1. Frankrike
 2. Île-de-France
 3. Paris
 4. Slottet i Versailles

Slottet i Versailles: Billett med audioguide

Produkt-ID: 59528
Se bildegalleri
På grunn av COVID-19-utbruddet kan noen omvisninger, attraksjoner og lokaler på dette stedet være midlertidig stengt. Få siste nytt på vår reiseoppdateringsside. Lær mer
Oppdag Frankrikes politiske maktsentrum før den franske revolusjonen. Se slottet, oppdag “Solkongens” overdådige dekor i speilsalen, og spaser rundt i hagene (i høysesongen)
Om billetten
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Mobilkupong
Gyldig 1 dag
Starttider 09:30, 13:30, 14:30
Forbi billettkøen
Direkte bekreftelse
Audioguide/høretelefoner
Spansk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Polsk, Portugisisk, Russisk

Velg antall deltakere, dato og språk:

Laster...

Opplev

Høydepunkter
 • Lær om hovedpersonene i det franske monarkiet, som den legendariske Solkongen, ved hjelp av en audioguide (tilgjengelig på 11 språk)
 • Spaser gjennom den flotte Speilsalen
 • Oppdag de formelle og uformelle hagene og områdene (bare på utvalgte dager i høysesongen)
Beskrivelse
Beundre de utsmykkede statsboligene og den storslåtte speilsalen i den offisielle residensen til det franske monarkiet, slottet i Versailles, i årene 1682–1789. Bruk audioguiden for å lære mer om Ludvig den 14. og andre legender fra det franske monarkiet.

Bare 30 minutter fra sentrum av Paris med tog, ligger Versailles. En gang var dette en søvnig landsby, frem til Ludvig den 14. begynte å bygge en jakthytte i 1623. Ved utgangen av århundret, hadde de stadige utvidelsene gjort byen og slottet blir det symbolske sentrum av eneveldet før den franske revolusjon.

Ludvig den 14. flyttet til det kongelige slottet i 1682, og 2 enorme fløyer ble bygget på slottet i dets andre byggeperiode (1678–1715). Billetten din gir deg tilgang til de utsmykkede statsboligene som ble bygget av Le Vau. Få en følelse av det franske hofflivet idet du går gjennom speilsalen.

Lær om de mest fremtredende personene i den franske monarkiet, frem til den franske revolusjonen da kongefamilien ble tvunget til å dra tilbake til Paris i oktober 1789. Ta en spasertur gjennom den legendariske hagen i ditt eget tempo, og beundre fontener, skulpturer og vakkert anlagte gressplener.

Vær oppmerksom på at ventetiden for å komme inn i slottet i Versailles kan være mer enn 2 timer i høysesongen, selv med forhåndsbestilt billett. Ankom tidlig om morgenen eller midt på ettermiddagen for å unngå lange køer.
Inkludert
 • Gå forbi billettkøen til Versailles-slottet
 • Inngang til hagene i Versailles (kun på dager det ikke er fonteneshow, vennligst se under «ekstra informasjon» for spesifikke detaljer)
 • Nedlastbar audioguide (tilgjengelig på spansk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk og russisk)
Ikke inkludert
 • Inngang til Versailles' hager på Grandes Eaux Spectacles-dagene
 • Inngang til Trianon
 • Inngang til Marie Antoinettes eiendom
 • Guide

Forberedelse

Møtested

Fremvis kupongen din ved inngangen til slottet. Ankom tidlig (kl. 08:45) for å unngå køene ved sikkerhetskontrollen i høysesongen. Versailles slott, Place d'Armes, 78000 Versailles. På grunn av anleggsarbeid på toglinjen RER C, mellom 15. juli og 25. august, kan du kun ta toget fra stasjonen Javel (Metrolinje 10).

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon
Husk å ta med
 • Paraply
 • Pass eller ID-kort for barn
Godt å vite
• På grunn er COVID-19 er ikke audioguiden tilgjengelig på stedet, den må lastes ned fra palassets nettside
• Inngangen til palasset er gratis for barn under 18 år, og for EU-borgere under 26 år. I begge tilfeller vil det ikke være nødvendig å bestille billett, men gyldig legitimasjon må fremvises. Statsborgere utenfor EU mellom 18 og 25 år må kjøpe billett
• Det kan være noe ventetid i sikkerhetskontrollen. Du kan kun gå forbi billettkøen med denne inngangsbilletten
• For å besøke hagen på denne tiden må du betale et ekstragebyr på 9 euro. For full tilgang kan du kjøpe 'Versailles slott- og hagebillett med fonteneshow'
• Besøkende til slottet må ha på seg munnbind.
• Inngangen til palasset er gratis for barn under 18 år, og for EU-borgere under 26 år. I begge tilfeller vil det ikke være nødvendig å bestille billett, men gyldig legitimasjon må fremvises. Du må fortsatt hente den gratis billetten din ved kassen. Statsborgere utenfor EU mellom 18 og 25 år må kjøpe billett

Fra NOK 192 per person

Kundevurderinger
Samlet bedømmelse
4,0 / 5
basert på 1433 vurderinger
Samlet oversikt
Service
4,0/5
Organisering
3,8/5
Verdi for pengene
3,8/5
Sikkerhet
4,3/5

Organisert av