Legg til datoer

Paris Utendørsaktiviteter

Tilgjengelige aktiviteter

360 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 23

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

En opplevelse uten sidestykke. Vi valgte privilegietjenesten som inkluderer forretter, hovedrett, ostesmaking, vin, champagne og dessert, med seter ved siden av vinduet og jeg anbefaler det 100%. Middagen var veldig god, oppmerksomheten til servitørene på 10, superhyggelige og imøtekommende, en uslåelig stemning og dessuten en sanger med vakker stemme som setter musikk i bakgrunnen til kvelden. Hvis du tenker på det, ikke nøl, du vil nyte det og det vil være en opplevelse du sent vil glemme.

Fin atmosfære og god mat! Jeg anbefaler faktisk å ankomme en halvtime tidligere, da de allerede starter tjenesten når folk ankommer. Menyen tillater ca 3-4 alternative valg for hvert kurs. Sanger om bord som følger deg gjennom hele cruiset! Det er også fotografen (€ 20 per trykt bilde)

Det var en kjempe fint palass, med mye fine malerier og en helt enorm hagen. Det var veldig enkelt å finne frem i hagen med kartene som man kunne ta frem. Flere muligheter til å spise inne på området.

Fantastisk opplevelse å se Paris på kveldstid. Båten var meget fin, og med hyggelig engelsktalende personale. Maten var velsmakende, og gode porsjoner. Turen kan trygt anbefales!

Absolutely loved it!!! Great staff, great food, great singer! Would definitely come back!