Legg til datoer
Paris

Show og musikaler

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 18

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Båtturen og Moulin Rouge var veldig bra. Vi ble fortalt, hhv. skrevet at vi ville bli kjørt til hotellet med buss etter showet. Turlederen slapp oss imidlertid av på en gate klokken 02.00 om morgenen og sa at han ikke lenger skulle i nærheten av hotellet vårt, som var omtrent 2 km unna. Så vi måtte gå til hotellet, og det kl. 02.00 Hvis han hadde lagt til de 3 minuttene for kjøreturen til hotellet, ville det absolutt vært veldig positivt for kundebehandlingen. Så denne herren får 0 poeng fra oss.

En må-se for alle besøkende til Paris. Et vakkert show med herlig atmosfære, vakre dekorasjoner, profesjonelle dansere og magisk musikk. Min kone og jeg dro til showet klokken 23:30, og det er der området til MOULIN ROGUE er det vakreste. Vi fikk et bord med champagne. Flott service. Ca 2 timer med uforglemmelige inntrykk. Jeg tror vi kommer til å bruke den igjen i fremtiden. MAGISK!!!

Kom tidlig. Kleskoden var ikke streng, men det var fint å kle seg ut. Etter billettsjekk og sikkerhet ble vi til slutt ført til setene våre. Salen var virkelig vakker. Kabareten fikk oss til å rope, skrike og klappe nesten uten stans.

Flott show flotte kostymer flotte seter. Stod foran på scenen og hadde en uforglemmelig kveld med champagne. Anbefales på det sterkeste, alltid fornøyd

Helt positivt overrasket. Mye skjer, men det er normalt uansett :)