Legg til datoer
Paris

Temaparker og fornøyelsesparker

  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Eventyr
  • Kombinasjonspakker
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 19

Ofte stilte spørsmål om Paris Temaparker og fornøyelsesparker

Hva er andre ting å gjøre enn Temaparker og fornøyelsesparker som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris Temaparker og fornøyelsesparker tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 11 771 vurderinger

Virkelig enkel tur til Disney-land, ble møtt av folk fra leverandøren på det merkede stedet (selv om det stod at de ville holde et skilt og ikke var det, hadde de uniform på og navneskilt, så det var lett å finne ut) . De gir deg de faktiske Disney-billettene når du går på bussen, og deretter tar du deg til Disney på bussen. Å komme inn i Disney var enkelt og lett, men det er å forvente. Trener hentet oss på samme sted som vi dro av. Henting var før fyrverkeriet, så vi gikk glipp av det, MEN representanten var åpen om det da vi ankom og forklarte hvordan vi skulle komme tilbake via toget, noe som ville vært veldig enkelt.

Spektakulær organisering, alt gikk som planlagt. Det siste lysspillet samt alle attraksjonene er verdt billetten. Det eneste rådet, hvis du stopper for å se det siste showet kl. 23.00, spillene og fyrverkeriet, er å ha i tankene hvilke transportmidler du skal bruke for å komme deg til overnattingsstedet ditt, siden den moderne, men rolige utgangen til rundt 20-30 tusen mennesker tillater ikke alle å ta buss. Vi tok en taxi for å unngå folkemengdene.

Det er en magisk opplevelse som får alle til å føle seg som barn igjen, det varmer hjertet ditt og, hvorfor ikke, også begeistrer... for hele familien, men jeg anbefaler for barn fra 6 år og oppover, at de i det minste vil ha minner fra denne fantastiske opplevelsen . I tillegg til et magisk sted, hvor vakkert det er å møte de elskede karakterene fra barndommen vår, akkompagnert av en eventyratmosfære som forener oss alle unge og gamle ...

Så lenge du ikke går med holdningen om å være for moden for alt det og kanaliserer ditt indre barn, kan du ha det veldig bra. Uansett hvor høysesongen må være ufattelig hektisk, og jeg vil ikke anbefale et besøk da, er det mye venting i køer. Og avslutningsshowet er et mesterverk. Alt i alt, ganske magisk sted.

it was difficult to get into the park. the ticket was open. when I show up was full had to come another. day.