Våre mest anbefalte ting å gjøre i Pavoacao Velha

Boa Vista Island: Halvdagstur til Santa Monica Beach

1. Boa Vista Island: Halvdagstur til Santa Monica Beach

Avreise til landsbyen Rabil hvor teamet vil gi instruksjoner for turen og ATV-kjøretøyet. Gå deretter forbi Povoação Velha og oppdag noen fortsatt intakte hus bygget med håndlagde leirstein og stråtak, som vitner om begynnelsen av historien til Boa Vista, etter å ha vært den første landsbyen som ble befolket. Fortsett til Santa Monica-stranden, regnet som den vakreste stranden i skjærgården og en av de vakreste strendene i verden. Svøm i det krystallklare vannet og slapp av på den hvite sanden. Deretter kan du reise langs kysten for å beundre hele den sørøstlige siden av øya med lange og vakre strender som ender i fantastiske sanddyner. Oppdag underverkene og hemmelighetene skåret bak Varandinha-kalksteinsgrottene, dannet naturlig av erosjonen av havet i sanddynene. Til slutt, ta turen mot Morro de Areia naturreservat før du blir satt av på hotellet ditt.

Boa Vista: Santa Monica, sanddyner, grotter og landsby 4x4-tur

2. Boa Vista: Santa Monica, sanddyner, grotter og landsby 4x4-tur

Designet for å være imponerende, denne turen vil ikke bli glemt i det hele tatt... Boavista har 55 kilometer med hvit sandstrand langs kysten som gir et vilt miljø hvor naturen fortsatt overrasker oss med sin skjønnhet. For å nyte denne skjønnheten planla vi en reiserute som vi kaller "South - The Big Surprise" som du vil forstå og være enig i når du har gjort turen. Først besøker vi Kapp Verdes største ørken, kjent som Deserto de Viana av lokalbefolkningen. Det er et massivt teppe av sanddyner som vil fange oppmerksomheten din med sin perfekte harmoni helt uberørt og jomfruelig. Du kan ha det gøy å hoppe på sanddynene for å føle deg fri som et barn. Neste stopp vil være for lokal smak ved å besøke den gamle landsbyen Povoação Velha, kjent som "Stanxa" mellom lokalbefolkningen. Stanxa er bebodd av fiskere, bønder og storfeoppdrettere som i dag står overfor en migrasjon av befolkningen til Sal Rei by for bedre livsforhold. Du har sjansen til å få noen suvenirer, se hvordan det lokale livet er her og bruke toalettet om nødvendig. Deretter fortsetter vi reisen til Varandinhas strand eller "Bracona" som lokalbefolkningen kaller det. De store grottene dannet av natureffekter gjennom tusenvis av år er bare magiske og et must å se. Avhengig av sesongen kan vi finne endemiske fugler, og vi kan ikke glemme at det er et havskilpaddested fra juni til oktober som er godt besøkt for gyting. Etter Braconas glede drar vi langs vestkysten til Santa Monica-stranden for vårt siste stopp. Santa Monica er den vakreste stranden på Kapp Verde, med 12 kilometer med hvit sand og krystallklart vann, som du har sjansen til å nyte en svømmetur med vår inkluderte cocktail fra den lokale strandklubben "Boca Beach" Når du fullfører reisen vår, blir du satt av på hotellet ditt med et imponerende smil av tilfredshet. Det er det vi tilbyr!!!

Boa Vista Island: Heldagsgrotter, sanddyner og Santa Monica Beach

3. Boa Vista Island: Heldagsgrotter, sanddyner og Santa Monica Beach

Etter å ha blitt hentet, kjør til Rabil hvor du vil møte lokalbefolkningen, besøke hovedkirken og se en lokal håndverksproduksjon. Deretter går du mot Povoação Velha og blir kjent med atmosfæren til den eldste bosetningen på øya. Fortsett til Santa Monica-stranden, regnet som den vakreste stranden i skjærgården og en av de mest fantastiske strendene i verden. Svøm i det turkise vannet og slapp av på den hvite sanden. Ta turen til Varandinha og oppdag underverkene og hemmelighetene som er skåret bak disse kalksteinsgrottene. Lær hvordan disse naturlige underverkene ble dannet av haverosjon og utforsk området. Ta en pause for en deilig lunsj på en lokal restaurant i Sal Rei, og nyt det lokale kjøkkenet før du kjører til Cabo Santa Maria Shipwreck. Hør om hvordan denne gamle båten har vært strandet i 50 år og ble et symbol på inspirasjon for lokale malere og fotografer. Turen avsluttes med avlevering ved overnattingsstedet ditt.

Boa Vista: Hummerlunsj på Santa Monica Beach

4. Boa Vista: Hummerlunsj på Santa Monica Beach

Boca Beach Club er den eneste eksisterende restauranten sørover, som ligger ved Santa Monica-strandhjørnet. Det er kjøkken pleide å være fiskers båt og garns hus i det siste i flere år. Fiske pleide å være hovedaktiviteten for tre tiår siden, men i dag går lokale fiskere bare 2 eller 3 ganger i uken for å fange fisk for å støtte samfunnet. Foran Boca Beach er det et rev fullt av fisker som gir et vakkert sted for snorklingelskere. Nesten hverdagslige fiskere fra alle steder besøker Boca Beach og bringer med seg fersk fisk og sjømat. Ved å utnytte denne fordelen skapte vi "Hummer dag"-produktet for å legge til mer verdi i ferien. Produktet kombinerer Fresh Lobster bbq + Local Restaurant + Stunning Santa Monica beach Santa Monica er den vakreste stranden på Kapp Verde med 12 kilometer hvit sandstrand og krystallklart vann, noe som gjør den til det perfekte feriestedet. Under aktiviteten har du sjansen til å svømme, nyte en solbrun eller utforske Long Beach ved å gå. Det er nok tid å tilbringe i dette paradiset.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Pavoacao Velha

Utforsk området rundt Pavoacao Velha

Utforsk alle

Flere reisetips for Pavoacao Velha

Vil du vite mer om aktiviteter i Pavoacao Velha? Trykk her for full oversikt