Paris
Sightseeingturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Paris: Mais Atividades e Atrações Turísticas

Quer descobrir todas as coisas para fazer no destino Paris? Clique aqui para ver a lista completa.

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 308 vurderinger

Flott tur. Det beste vi gjorde på 4 dager i Paris. Og det beste jeg har gjort på mine 5 turer til Paris så langt. Turen lever opp til navnet sitt. Den viser ganske ukjente steder, hus rundt monumenter i 5. og 6. A .. Vi var også veldig heldige med vår veldig engasjerte, spøkelsesaktige og inspirerende turleder Jasmin! Bare flott! Spesielt egnet for familier og med unge mennesker!

Isabella var så kunnskapsrik, underholdende og lidenskapelig opptatt av turen vår! Det var veldig lange linjer, men vårt mannskap klarte å få oss inn uten ventetid. Vi følte oss som VIP-er. Enhetene fungerte perfekt, og hele bestillingsprosessen var rask og enkel. Jeg kunne ikke være lykkeligere med opplevelsen!

Guiden var ekstremt velbevandret i fransk historie og snakket utmerket engelsk. Hun hadde interessante anekdoter ikke bare om familiekonstellasjoner, men også om politiske forhold, så det var noe for alle. Siden hun nevnte at hun også gjorde turer på Louvre, ville jeg også gjerne booket en med henne der.

En flott guide med mye detaljert informasjon. Veldig interessant. Du kunne ha brukt mye mer tid på turen. Men vær forsiktig: Møtepunktet gitt av Get vour guide er ikke riktig. Du møtes nå på en underjordisk parkeringsplass. Arrangøren ønsker å insistere på at riktig møtepunkt gis i fremtiden.

Vakker plass og flink guide med god formidlingsevne