Våre mest anbefalte ting å gjøre i Pedra Badejo

Fra Praia: Santiago Dagstur - Oppdag øya på 1 dag

1. Fra Praia: Santiago Dagstur - Oppdag øya på 1 dag

Stopp 1 - Assomada Ved siden av et utsiktspunkt med en fantastisk panaroma over den nest største byen på øya, kan du fortsatt på lørdag og onsdag også besøke grønnsaksmarkedet som er en stor turistattraksjon. Stopp 2 - Naturparken Serra Malagueta Her vil du se noen varianter av fauna og flora på øya på et platå som ligger 800 m høyde med den beste utsikten over øya. Stopp 3 - Tarrafal I Tarrafal vil du nyte en ledig tid til å spise lunsj eller slappe av på strandbaren eller bare gå på stranden. Obs: lunsj er ikke inkludert, men vi kan hjelpe deg med å organisere noe. Stopp 4 - Østkysten Langs østkysten av øya finner du noen små fiskerlandsbyer ved siden av det enorme Atlanterhavet, og du vil passere den største bananplantasjen og kokospalmene på øya på vei tilbake til praiaen.

Santiago: Trek fra Serra Malagueta til Rabelados-samfunnet

2. Santiago: Trek fra Serra Malagueta til Rabelados-samfunnet

Avreise fra Praia mot det indre av øya, og gjør ditt første stopp ved Serra Malagueta. Kjør til Serra Malagueta naturpark, et av de grønneste områdene på øya, og start vandringen på 800 meter over havet. Oppdag et naturlig paradis med rik lokal fauna og flora og nå en høyde på 1064 meter. Hele stien følger en for det meste flat overflate, med forskjellige endemiske planter og dyr, og tilbyr fantastisk utsikt over Assomada, og, på klare dager, hele veien til øyene Fogo og Maio. Etter 2 timers gange, ta en pause for en piknik midt i skogen. Fortsett langs toppen av fjellene med en utrolig 360-graders utsikt mellom to frodige daler. Etterpå kan du besøke det religiøse samfunnet Rabelados, det eneste samfunnet som fortsatt bor i stråtak og bevarer de eldste skikkene og troene på Kapp Verde. Turen avsluttes med avreise ved overnattingsstedet ditt i Praia.

Praia: Santiago Island Natural Park & Resistance Museum Tour

3. Praia: Santiago Island Natural Park & Resistance Museum Tour

Nyt en henting fra overnattingsstedet ditt eller havnen i Praia og reis mot Cidade Velha, et UNESCOs verdensarvliste. Ved ankomst kan du ta en guidet spasertur på São Filipe-festningen, det tidligere slavemarkedet og den berømte banangaten med stråtakhusene. Deretter kjører du gjennom fjellene med fotostopp ved landsbyene São Lourenço dos Órgãos, Picos, Assomada og Serra Malagueta naturpark. La deg blende av utrolig utsikt fra 1000 meter (3280 fot) over havet, ta en titt på noen endemiske arter før du ankommer den tidligere konsentrasjonsleiren Chão Bom, det nåværende motstandsmuseet. Her kan du lære om historien til de tidligere fangene som kjempet mot Salazar-regimet og ta en spasertur på monumentene. Etter det kan du stoppe for en deilig lunsj og deretter ta en naturskjønn kjøretur tilbake til Calheta og Santa Cruz. Nyt et fotostopp ved Valley of 1000 Palms i Pedra Badejo, kryss plantasjer og vakre vulkanske landskap før du blir satt av ved ditt første startpunkt.

Santiago Island: Heldags sightseeingopplevelse

4. Santiago Island: Heldags sightseeingopplevelse

Etter å ha blitt hentet fra overnattingsstedet ditt, går turen til den indre øya. Du vil nyte utsikten, fjellet, dalene, menneskene. Under turen vil du reise til de vakre omkringliggende fjellene hvor du vil få vakker utsikt over nabolandskapet. Etter fjellene reiser du til det beste markedet i landet, Assomada City. Etter litt tid med å utforske markedene vil du møte et 900 år gammelt tre, før du går videre til en naturpark med tittelen Serra Malagueta hvorfra du kan se noen av de andre naboøyene. Mot slutten av turen vil du besøke den beste stranden på øya, Tarrafal. Når du er ferdig med å nyte stranden, vil du bli returnert tilbake til praia for å nyte din nye utsikt og nye opplevelse. Du vil besøke Rabelados-samfunnene og lære deres enkle live. Du vil besøke Pedra Badejo othz beste stedet for bananplantasjer (mulighet til å prøve coconoty. Til slutt er vi tilbake til overnatting, som vil markere slutten på turen.

Flere reisetips for Pedra Badejo

Vil du vite mer om aktiviteter i Pedra Badejo? Trykk her for full oversikt