Legg til datoer

Paseo Marítimo

Paseo Marítimo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Maspalomas: Tur på el-scooter Chopper i solnedgang/morgen

1. Maspalomas: Tur på el-scooter Chopper i solnedgang/morgen

Start opplevelsen din ved å møte guiden på utleiesenteret, hvor du får utdelt elscooteren din. Deretter legger du ut på omvisningen, for å oppdage den fantastiske solnedgangen med panoramautsikt til Playa del Inglés. Du reiser langs sykkelstien Campo Internacional til du kommer til det gamle Maspalomas fyrtårn. Ved å velge alternativet for morgenturen vil du ha 1 times ledig tid til å besøke det gamle Maspalomas-fyret og dets interessante etnografiske museum som ligger inne i fyret. Ved å velge alternativet for solnedgangsturen, vil stoppet ved fyret være kort på maksimalt 10 minutter. Ferden går videre til det mest eksklusive området i sør – den vakre promenaden i Meloneras. Her kan du nyte en fantastisk havutsikt til solnedgangen. Deretter parkerer du elscooteren din i 15 minutter for å slappe av litt, før du koser deg med en alkoholfri drink på en av de mest eksklusive VIP-barene i Meloneras.

Maspalomas: Lei bysykkel med barnesete eller barnesykkel som ekstrautstyr

2. Maspalomas: Lei bysykkel med barnesete eller barnesykkel som ekstrautstyr

Lei en bysykkel og begi deg ut på en selvguidet og personlig rundtur på Gran Canaria med bysykkel, et praktisk og miljøvennlig alternativ for å oppdage den sørlige delen av øya. Du kan leie sykkel fra 9 timer til 7 dager. Du kan sykle på strandpromenaden og sykkelstiene på Gran Canaria Sør uten trafikk og uten fare! Med en bysykkel kan du nå ulike severdigheter som Maspalomas' sanddyner, fyrtårnet, den botaniske hagen, oasen, Melorenas-stranden og San Agustin. Prisen på syklene varierer avhengig av alder og høyde: 1) Babystol egnet for: 1 - 6 år gammel: Maksimal babyvekt 22 kg / maksimal babyhøyde 1,10 meter. 2) Barnesykkel uten gir som passer for barn : 7 - 9 år hjul 16"/18"/20"/22 " høyde 105 cm - 135 cm 3) Voksen- og barnesykkel med gir egnet for personer: 10 - 80 år hjul 24 " / 26 " / 28" / høyde 135 cm - 195 cm Leieprisen inkluderer : 1 lås, 1 kurv, veihjelp. Hjelmer er kun inkludert for barn under 16 år. Under hele turen får du gratis veihjelp i tilfelle havari eller punktering. Begynn eventyret ved de spektakulære, gylne sanddynene i Maspalomas, et naturreservat siden 1987, og sykle langs hele kystlinjen langs sanddynene med bysykkelen din. Deretter kan du besøke Maspalomas botaniske park, som har et areal på 12 000 kvadratmeter og huser mer enn 500 tropiske plantearter. En annen severdighet er oasen i Maspalomas, kjent som Charca, en liten lagune som fungerer som vinterdestinasjon for 40 arter trekkfugler, hvorav 23 arter hekker her. Fortsett turen og besøk det gamle fyrtårnet i Maspalomas, som har vært i drift siden 1980 og ble erklært som et kulturminne av regjeringen i 2005. Som avslutning på denne fantastiske opplevelsen kan du ta turen til Meloneras-promenaden, som regnes som den vakreste og mest luksuriøse strandpromenaden sør på Gran Canaria, med fantastisk utsikt over havet. Hvis du er interessert i historie og arkeologi, kan du besøke det gamle arkeologiske stedet "Punta de las Mujeres", som er av urfolksopprinnelse. Stedet er ofte befolket av en fredelig og ufarlig koloni av Gran Canaria-øgler, en endemisk art som av mange regnes som et ikon for øya.

Tenerife: La Caleta Self-Guided Walking Tour

3. Tenerife: La Caleta Self-Guided Walking Tour

Sør på Kanariøya Tenerife ligger den pittoreske lille byen «La Caleta», som betyr «bukt» på spansk. Bort fra de viktigste turiststedene og med en sunn blanding av historiske bygninger og luksuriøse boliger, vokser det opp en ekte perle her. Stranden er et populært reisemål for besøkende og innbyggere på øya, fordi vannet er krystallklart og stranden byr på den fineste sanden. La Caleta er derfor interessant for aktive feriegjester, dykkere og vannsportentusiaster, men også for alle de som ønsker å oppleve autentisitet og historie i tillegg til strand og avslapning. Du kan forvente en omvisning på ca. 2 til 3 timer, hvor du vil lære mange interessante ting om dette fantastiske stedet sør på Tenerife, men kanskje også bli litt bedre kjent med Tenerife som helhet med sin natur, historie og skikker. . På veien besøker du promenaden, den såkalte "Paseo Maritimo". Prosesjonsveien "Camino del Virgin" er også på ruten. Varigheten av denne vandringen kan forlenges etter eget ønske, da det er fine restauranter og badeplasser som venter på deg underveis. På turstoppene er det underholdende oppgaver å løse og morsomme spørsmål å svare på. Hvem vet for eksempel hvorfor røde klippekrabber foretrekker å kaste seg på steiner? Eller hva "apnédykking" er? Det finner du ut! Turen er en fin måte å komme seg ut og oppdage nye ting med familie, venner eller til og med på egen hånd. Det er som å bli vist La Caleta av en god venn. Turen kan startes når som helst og om og om igjen, på stedet eller til og med hjemmefra, i nettleseren på en smarttelefon. Ha det gøy i La Caleta! *** Godt å vite *** Du vil motta lenken for å starte turen i en e-post rett etter bestilling.

Maspalomas: El-sykkeltur med kamelridning

4. Maspalomas: El-sykkeltur med kamelridning

Bli med på denne 4-timers eventyrturen og opplev Maspalomas på sykkel, og kryss deretter sanddynene med en kamel. Nyt en morsom tur som er egnet for alle aldre. Oppdag området langs en rolig gågate med en lokal guide. Først sykler du til den botaniske parken i Maspalomas. Stopp for en kort spasertur for å se noen av de 500 plantearter i parken. Etterpå rir du på en kamel gjennom sanddynene i Maspalomas, for å besøke de mest spektakulære delene av dette naturreservatet. Stopp for å beundre oasen, en liten lagune hvor fuglene hekker. Underveis får du også se statuen av Christopher Columbus og Maspalomas fyr. Besøk den berømte promenaden i Meloneras som regnes som den vakreste sør på Gran Canaria. Stopp på et arkeologisk sted for å se hus som ble bygget av de første innbyggerne på øya, før den spanske erobringen. Etter å ha besøkt promenaden, stopp for en brus på en bar med panoramautsikt til havet. Tilbaketuren følger sykkelveier gjennom Parque de la Paz, tilbake til det opprinnelige utgangspunktet.

Tilgjengelige aktiviteter

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Paseo Marítimo

Vil du vite mer om aktiviteter i Paseo Marítimo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paseo Marítimo

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 22 vurderinger

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.