Våre mest anbefalte ting å gjøre i Pattaya

Koh Samui: Korall- og griseøya Longtail Boat-tur i liten gruppe

1. Koh Samui: Korall- og griseøya Longtail Boat-tur i liten gruppe

Start turen hyggelig og tidlig med henting fra overnattingsstedet ditt før du drar til Thong Krut Pier. Derfra går du ombord i en båt og tar deg til Koh Madsum, også kjent som Pig Island, for en spasertur og selfie med de ville øygrisene. Fra Koh Matsum, reis til Koh Tean. I Koh Tean kan du bruke tiden din til å svømme, slappe av, snorkle, padle kajakk eller utforske området før du nyter lunsj. Etterpå kan du ta deg tid til å nyte den uberørte stranden, padle kajakk i det krystallklare vannet og nyte det bebodde landskapet. Etter en hel ettermiddag, ta deg tilbake til Thong Krut Pier og bli overført derfra tilbake til overnattingsstedet ditt. Vil du gjøre opplevelsen din enda mer spesiell? Du kan velge alternativet Luxury Long-tail Boat som sikrer deg øyhopp med stil og høy komfort. Foruten å ha mer plass, kommer luksusbåten også med snacks, kalde håndklær, brus og mineralvann.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

2. Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til Thailand problemfri med en iPhone og Android-støttet eSIM. Hold kontakten med høyhastighetsdekning hvor som helst i Thailand, eller oppgrader for dekning i ytterligere åtte land, inkludert Taiwan, Sør-Korea, Singapore, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Kambodsja og Hong Kong. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Velg mellom 3 til 30 dager med dekning, alt fra 1 GB til 30 GB alternativer for bruk over den valgte varigheten. Alternativt kan du få muligheten til å motta 500 MB fornyet daglig i 7, 14 eller 30 dager. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med en løsning uten avfall. Få ett eSIM per enhet og kjøp og aktiver enkelt flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Alle iPhone-modeller som lanseres etter iPhone XS kan støtte eSIM. For Androids, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjene bildene for kvalifisering.

Koh Samui: Privat jungelsafari i firehjulstrekker med lunsj

3. Koh Samui: Privat jungelsafari i firehjulstrekker med lunsj

Legg ut på et spektakulært eventyr opp i fjellet og gjennom jungelen på Koh Samui og deretter ned på den andre siden. Alle safarier utføres med robuste eks-militære jeeper. Det er en spennende og robust opplevelse, men sikkerhet er alltid høyeste prioritet. Etter henting fra hotellet ditt på Ko Samui, reis til det første stoppet på safarien, de berømte Grandfather/Grandmother Rocks. Ved siden av steinene er det et sjarmerende marked som selger all slags hjemmelagde produkter og suvenirer. Deretter drar du til den største fossen på øya for en kjølig svømmetur i det naturlige kildevannet. Besøk den mumifiserte munkestatuen i glassmontasjen ved tempelet som sett på TV. Etter denne opplevelsen på grunnivå, settes kjøretøyet i firehjulsdriv og drar opp innover fjellet til imponerende utsiktspunkter langs ruten til toppen. Reis forbi lokale thailandske bønder som jobber med kokosnøttgårdene sine i skogen. Stopp for en deilig, tradisjonell thailandsk lunsj i fjellrestauranten med vakker utsikt over øya. Etter lunsj drar du til Buddhas magiske hage, med underlige og fantastiske statuer laget for hånd av én mann gjennom mange år. Det renner en sjarmerende liten bekk gjennom hagen, og ovenfor er det et gammelt bønnerom. Kjør nedover fjellet og stopp ved gummiplantasjen før du drar mot den ikoniske Big Buddha. Etter en spennende dag blir du transportert tilbake til hotellet om kvelden.

Fra Bangkok: Dagstur til etisk elefantreservat i Pattaya

4. Fra Bangkok: Dagstur til etisk elefantreservat i Pattaya

Tilbring dagen i selskap med noen av Thailands milde giganter, på en dagstur fra Bangkok til et etisk elefantreservat i Pattaya. Få sjansen til å mate, bade og gå tur med elefantene. Transport fra og til hotellet, samt lunsj og frukt er inkludert. Bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Bangkok i et kjøretøy med klimaanlegg. Kjøreturen tar rundt 2 timer og går forbi flotte landbruks- og åslandskap og herlige strender, før du kommer frem til reservatet i Pattaya.  Der møter du din engelsktalende guide, og du får lære mer om elefantene. Etter du har fått med deg bananer og sukkerrør som du kan mate elefantene med, går du med guiden din gjennom området og vil oppdage frittgående elefanter i et trygt, bærekraftig og etisk miljø, mens du får høre deres unike historier.  Klapp, mat, fotografer og vær med elefantene mens du lærer mer om deres livsstil og atferd. Etter at du har møtt alle elefantene, følger du med dem til et nærliggende gjørmebad. Bli dekket gjørme sammen med elefantene, mens du gir huden deres en sunn kosmetisk gjørmebehandling.  Deretter følger du elefantene til en elv i nærheten, og blir med dem i vannet for et forfriskende bad. Ta et bad og hjelp til med å bade og børste elefantene, mens de vasser og leker i vannet. Når elefantene er rene, kan du ta noen siste bilder med dine nye venner før deres veier skilles og du får på deg noen tørre klær.  Til slutt kan du nyte litt snacks og sesongens friske frukter. Når du er ferdig i reservatet kjøres du tilbake til ditt hotell i Bangkok for å nyte resten av oppholdet ditt!

Fra Bangkok: Dagstur til Pattaya og Koh Larn

5. Fra Bangkok: Dagstur til Pattaya og Koh Larn

Reis fra River City Bangkok by tidlig om morgenen og reis i ca. 2,5 timer til Pattaya, som ligger 150 km sørøst for Bangkok. Når du ankommer Pattaya, tar du en båttur i 40 minutter direkte til Naban-stranden på Koh Larn, også kjent som Coral Island. Ta deretter lokal transport til Tawan-stranden, hvor du kan velge mellom en rekke aktiviteter avhengig av interessene dine for dagen. Dra på snorkling eller slapp av og sol deg på stranden. Hvis du ønsker et høyere tempo, kan du prøve noen vannaktiviteter som vannscooter, bananbåt, sjøvandring eller paraseiling. Deretter kan du nyte lunsj på stranden med en fantastisk utsikt. Reis tilbake til fastlandet og ankom tilbake i Bangkok tidlig på kvelden.

Pattaya: Coral Island & Sak Island Adventure Trip

6. Pattaya: Coral Island & Sak Island Adventure Trip

På denne unike turen kan du dra nytte av et allsidig utvalg av actionfylte eventyralternativer mens du utforsker den rolige naturlige skjønnheten til Pattaya-øyene. Gjør dagen til din egen ved å velge så mange vannaktiviteter du vil. Guiden din vil sørge for at du får med deg alle høydepunktene. Begynn øyutflukten med henting fra hotellet ditt i Pattaya. For dagens første eventyr, ta til himmelen med adrenalinrushet fra parasailing. Svev over vannet og cruise over Pattaya Beach. Venter på deg er panoramautsikten over ekspansivt, krystallklart blått vann. Etter at du har fullført din første aktivitet, ta en spasertur langs kysten, beundre korallrevet og padle fredelig på et padlebrett før du drar til Coral Island. Mens du cruiser, kan du beundre den fantastiske skjønnheten til det uberørte vannet og sandstrendene. Hvis du er sulten, kan du spise lunsj på en øyrestaurant ved Tawean Beach. Fullt påfyll og klar for action, kjør vannet for å velge ettermiddagsspenning. Klatre på en bananbåt, eller turtall motoren på en vannscooter. Etterpå kan du gripe muligheten til å hvile på stranden; slikker solstrålene. Neste på agendaen, zoom langs vannet for å oppdage de fantastiske korallrevene og det marine livet rundt Sak Island. Om bord kan du ta snorkleutstyret ditt og dykke inn, eller utforske havbunnen på nært hold med en sjøvandrer. Beundre mangfoldet i den pulserende undervannsverdenen mens sjødyrene kommer forbi. Når du har speidet ut hvert hjørne av revet, er det på tide å pakke sammen og gå tilbake til land. Slapp av på vei tilbake og nyt en siste transport til hotellet for å avslutte turen.

Koh Samui: Leie av privatbil eller minibuss med sjåfør

7. Koh Samui: Leie av privatbil eller minibuss med sjåfør

Denne foreslåtte reiseruten inkluderer mange høydepunkter du kan se når du besøker Koh Samui. Det første stoppet ditt kan være Lady Monk-tempelet eller det berømte Big Buddha-tempelet på nordenden av øya. Etter det kan du dra til utsiktspunktet Chaweng for å nyte den fantastiske utsikten over buktene rundt Chaweng. Litt lenger sør finner du bestefar- og bestemorklippen (også kalt Hin Ta & Hin Yai). Deretter reiser du til en gummiplantasje hvor du kan se gummitrær og hvordan man tapper gummien fra dem. Lenger sør på øya besøker du Mummified Monk og det omkringliggende tempelområdet. Du vil også dra til Namuang waterfall, hvor du kan ta en svømmetur! Du kan også stikke innom noen fine strandrestauranter for lunsj eller middag for å ta en liten pause. Sjåføren henter deg fra overnattingsstedet ditt hvor som helst på øya, tar deg med til de stedene du ønsker deg og vil droppe deg av når turen er ferdig. 

Fra Pattaya/Bangkok: Dagstur til en øy med strandaktiviteter

8. Fra Pattaya/Bangkok: Dagstur til en øy med strandaktiviteter

Ta en pause fra Bangkok eller Pattaya, med en dagstur til Coral Island eller Koh Larn, og hygg deg med strandaktiviteter. Bli med på paraseiling, kajakkpadling, bananbåtturer og mer. Alt dette mens du koser på en herlig thailandsk øy. Se fargerike koraller og fisk, mens du snorkler i krystallklart vann. Velg å inkludere en tur med vannscooter. Etter at du har blitt hentet på hotellet, drar du til brygga for dagens første aktivitet som er paraseiling. Nyt panoramautsikten over Pattaya Bay mens du flyr over havet. Deretter tar du en spasertur ved havet og beundrer korallrevet, før du reiser til Coral Island og beundre den vakre utsikten til øya. Fyll på med energi til ettermiddagaktivitetene med en deilig lunsj. Etter lunsj kan du nyte en adrenalinfylt tur på en bananbåt og padle rolig over havet i en kajakk, mens du beundrer livet i havet gjennom den gjennomsiktige kajakken. Hvis du har valgt vannscootertillegget kan du se frem til en fartsfylt tur på havet. Slapp av på stranden en stund før du drar til øya Sak, hvor det er storslåtte korallrev og fisker å utforske. Ta på deg det medfølgende snorkelutstyret og dykk ned i vannet for å se hva du kan finne. Omkring kl. 15:30 rusler du tilbake til minibussen, for å returnere til hotellet ditt.

Tiffany's Show Pattaya: Cabaret Show inngangsbillett

9. Tiffany's Show Pattaya: Cabaret Show inngangsbillett

Unn deg noe spesielt og se Tiffany's Show Pattaya i all sin prakt. Se blendende forestillinger og lytt til spennende musikalske numre. Ta med hele familien til den høyt ansette forestillingen. Tiffany's Show Pattaya er verdens første transgender kabaretshow. Med fem tiår med erfaring ble det familieorienterte showet kåret til blant de 10 beste i verden og har mottatt statsministerens kreative pris. Se showet tildelt People's Choice Award og Thailand Tourism Awards: Award of Excellence, samt Thailands mest ettertraktede reiselivspris, Hall Of Fame. Tiffany's Show Pattaya har organisert det velkjente Miss Tiffany's Universe siden 1998 og Miss International Queen siden 2004 med mål om å heve menneskerettigheter og likeverd for alle. Se spektakulære forestillinger, imponerende kostymer og scenografi utenom denne verden. Velg mellom en rekke sitteplasser, enten det er mesaninen eller VIP-seter nærmere scenen.

Phuket: Interaktiv omvisning i etisk elefantreservat

10. Phuket: Interaktiv omvisning i etisk elefantreservat

Du blir hentet om morgenen på overnattingsstedet ditt i Pattaya og kjører i ca. 45 minutter gjennom naturskjønne landbruksområder, åser og strender, før du kommer til elefantreservatet. Der møter du din engelsktalende guide, og lærer litt om elefantene. Etter du har fått med deg bananer og sukkerrør til å mate til elefantene med, går du med guiden din gjennom området og oppdager frittgående elefanter i et trygt, bærekraftig og etisk miljø, mens du får høre deres individuelle historier. Du kan klappe, mate, fotografere og være med elefantene mens du lærer mer om deres livsstil og atferd. Etter at du har møtt alle elefantene, følger du med dem til et nærliggende gjørmebad. Bli dekket av gjørme sammen med elefantene, mens du gir huden deres en sunn kosmetisk gjørmebehandling. Deretter følger du elefantene til en elv i nærheten, og blir med dem i vannet for et forfriskende bad. Ta et bad og hjelp til med å bade og børste elefantene, mens de vasser og leker i vannet. Når elefantene er rene, kan du ta noen siste bilder med dine nye venner før deres veier skilles og du får på deg noen tørre klær. Til slutt kan du nyte litt snacks og sesongens friske frukter. Avslutt turen med å bli kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt i Pattaya. 

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Pattaya

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Pattaya

Alle aktiviteter

126 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Pattaya

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Pattaya

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Pattaya?

Flere reisetips for Pattaya

Vil du vite mer om aktiviteter i Pattaya? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pattaya

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 371 vurderinger

Hvis du ønsker å komme deg ut av travle Bangkok for en dag for å slappe av og nyte en vakker strand, anbefaler jeg denne turen. Reis litt mindre enn 2 timer komfortabelt i en fin bil med AC til Pattaya, du har tid til å ta deg en kopp kaffe før du får den 50 min lange fergen over til Koh Larn Island. Stranden er ren med klart vann. Du har en strandstol for å holde deg i skyggen eller bevege deg ut under solen. Mange vannaktiviteter å velge mellom hvis du vil. Maten er god og sjåføren var vennlig. Yui var guiden min, og tok seg av billetter, mat, vannaktivitet, dusj, alt vi trengte. Jeg elsket at hun handlet med lokalbefolkningen på mine vegne samtidig som hun holdt seg borte fra oss, og ga oss plass til å slappe av. Elsket denne turen!

Turen var godt organisert, veldig tilfredsstillende. Og jeg må si at Mr. A er best! Han var så tålmodig, rolig og alltid smilende. Han klarte akkurat hele dagen vår. Så er det jeepen, den utmerkede jeepen! Det var en befriende drift. Dessuten er hele safarien utmerket. Den dekker så mange ting og fossedelen er selvfølgelig høydepunktet. Ikke viker unna å gå litt lenger opp hvis du virkelig vil nyte fossen. Og da vi besøkte i juni 2022, var skliene stengt, så hvis det er nøkkelattraksjonen din, sjekk om den er åpen. Men selv foruten det er fossen morsom. Områdene de viser i løpet av hele dagen er også flotte fra et turiststed.

Dette var en liten en gang i livet mulighet for meg. Ikke bare får du akkurat det som annonseres og mer, du kan også fortelle at elefantene blir tatt godt vare på og aldri tvunget til å delta/opptre. Vi måtte mate dem, ta dem til et gjørmebad og vaske dem etterpå. Det var en person tilgjengelig og alltid villig til å ta bildet ditt enten på telefonen eller med et helligdomskamera med en lenke for å finne bildene på nettet senere. Så spiste vi et autentisk thailandsk måltid og ble vist hvordan man lager papir av elefantavfall. En virkelig fantastisk opplevelse som føltes så autentisk.

Var en fantastisk service. Møttes på møtepunktet. Ble plukket opp av guide med en gang, trengte ikke å lete etter noen. Så fin hjelp, guide var en fantastisk og veldig hjelpsom. Stedet var vakkert, et så klart blumarine-vann. Myk sandstrand. Svært komfortable solsenger som ligger ved bukten. Likte virkelig denne turen! Anbefale!

Fantastisk spennende og gøy. Hyggelige ansatte og deltagere. Deilig mat og fin natur.