Paseo Marítimo

  • Omvisninger
  • Eventyr
3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Paseo Marítimo

Vil du vite mer om aktiviteter i Paseo Marítimo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paseo Marítimo

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 17 vurderinger

Opplevelsen var fantastisk, guiden Lorenzo var veldig oppmerksom på oss, han forklarte absolutt alt veldig bra. Han tok bilder og video for oss å huske og var en nydelig person, veldig snill og vennlig. Han forklarer deg i begynnelsen av turen hvordan du håndterer scooteren og ruten som skal gjøres og gjør opplevelsen uforglemmelig og veldig hyggelig.

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Først av alt anbefaler jeg å ta denne turen i BEGYNNELSEN av ferien! Så mange ting du ser og gjerne vil utforske senere under oppholdet. Lorenzo guiden var så hyggelig og forklarte ting veldig bra. Jeg dro med min 17 år gamle datter, og vi kjørte begge e-scooteren. Første gang for meg :) og jeg var litt stresset men datteren min elsket det!!

Veldig kompetent og vennlig guide. Individuelle interesser ble tatt hensyn til. Glad igjen!!

super morsom tur, med morsomme fakta og vakre steder!