Paris
Utstillinger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 16 116 vurderinger

Flott måte å komme raskere inn i Louvre.

Vi var meget fornøyde med besøket i Louvre. Inngangen via glasspyramiden gav flott oversikt over museets ulike avdelinger. Vi var imponert over hvor mye som var bygget under bakken. Selve museet er overveldende, så vi planla å se bare enkelte avdelinger og deler av palasset. men vi var skuffet over at en hel fløy var stengt så vi ikke fikk sett enkelte av de maleriene vi hadde gledet oss til.

Enkelt å bestille i appen, ganske lett å finne møtested - midt i åpningen til museet. Vi var der utenom sesong, så ikke fryktelig lange køer ellers heller, men denne billetten er verdt hver krone uansett, og bare 30,- mer enn en vanlig inngangsbillett. I høysesong kan køene være flere timer lange. Anbefales!

En unik samling av kunst på flere fronter. Veldig omfattende så det er nesten så man ikke kan fordype seg i alle verkene. Litt spesielt å innrede en tidligere jernbanestasjon som utstillingsarena. Let tilgjengelig, kjøp gjerne billett på forhånd og unngå kø ved inngangen. Kan absolutt anbefales.

Fantastisk museum. Man må planlegge hva man ønsker å se, fordi det er så stort og så mye. Det er veldig mange mennesker som hadde billett, men køen ble raskt avviklet.

fantastisk å måtte slippe lange køer! Og mye billigere enn andre billetter. Anbefales!