med billedvev med verker fra det flamske atelieret Peter Van Aelst utstilt, og Kartgalleriet med fresker over det italienske territoriet , på oppdrag fra pave Gregor XIII. Avslutt turen med å se 2 steder som ikke kan gå glipp av Vatikanets samling – Rafaels rom i leiligheten til pave Julius II og Det sixtinske kapell, hvor du kan beundre Michelangelos mesterverk som scenene fra Første Mosebok og Den siste dommen. Fra Det sixtinske kapell, bruk den private passasjen for å komme til Peterskirken, hvor du kan finne strålende verk som Statuen av Pietà, laget igjen av den store Michelangelo, Baldakinen av Bernini, og pavenes graver, som alle inneholder hundrevis av års historie. Vær imidlertid oppmerksom på at passasjen mellom museene og St.Petersbasilikaen er stengt på onsdag morgen og med forbehold om annen uventet stenging. På slike dager vil vi i stedet tilbringe hele turen i museene.

Vatikanstaten: Digital lydguide i Peterskirken

10. Vatikanstaten: Digital lydguide i Peterskirken

Legg ut på en reise gjennom kunst og religion med denne omvisningen med lydguide i Peterskirken. Oppdag de praktfulle kunstverkene og arkitekturen som pryder veggene og taket i kirken, inkludert Michelangelos Pieta og Berninis Baldacchino. Lær om historien til basilikaen og de forskjellige pavene som har satt sitt preg på denne historiske bygningen. Denne omvisningen med lydguide tilbyr en praktisk måte å utforske stedet, med innsidekunnskap og historier om kunsten og arkitekturen. Utforsk basilikaen i ditt eget tempo, med muligheten til å pause og spole tilbake lydguiden etter behov for å absorbere informasjonen fullstendig.

Tilgjengelige aktiviteter

265 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 17

Flere reisetips for Peterskirken

Vil du vite mer om aktiviteter i Peterskirken? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Peterskirken

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 108 130 vurderinger

Selve omvisningen var utmerket takket være den store kunnskapen og den perfekte presentasjonen fra guiden vår Vincenzo! Men følgende var frustrerende og mer enn irriterende: 1) turen skulle starte klokken 13.30, vi måtte være på møtepunktet klokken 13.10 (forståelig nok på grunn av organisatoriske problemer)! 2) Lang ventetid...guiden kom ikke, visstnok på grunn av en trafikkork! 3) Klokken 14.00 kom endelig en erstatningsguide og begynte å dele ut hodetelefonene osv. 4) På grunn av dette problemet og den lange forsinkelsen var det ikke mulig for oss å ta den siste delen av turen inn i Vatikangrottene! 5) I dette tilfellet forventer vi en delvis tilbakebetaling av kostnadene for alle de alvorlige ulempene! Denne gangen kan jeg ikke svare på spørsmålet "Hvordan liker du GetYourGide" umiddelbart, men først etter at jeg har mottatt din reaksjon eller svar!

It was fast paste but so informative! Our guide, Claudia, answered any questions we had and gave us an amazing tour. I think going with a guide was a way better option than going on your own because now we actually understood what we were looking at and the history. All in all we loved it! It is fast paste tho since the museum is so big, but for us it was very nice! And we got the option to stay in the museum after the tour if we wanted to

God erfaring. Jeg tror du kan legge til mer informasjon om prosedyren for å hente kupongen i Vatikanstaten, siden det ikke er veldig klart hvordan du finner de angitte ORPene, spesielt for de som skal til Roma for første gang og ikke vet hva som helst.

Vakker by med mange severdigheter. Med Omnia og Roma passerer nesten overalt med prioritet inn. Bruken av offentlig transport var også veldig hyggelig og praktisk

Great guide and tour. You get to see everything early without many others. Would recommend choosing this one for your visit to St. Peters church.