Pena-palasset

Beundre en av Portugals 7 underverker på dette slående utrykket for 1800-talls arkitektur fra romantikken.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Pena-palasset

Vil du vite mer om aktiviteter i Pena-palasset? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pena-palasset

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 16 623 vurderinger

Dette var en flott tur og veldig bra å gi deg et glimt av steder utenfor Lisboa. Det var verdt tidlig å se Sintra før det blir for travelt. Guiden vår, Reneta var veldig kunnskapsrik og vennlig og var veldig omgjengelig. Vi kunne stille spørsmål og prate i tillegg til den formelle turen. Det var godt tempo og det ble gitt nok tid på hvert av de besøkte stedene, selv om litt mer tid i Cascais kan ha vært fin.

Dagen var både lærerik og interessant. Vi var veldig heldig med været og med guiden vår som både var kunnskapsrik og svært hyggelig. Det å ha en kjentmann som organiserte transporten hit og dit og samtidig gav oss nyttig informasjon underveis gjorde at vi har fått max utbytte ut av denne dagen.

Vår guide Philip var en veldig hyggelig guide med bra formidlingsevne og god humor! Vi var en gruppe mennesker fra 5. forskjellige nasjoner som ikke kjente hverandre, og Philips evne til å tyde hver og en av oss og lage et godt samhold med humor var fremragende!

Our guide Matthew had a lot of knowledge about Sintra and Portugal. We really enjoyed the tour, and can recommend it to others.

Glimrende opplegg og fantastisk god guide, dette kan anbefales.

Vi var veldig heldige med guiden vår, Stefano. Han loste oss gjennom en fantastisk dag, utrolig kunnskapsrik og flerspråkling.