Legg til datoer

Peggy Guggenheim samlingen

Peggy Guggenheim samlingen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

1. Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

Bli bedre kjent med Venezia, mens du utforsker skjulte og pittoreske vannveier nær Canal Grande, på en gondoltur. Lytt til kommentarer fra appen for å lære mer om byen, mens du beundrer severdighetene. Start aktiviteten din med å møte verten, som forklarer noen kuriositeter om historien til gondolen og gondolierene. Få gratis tilgang til en app med kommentarer for signtseeingen din med gondol. Mens du nyter den vakre Canal Grande, kan du beundre de fantastiske palassene som Guggenheim-museet, Gritti Palace, Santa Maria della Salute og Punta della Dogana. Oppdag det verdenskjente La Fenice-teatret og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vannveiene. På slutten av turen kan du nyte en fantastisk utsikt til Markuskirken med San Giorgio Maggiore.

Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

2. Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

Utforsk kanalene i Venezia ombord på en gondol. Nyt livekommentarer fra guiden din mens gondolieren tar deg nedover smale veier og langs Canal Grande. Lær om byens palasser, kirker og attraksjoner. Hør om lokale historier og historien til gondolen og gondolbanene. Under reisen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du vil også passere det praktfulle La Fenice-teatret og "De le Ostreghe"-kanalen. Fortsett til den viktigste kanalen i Venezia, Canal Grande. Ta deg til Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og noen av de fantastiske venetianske palassene som går langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassenget før du går tilbake til Campo San Moisè.

Venezia: Billett til Peggy Guggenheim-utstillingen

3. Venezia: Billett til Peggy Guggenheim-utstillingen

Se moderne kunst av Picasso og Pollock med en dagsbillett (for 1 person) til Peggy Guggenheim-samlingen på Canal Grande i Venezia. Utforsk en av Europas fremste museer for moderne kunst i ditt eget tempo og se mesterverk fra kunststiler som kubisme, surrealisme og abstrakt ekspresjonisme. Samlingen. som ble grunnlagt av den amerikanske arvingen Peggy Guggenheim, ble opprinnelig satt sammen i anledning av den første biennalen i Venezia etter krigen. Året etter kjøpte Peggy Palazzo Venier dei Leoni, et uferdig palass fra det 18. århundre på Canal Grande. Samlingen ble satt sammen ved hjelp av anerkjente kunstnere og kritikere, som Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg og Howard Putzel. Utforsk museet på egen hånd og finn kunst av Picasso, Ernst, Magritte, Calder og mange andre avantgarde kunstnere. Ta en spasertur i Patsy R. og Raymond D. Nasher skulpturhage for å se arbeid av Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono og Richier. Beundre en samling med kunst fra italienske, europeiske og amerikanske kunstnere fra 1945 og frem til i dag, inkludert perler fra Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol og Kapoor.

Venezia: Privat gondoltur langs Grand Canal

4. Venezia: Privat gondoltur langs Grand Canal

Gå ombord i en autentisk gondol og ta en romantisk reise langs Canal Grande i Venezia. Se de historiske severdighetene langs kysten mens du glir nedover kanalen. Sett av fra avgangspunktet og beundre fantastiske palasser, som Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Utforsk de hemmelige vannveiene i Venezia og nyt byens atmosfære med vennene dine eller din elskede. Reis med gondol i nærheten av Markusplassen, Fenice Opera House, Punta della Dogana og mange andre sjarmerende palasser. Gå under en liten bro mens du oppdager de skjulte stedene som bare kan nås med gondol.

Venezia: 30-minutters gondoltur på Grand Canal med Serenade

5. Venezia: 30-minutters gondoltur på Grand Canal med Serenade

Ingen besøk til Venezia er komplett uten å ta en gondoltur nedover den verdensberømte Canal Grande - enda bedre når den er akkompagnert av en livemusikers serenade! Nyt en avslappende kveld mens du cruiser ned mange skjulte kanaler så små at du bokstavelig talt kan røre palassene mens du flyter forbi dem. Utforsk skjønnheten i denne byen og pust inn den italienske kulturen som er unik for Venezia. Det som gjør denne turen spesiell er dens musikalske teft - lokale musikere vil være om bord på gondolen for å se alle med den tradisjonelle romantiske musikken fra Italia. Hvilken bedre måte å tilbringe en ettermiddag i Venezia og komme i italiensk ånd med venner eller familie!

Venezia: Privat gondoltur

6. Venezia: Privat gondoltur

Føl deg som en del av den gamle venetianske tradisjonen, og opplev byen slik lokalbefolkningen har gjort i mer enn tusen år, på denne private gondolturen. På din 25 til 30-minutters reise, bli ført bort fra de viktigste vannveiene og turistattraksjonene, mens gondolieren din navigerer deg med ekspertise og presisjon gjennom noen av de smalere, roligere kanalene i Venezia. Når du lener deg tilbake og nyter naturen, vil du uunngåelig bli involvert i gondoliers vennlige småprater og deres spesielle venetianske dialekt, som er like mye en del av den venetianske kulturen som selve gondolen. Forhåndsbestill reisen din og unngå å måtte forhandle med gondolieren eller stress med detaljer.

Venezia: fottur på Markusplassen og gondoltur

7. Venezia: fottur på Markusplassen og gondoltur

Start turen i det historiske hjertet av Venezia med en morgenpromenade fra Markusplassen til noen av de viktigste monumentene i Venezia. Se Santa Maria Formosa, Basilica di San Giovanni e Paolo, kjent som det venetianske Pantheon, og mye mer. Lær om den fantastiske historien til disse monumentene fra din profesjonelle guide. Gå gjennom den største handlegaten, til du kommer til Rialtobroen. Spaser gjennom de typiske markedene som en gang var det kommersielle sentrum av Europa. Fortsett opplevelsen med en gondoltur på Canal Grande, mot Salute-kirken og Peggy Guggenheim-samlingen. Se noen av de fantastiske venetianske palassene som går langs kanalen, som Mozarts hus, Gritti Hotel og mange andre. Gå forbi Punta de la Dogana før du tar deg tilbake til startpunktet foran Campo San Moisè. Nyt kommentarer på gondolturen din ved å laste ned mobilappen til telefonen din. Appen vil gi lydkommentarer for å forklare alt om de praktfulle palassene og attraksjonene rundt deg. Senere kan du nyte lydguiden med digitalt kart for å oppdage de fem distriktene i Venezia og deres beste attraksjoner og torg, dag eller natt, på en selvguidet tur. Lytt til den automatiske lydfortellingen om byens høydepunkter, med mer enn 200 severdigheter, inkludert det strålende La Fenice-teatret, Rialtobroen, Jewish Ghetto, Arsenale, den majestetiske Accademia Bridge og mye mer. Takket være denne appen vil du også nyte de mest hemmelige og pittoreske stedene i Venezia bare kjent av ekte venetianere.

Venezia: Grand Canal Gondola Serenade med karnevalsmaske

8. Venezia: Grand Canal Gondola Serenade med karnevalsmaske

Opplev magien i Venezia med en særegen liten gruppe gondoltur langs Canal Grande og romantiske kanaler, med en serenade av en sanger og musiker og iført din egen karnevalsmaske. Oppdag den rike historien og tradisjonen til venetianske gondoler med vår kunnskapsrike guide, som vil dele fascinerende innsikt i det unike designet og håndverket til disse ikoniske båtene. Guiden vil introdusere deg gondoltradisjonen før du går ombord. Som en spesiell gave gir vi deg en tradisjonell karnevalsmaske du kan bruke under turen og ta med deg hjem. Bruk masken din, len deg tilbake og slapp av og nyt en vakker severdighet i Venezia, akkompagnert av levende musikk. Ikke glem å ta noen uforglemmelige bilder med masken din om bord på gondolen og del dem med vennene dine på sosiale medier! Beundre La Fenice Theatre, Peggy Guggenheim Collection Museum og La Salute Church fra et privilegert synspunkt om bord på gondolen. Gli under små broer og nyt den fantastiske atmosfæren på Canal Grande, det perfekte stedet for levende musikk spilt av profesjonelle musikere og sangere.

Venezia: 1-timers gondoltur på Canal Grande med guide

9. Venezia: 1-timers gondoltur på Canal Grande med guide

Ta en tur til Venezia fra vannveiene for den beste og mest fantastiske utsikten over byen. Denne 1-timers turen er priset for en gruppe på opptil 5 personer. Du vil bli styrt med stil av din egen personlige gondolier gjennom århundrer med historie, langs den ikoniske Grand Canal, en av de mest elegante hovedgatene i verden. Passer Ca Dario, Casanovas hjem, Palazzo Grassi, Ca Rezzonico, Ca Bembo, Ca Pesaro, Rialtobroen, Campo Manin og Mozarts hus. Len deg tilbake og slapp av mens du nyter omgivelsene, og ekspertguiden din underholder deg med anekdoter om byen. Lær historien bak La Serenissima, gå forbi Peggy Guggenheim-museet og gå under Accademia Bridge. Hør historier bak selve gondolen når du nærmer deg den majestetiske Rialtobroen. Når du blir til en av Venezias naturskjønne sidekanaler, vil du ta inn prakten til Canal Grande og også kunne nyte den sjarmerende sjarmen til de mindre, mer boligområdene. Din informative guide vil fortelle deg alt om gondolen og dens unike struktur, og tradisjonene til venetianske gondoliere. Dette er en utmerket måte å kombinere en informativ og stimulerende guidet tur med en romantisk gondoltur.

Venezia: Omvisning i basilikaen og Dogepalasset med gondoltur

10. Venezia: Omvisning i basilikaen og Dogepalasset med gondoltur

Få mest mulig ut av tiden din i Venezia med denne multiattraksjonsturen som kombinerer 3 av Venezias viktigste steder. Besøk Markusbasilikaen og Dogepalasset, og nyt en gondoltur langs kanalene. Møt din profesjonelle guide foran klokketårnet (ikke klokketårnet) på Markusplassen. Start kombinasjonsturen din ved å oppdage bygningene på torget. Gå inn i Dogepalasset "Palazzo Ducale", en praktfull kombinasjon av bysantinsk, gotisk og renessansearkitektur, sentrum av det venetianske riket og sete for den venetianske regjeringen. Lytt til guiden din mens du passerer gjennom de overdådige rommene, som viser mesterverk av Tintoretto, Titian og Veronese. Hør om de forskjellige rollene som dogen og hans rådgivere spiller, lær om historien til de venetianske legendene mens du går gjennom passasjene mot fengselscellene mens du lærer om fangene og Casanova, Venezias mest spennende rømning. Fortsett deretter inn i Saint Marks-basilikaen, som majestetisk symboliserer lagunen og befester byens historie og hellige relikvier. Med sine fryktinngytende gullmosaikker vil din talentfulle guide lede deg gjennom kirken. Kl. 13.00 avslutter du den første delen av turen, og du vil nyte 2 timer ledig tid til å spasere rundt Markusplassen. Du kan spise lunsj (ikke inkludert) eller besøke Correr-museet på egenhånd (allerede inkludert med Doge's Palace-billetten). Start den andre delen av din kombinerte tur med en klassisk gondoltur klokken 15.00 eller 17.15. Avtalen vil være 15 minutter før avgangstid bak Correr-museet på Markusplassen (foran postkontoret). På denne unike utforskningen av de venetianske romantiske kanalene, slapp av og slapp av i de milde rytmene og bevegelsene til Grand Canal, og sett pris på ferdighetene som er involvert i å styre gondolen gjennom de intrikate vannveiene i byen. Når du lener deg tilbake og nyter utsikten, vil du uunngåelig bli involvert i den vennlige småpraten til gondolerne, som er like mye en del av den venetianske kulturen som selve gondolen. REISERØY Dogepalasset og basilikaen avgang kl. 10:45 13.00-15.00 2 timer fritid Gondolavgang kl. 15.00 (hele året) eller kl. 17.15 (bare april–oktober)

Tilgjengelige aktiviteter

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Peggy Guggenheim samlingen

Vil du vite mer om aktiviteter i Peggy Guggenheim samlingen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Peggy Guggenheim samlingen

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 14 516 vurderinger

I motsetning til noen kommentarer, fant vi møtepunktet relativt enkelt å finne. Google Maps er absolutt veldig nyttig for dette. Alle deltakerne ble delt inn i grupper på 5 og etter en kort spasertur med guiden, som ga interessant informasjon om byen, gikk vi inn i gondolene. Reisen føltes som om den tok omtrent 20 minutter. Fremfor alt var passasjen langs de mindre kanalene veldig imponerende, for der la man ikke lenger merke til kjas og mas i hovedgatene og kunne oppleve Venezia fra en annen side. På slutten av turen kjørte du over Canale Grande. Reisen ble ledsaget av informasjon som ble gitt via en lydenhet inkludert hodetelefoner. For en tyskspråklig omvisning måtte du skanne en QR-kode på møtestedet og laste ned en app. I dette tilfellet har du kanskje måttet ta med deg dine egne hodetelefoner hvis mobiltelefonen ikke lenger har aux-tilkobling. Vi var veldig fornøyde og vil anbefale turen.

Turen vår gjennom Vatikanstaten var grundig og komplett. Vatikanmuseet var utrolig overfylt, men å være en del av denne turen oppveide det meste av ventingen og håndteringen av lange køer. Turistguiden vår, Tony, var fantastisk. Han delte dine vanlige fakta om Vatikanet, men han delte også lite kjente historier om historien til det også, jeg er ikke en religiøs person, og jeg fant all Tonys innsikt fascinerende. Anbefaler denne turen på det sterkeste, og hvis du er heldig nok til å få Tony til å guide deg - den vil ikke skuffe.

Vakker opplevelse, å gå gjennom kanalene er vakkert, gatene der gondolieren går superstille! Det er virkelig verdt det, det eneste som kan forbedres ville være at turen egentlig varer i maks 20 minutter, før de tar en kort spasertur, snakker engelsk til oss som snakker spansk, de ga oss en guide, for oss gjorde vi ikke øve på. Det ville vært fint om de indikerte gondolturtiden godt, men jeg angrer ikke, vi ville ha litt mer

Besøket var veldig lærerikt. Vi elsket guiden Ricardo som ga oss så mye informasjon, vi hadde en fantastisk dag og gondolturen var veldig pen! Alt var veldig godt organisert og enkelt. Takk, jeg anbefaler det til alle

Sang og Car blid. Klar i tide og viste oss de viktigste tingene