Patio de Doncellas, Alcázar of Seville: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Inngangsbillett til Royal Alcázar

1. Sevilla: Inngangsbillett til Royal Alcázar

Kjøp en inngangsbillett til Den Kongelige Alcázar i Sevilla, og beundre dette fantastiske middelalderske islamske palasset. Spaser rundt og beundre den fantastiske arkitekturen og de vakre hagene. Alcázar i Sevilla ble opprinnelig konstruert som et fort for Córdobas guvernører i Sevilla i 913, og er en fantastisk blanding av kristen og maurisk arkitektur. Stedet ble satt på UNESCOs verdensarvliste i 1987 og har blitt renovert flere ganger siden det ble bygd for 11 århundrer siden. Lær om hvordan den kristne kongen Fernando III flyttet inn i Alcázar da han fanget Sevilla i 1248, og hvor mange monarker som har bodd på slottet. Oppdag også Alcázars rolle som innspillingssted for TV-serien Game of Thrones.

Sevilla: Omvisning i Alcazar, katedralen og Giralda

2. Sevilla: Omvisning i Alcazar, katedralen og Giralda

Utforsk den rike historien til Sevilla ved å besøke 2 av de viktigste severdightene, katedralen i Sevilla og Alcazar. Dra nytte av forbi-køen-adgang, for å lære om begge stedene fra ekspertguiden din. Se først den vakre katedralen i Sevilla og dens unike arkitektur. Dra nytte av forbi-køen-adgang, og lær deretter alt om den rike og multikulturelle historien til dette hellige stedet fra guiden din. Gå opp i Giralda, katedralens klokketårn. Besøk deretter Alcazar, og få en forståelse av den mangfoldige kulturarven du finner i Sevilla. Etter å ha hoppet over køen ved inngangen, tar guiden din deg med på en hyggelig spasertur gjennom appelsin- og myrtlundene, og hjelper deg med å forstå dybden av Sevillas historie og kultur.

Alcázar, Sevilla: Forbi-køen-billetter og omvisning

3. Alcázar, Sevilla: Forbi-køen-billetter og omvisning

Besøk juvelen i Sevilla og den eldste kongelige residensen i bruk i Europa på en guidet tur med forbi-køen-adgang. Gå inn i UNESCO-listede Alcázar og oppdag de forskjellige kulturene som utgjør byens historie. Oppdag Alcázar, som har sett det romerske, vestgotiske og arabiske Sevilla blomstre. Beundre de vakre hagene som dekker 7 hektar og har botaniske arter fra hele verden. Lær om den fascinerende historien til stedet, og dets ulike bruksområder gjennom århundrene. På slutten av turen, vil du ha ledig tid til å tilbringe i hagen eller palasser.

Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

4. Sevilla: Royal Alcazar, katedralen og Giralda Tower Tour

Har du lite tid og vil oppdage alt på en dag? Hvorfor velge én ting når du kan ha to? Velg vår kombinasjon og spar penger ved å besøke katedralen og Royal Alcazar: to viktige steder å oppleve i Sevilla, begge erklært som verdensarvsted av Unesco i 1987. Oppdag Sevilla, en av de mest kjente byene i verden og kjent for sin uforlignelige skjønnhet og sine store historiske begivenheter, både politiske og økonomiske. Du kan også nyte utsikten over monumentene fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi vil møtes 20 minutter i forveien på møtepunktet vårt hvor vi vil introdusere deg til din offisielle guide, vi vil gi deg headsettene (hvis nødvendig) og vi starter veien til den største gotiske katedralen i verden. Når du er inne, la deg fascinere av den imponerende historien til katedralen vår. Etter katedralturen og Giralda-tårnet vil vi besøke de fantastiske palassene til Royal Alcázar i Sevilla. 16 juni 30 september 2023 Lunes a sábados Catedral kl. 12.00 til 13.30 med Giralda Alcázar kl. 13.45 til 15.00 Domingos Alcázar kl. 13.00 til 14.15 Catedral kl. 14.30 til 16.00 med Giralda 1 oktober til 31 oktober 2023 Alcázar kl. 15.00 - 16.30 Catedral 16:45 - 18:00 con giralda 1 noviembre til 15 juni Lunes a sábados Catedral 14:00 - 15:30 con giralda Alcázar kl. 15.45 til 17.00 Domingos Alcázar kl. 14.00 - 15.30 Catedral 15:45 til 17:00 con giralda

Sevilla: Katedralen, Giralda og Alcázar 3,5-timers guidet tur

5. Sevilla: Katedralen, Giralda og Alcázar 3,5-timers guidet tur

Hør historien om Sevilla-katedralen og den storslåtte Alcázar fra en ekspertguide på en 4-timers tur, inkludert tid til å besøke Giralda-tårnet. Reis gjennom den arabiske, kristne og romerske historien til byen underveis. Gå inn i de imponerende murene til det eldste palasset i Europa ved Alcázar, fortsatt brukt av det spanske monarkiet, men opprinnelig bygget av de muslimske maurerne. Beundre skalaen til katedralen i Sevilla, bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, bygget som en minaret under Almohad-dynastiets regjeringstid. Spaser i de trange gatene i det gamle jødiske kvarteret og mer.

Sevilla: Omvisning i katedralen og Alcazar m/ Giralda-adgang

6. Sevilla: Omvisning i katedralen og Alcazar m/ Giralda-adgang

Møt guiden din på Plaza del Triunfo og dra til første stopp, Alcázar i Sevilla. Etter å ha brukt den prioriterte inngangen til å komme inn i palasset, begynner omvisningen din. Hør om hvordan mauriske og kristne stilarter ble blandet sammen, for å skape et palass som var illustrerende for Mudéjar-arkitekturen. Se Patio de las Doncellas og ambassadørens Salón, som sett i Game of Thrones. Beundre de intrikate utskårne detaljene og fargerike fliser i islamsk stil. Spaser deretter rundt i hagene fylt med appelsintrær og vakre vannelementer.  Deretter, dra til katedralen i Sevilla. På omvisningen din kan du lære om katedralens viktige rolle i byens historie og den islamske, sengotiske, renessanse- og barokkinnflytelsen i arkitekturen.  Beundre den praktfulle barokkaltertavlen fra 1800-tallet og det forseggjorte orgelet. Du kan også besøke mausoleet der Christoffer Columbus' jordiske rester ble lagt til hvile.  Til slutt viser guiden deg veien til det mauriske Giralda-tårnet. Kallet til bønn ble kunngjort fra dette tårnet da Spania var under muslimsk styre. Gå opp trappene og beundre den spektakulære utsikten over Sevilla fra toppen av tårnet.  Velg en omvisning i liten gruppe eller en privat omvisning, alt etter hva som passer deg best.

Alcázar, Sevilla: Omvisning med forbi-køen-inngang

7. Alcázar, Sevilla: Omvisning med forbi-køen-inngang

Utforsk Alcázar i Sevilla på en omvisning av de eldste palassene i Europa som fortsatt er i drift. Se hvorfor dette palasset er på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Hvordan dette palasset blander arkitektoniske stiler, og hvorfor det ble brukt som filmsett for både «Lawrence of Arabia» og «Game of Thrones». Velg en omvisning i liten gruppe eller en privat omvisning, alt etter hva som passer deg best.  Møt guiden din på Plaza del Triunfo, som byr på vakker utsikt til Giralda. Etter å ha dratt nytte av den prioriterte adgangen for å gå inn i palasset, starter omvisningen ved Patio del León, stedet hvor det opprinnelige mauriske palasset lå. Hør om hvordan mauriske og kristne stiler ble blandet etter Reconquista (gjenerobringen) for å bygge et palass som var illustrerende for Mudéjar-arkitektur. Se eksempler på nyere post-Rezonquista-arkitektur, som Casa de la Contratacíon og kapellet, før du setter kursen til Palacio del Don Rey Pedro, et perfekt eksempel på Mudéjar-arkitektur. Se Patio de las Doncellas og ambassadørens Salón, som sett i «Game of Thrones». Begge har intrikate utskårne detaljer og fargerike, islamske, fliser. Etter dette tar du en titt rundt i det gotiske palasset, med sine kongelige gobeliner og dekorerte fliser. Spaser rundt hager med appelsintrær i eget tempo etter omvisningen. Etter at guiden din har tatt deg med til hagene, kan du beundre påfuglene, kjenne  duften av appelsinblomstene  og nyte de mange beroligende vannelementene i parken. Prøv labyrinten og nyt hagenes stillhet, som utrolig nok ligger vakkert til midt i byen.

Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

8. Sevilla: Forbi-køen-omvisning i Alcazar inkludert inngangsbilletter

Oppdag en av Spanias mest ekstraordinære bygninger på en omvisning av Alcazar i Sevilla. Møt din guide på Plaza del Triunfo og gå forbi de lange køene til festningen, som ble satt opp av Córdoba-guvernørene i Sevilla i år 913. Hør historien om Alcazar, og om hvordan den har utvidet seg gjennom sin 1100 år lange eksistens. Gå inn i det utsmykkede komplekset og se almohadenes utsøkte tilføyelser når de forvandlet bygningen til en festning i det 12. århundre. Reis gjennom tiden mens du hører historier om den kristne Fernando III, som flyttet inn i Alcázar da han erobret Sevilla i 1248. Se arkitektoniske bevis på mauriske muslimske herskere, embetsmenn, domstoltjenere og livgarden. Beundre en av de mest fremragende eksempler på Mudéjar-arkitektur på den iberiske halvøya. Opplev palasset og hagene med alle dine sanser, fra lyden av fontener til duften av blomster, til intrikat Mudéjar-gipsarbeid og bjelkene i Patio del León.

Fra Malaga: Sevilla-dagstur med Real Alcázar-billetter

9. Fra Malaga: Sevilla-dagstur med Real Alcázar-billetter

Utforsk Sevilla på en dagstur med en guide, med mulighet for en omvisning i Alcázar-palasset. Gå gjennom Maria Luisa-parken og Santa Cruz-området, og ta deg tid til solo-utforskning. Henting og avlevering er tilgjengelig fra Malaga, Benalmádena, Fuengirola og Torremolinos. Nyt transport fra et hentepunkt i Malaga eller Costa del Sol før du tar en naturskjønn busstur til Sevilla. Nyt panoramautsikt over Paseo de Colón, elven Guadalquivir og Avenida de las Palmeras. Ta ditt første stopp ved den pittoreske Maria Luisa-parken, inkludert en spasertur på Plaza España. Deretter besøker du Murillo-hagene på vei til gamlebyen. Nyt den autentiske andalusiske atmosfæren i de svingete gatene i Santa Cruz-området. Du vil da ha tre timer til solo-utforskning. Stopp for lunsj på en lokal andalusisk restaurant, besøk katedralen i Sevilla, eller ta turen til Setas de Sevilla for de beste utsiktspunktene i byen. Du kan velge billetter til en 1,5-timers guidet tur til Real Alcazar, Sevillas utsmykkede mauriske palass fra 1500-tallet, nå utpekt som et UNESCOs verdensarvsted. Se Prince's Garden, the Courtyard of the Maidens og Admiral's Hall på nært hold. Etter besøket vil du bli overført tilbake til reisemålet ditt i Malaga eller en annen by på Costa del Sol.

Sevilla: Omvisning av Alcázar

10. Sevilla: Omvisning av Alcázar

Besøk det kongelige Alcázar slott, et sted du ikke bør gå glipp av når du er i Andalusia. Utforsk de vakre hagene Patio del Crucero og Baños de Doña María de Padilla, samt de underjordiske sisternene som samler regnvann. Se Patio de las Doncellas, med vann som reflekterer de intrikate mudéjar-arbeidene som får palasset til å skille seg ut. Lær om hvordan slottet ble bygget, og hvordan det utviklet seg. Oppdag hvordan det ble bygget av Abd Al-Rahman III og hvordan det har vært hjemmet til monarker i århundrer.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Alle aktiviteter

71 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Utforsk alle

Flere reisetips for Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Vil du vite mer om aktiviteter i Patio de Doncellas, Alcázar of Seville? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Patio de Doncellas, Alcázar of Seville

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 13 446 vurderinger

Vi bestilte en inngangsplass kl. 9:30. Vi våknet tidlig og kjørte fra Portugal og tenkte at vi skulle være der en time for tidlig. Vi var ikke klar over at SEVILLE ER EN TIME FORAN! Så vi gikk glipp av spilleautomaten vår, og vi var redd vi ikke ville slippe inn uten å kjøpe nye billetter fordi vi bestilte alternativet som ikke kan refunderes. Vi ble så glade da vaktene ved inngangen forsto dilemmaet vårt og slapp oss inn. Vel verdt et besøk. Husk TIDSFORSKJELLEN.

Besøket er svært langt og inkluderer som antydet ikke besøk i de kongelige leilighetene. I hvert rom er det forklaringer på spansk og engelsk, men det er også en QR-kode med lydguider på alle språk (gratis!), På denne måten kan du komme på besøk mens du setter full pris på alt som omgir oss! Virkelig fantastisk opplevelse!!

monument å gjøre uten å nøle. mens vi sto i kø ble vi oppsøkt av Laura, en guide som snakket veldig godt fransk. først tvilsomt til slutt dro vi med guiden og vi angret ikke, forklaringene hennes var strålende, vi lærte mye! den guidede turen varte i 1 time og etter det kan vi fortsette besøket i hagene uten guide!

Jeg gikk ikke for dette besøket siden jeg allerede har forklart at jeg hadde kjøpt andre billetter for et besøk kl. 11.00, de to besøkene på 3 billetter hver ble debitert meg...så 96€!!! Ingen kø siden vi også måtte stå i kø!

Ett fantastisk opplevelse . Så mye historie i, vakre fliser og utsmykninger. Utrolige rom . Og en ubeskrivelig hage . Må sees om en er i Sevilla