Legg til datoer
Paris

Sykkelturer

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
34 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 34

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 010 vurderinger

Du ser alle høydepunktene i 1 tur, så hvis du raskt vil krysse av bingokortet ditt, har du kommet til rett sted med denne turen. Et rop til guiden William! Han var i stand til å fortelle oss alt om hva vi møtte underveis, med humor og kunnskap visste han å informere og forbløffe oss. Gå til stedet i tide fordi til tross for forklaringen i e-posten, er det vanskelig å finne utgangspunktet. Å ja! Gå på toalettet på forhånd, fordi det er liten eller ingen mulighet på stedet og underveis.

Flott tur. Det beste vi gjorde på 4 dager i Paris. Og det beste jeg har gjort på mine 5 turer til Paris så langt. Turen lever opp til navnet sitt. Den viser ganske ukjente steder, hus rundt monumenter i 5. og 6. A .. Vi var også veldig heldige med vår veldig engasjerte, spøkelsesaktige og inspirerende turleder Jasmin! Bare flott! Spesielt egnet for familier og med unge mennesker!

A bike-trip through Paris with an excellent guide, good bikes and an higly interesting route. When our guide Johan showed up with water guns (for the extreme heat) we knew this trip would be fun. We couldn't have asked for a funnier guide full of enthusiasm and love for the city. Would recommend this trip for anyone looking for a personal insight to Paris.

En flott guide med mye detaljert informasjon. Veldig interessant. Du kunne ha brukt mye mer tid på turen. Men vær forsiktig: Møtepunktet gitt av Get vour guide er ikke riktig. Du møtes nå på en underjordisk parkeringsplass. Arrangøren ønsker å insistere på at riktig møtepunkt gis i fremtiden.

Veldig interresant tur, mange nye steder og kunnskap selv om vi har vært i Paris mange ganger. Valerie og Favien var meget solide guider.