Legg til datoer

Paris Sommeraktiviteter

Tilgjengelige aktiviteter

319 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 20

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

En opplevelse uten sidestykke. Vi valgte privilegietjenesten som inkluderer forretter, hovedrett, ostesmaking, vin, champagne og dessert, med seter ved siden av vinduet og jeg anbefaler det 100%. Middagen var veldig god, oppmerksomheten til servitørene på 10, superhyggelige og imøtekommende, en uslåelig stemning og dessuten en sanger med vakker stemme som setter musikk i bakgrunnen til kvelden. Hvis du tenker på det, ikke nøl, du vil nyte det og det vil være en opplevelse du sent vil glemme.

Turen var bare flott! Guiden vår "Ann-Marie" var super vennlig, morsom, høflig og hjelpsom. Alt hun fortalte oss om Eiffeltårnet var veldig interessant og morsomt! Det var den perfekte blandingen av en guidet tur og nok tid for deg selv (og det har du virkelig! Ingen leder deg, men du kan bruke så mye tid på nivåene du vil!)

Fin atmosfære og god mat! Jeg anbefaler faktisk å ankomme en halvtime tidligere, da de allerede starter tjenesten når folk ankommer. Menyen tillater ca 3-4 alternative valg for hvert kurs. Sanger om bord som følger deg gjennom hele cruiset! Det er også fotografen (€ 20 per trykt bilde)

På møtepunktet fant vi ut at det er planlagt 3 guider til vår avtale. De to første var også veldig punktlige. Vi ble tildelt 3. guide - men da dukket han også opp. Informasjon om Eiffeltårnet var underholdende. Og så fungerte alt annet utmerket. Gjerne igjen.

Utrolig flink og morsom guide, som også var veldig god i engelsk!