Legg til datoer

ParisSelvguidede aktiviteter

Våre mest anbefalte Paris Selvguidede aktiviteter

Paris: 1-times cruise på elven Seine

1. Paris: 1-times cruise på elven Seine

Bli med på et elvecruise på Seine, som starter og ender ved foten av Eiffeltårnet. Seil under broene i Paris, og beundre en rekke vakre severdigheter langs elven, mens du lytter til kommentarer om Paris og severdighetene du passerer. Under cruiset ditt passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og mer. Velg et kveldscruise, for å få et helt annet perspektiv på «Lysets by», idet byen lyses opp når mørket faller på.  Individuelle lydguider er tilgjengelig på 14 språk, og gir informasjon om Paris og byens historie, severdigheter og arkitektur. Vær oppmerksom på at lydguiden er tilgjengelig via smarttelefonen din ved å koble til WiFi om bord.

Paris: Hopp over køen i Louvre-museet Veiledning til Mona Lisa

2. Paris: Hopp over køen i Louvre-museet Veiledning til Mona Lisa

I lang tid, før det ble museum i 1793, var Louvre en av hovedresidensen til kongene av Frankrike. Ligger i hjertet av Paris, dekker det et område på 73 000 kvadratmeter og huser den største samlingen av kunstverk i verden, fra sivilisasjoner over 7000 år gamle til 1800-tallet. Museets samlinger er delt inn i 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, orientalske antikviteter, islamsk kunst, malerier, skulpturer, kunstverk og grafikk. Ved ankomst kan du beundre dette mesterverket malt av Leonardo da Vinci i 1506 og et av de mest kjente kvinneportrettene i verden, verten vil la deg nyte museet i ditt eget tempo.

Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

3. Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

Oppdag den bemerkelsesverdige gotiske stilen og det fantastiske glassmaleriet til Sainte Chapelle-katedralen i Paris med denne inngangsbilletten. Beundre denne juvelen fra den franske gotiske estetikken i ditt eget tempo, med et selvguidet omvisningshefte. Bruk 1 time på å beundre de spektakulære glassmaleriene, som bidrar til å gjøre Sainte Chapelle så berømt. Arrangert over 15 vinduer, hver 15 meter høye, viser glassmaleriene 1113 scener fra Det gamle og Det nye testamente. Lær om glassmaleriene fra omvisningsheftet. Oppdag fakta om hellige relikvier og gjenstander som tornekronen eller bildet av Edessa som en gang ble holdt her. Se opp på stjernehimmelen som er malt i taket.

Musée d'Orsay: Dagsbillett med reservert adgang, Paris

4. Musée d'Orsay: Dagsbillett med reservert adgang, Paris

Utforsk en av verdens beste kunstmuseer i ditt eget tempo, med en reservert inngangsbillett til Musée d'Orsay. Unngå lange køer og stresset med billettkjøp. Vis din kupong direkte i den dedikerte inngangen for besøkende med forhåndsbestilte billetter. Etter en sikkerhetskontroll kan du gå rett inn. Musée d'Orsay ligger på den tidligere togstasjonen Gare d'Orsay og huser en av Frankrikes største nasjonale kunstsamlinger. Mesteparten av museet er dedikert til impresjonistiske og post-impresjonistiske malerier, men du finner også noen skulpturer, fotografier og møbler. Dette regnes som en av de beste galleriene i Paris og inneholder mesterverk som «Dans på Le Moulin de la Galette» av Renoir, «Epler og appelsiner» av Cézanne, Van Goghs selvportretter og mange andre unike kunstverk. Denne billetten inkluderer også tilgang til pågående midlertidige utstillinger (uten reservert tidsbestemt inngang). Midlertidige utstillinger er som følger: Pastels du musée d'Orsay14. mars – 2. juli 2023 Manet / Degas28. mars – 23. juli 2023 Louis Janmot. Le Poème de l'âme12. september 2023 – 7. januar 2024 Van Gogh i Auvers-sur-Oise. Les derniers mois3. oktober 2023 – 28. januar 2024 Claude Rutault. La porte de la peinture18. april – 16. juli 2023

Paris: Tootbus Hopp-på Hopp-av Discovery Bus Tour

5. Paris: Tootbus Hopp-på Hopp-av Discovery Bus Tour

Opplev det beste av Paris på bare én, to eller tre dager med denne hopp-på-hopp-av-turen! De 100 % rene bussene gir en komfortabel og praktisk måte å se byens fremste landemerker og attraksjoner, inkludert Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet og mer. Når du reiser rundt i byen, kan du bruke lydguidekommentarene for å lære mer om Paris og hoppe av på et hvilket som helst stopp for å utforske severdighetene mer detaljert. Besøk Louvre-museet, beundre Notre Dame-katedralen, gjør litt shopping i Champs-Elysées, besøk toppen av Triumfbuen eller Eiffeltårnet og nyt fantastisk utsikt over byen. Ta en spasertur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis og lær mer om Paris gjennom lydguidekommentaren. En barnevennlig kanal er tilgjengelig for de minste på engelsk og fransk. Billetten din er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og av bussen så mange ganger du vil i løpet av gyldighetsperioden. Rutestoppene er som følger: 1. Haussmann – Grands Magasins – 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier – 49, Avenue De L’opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre – Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame – 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D’orsay – 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde – 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysees – Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero – 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel – 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III – Invalides – 41, Quai D’orsay 75007 Paris

Fra Paris: Besøk Versailles slott og hager inkludert transport

6. Fra Paris: Besøk Versailles slott og hager inkludert transport

Utforsk de vidstrakte kongelige hagene, se deg selv i de 357 speilene til den glitrende speilhallen, og lær om Frankrikes monarkiske historie på dette besøket i Versailles slott. Med forhåndsbestilt transport fra Paris og inngangsbillett, slipper du å stresse.  Se for deg at du er medlem av det franske hoffet, mens du ser på de utsmykkede statsleilighetene som huset det franske monarkiet fra 1682 til 1789. Få detaljene om sladderen på slottet og Frankrikes revolusjonshistorie fra den inkluderte lydguiden. Bruk timer på å utforske de legendariske hagene. Beundre de flotte fontenene, skulpturene og vakre, velstelte plenene. Oppdag Marie Antoinettes private residens og kontroversielle landsby, ved å velge heldagsalternativet.

Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

7. Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

Reis gjennom Normandie på vei til middelalderens Mont-Saint-Michel, på en dagstur fra Paris om bord på en buss med klimaanlegg. Velg å dra alene, med en guide eller med en lydguide. Oppdag tidevannsøya og dens gotiske kloster, som er et UNESCO verdensarvsted. Lær om dens fascinerende historie og legendariske fortellinger. Reis fra Paris og reis gjennom det franske landskapet med en buss med klimaanlegg til den fantastiske, befestede byen Mont-Saint-Michel utenfor Normandiekysten. Len deg tilbake og slapp av med fantastisk utsikt over landskapet underveis. Stopp for en pause i en nærliggende landsby som dateres tilbake til normannernes dager, og rusle i de svingete gatene og de smale stiene for å finne den beste utsikten over bukten. Fortsett til munningen av Couesnon-elven, der Mont-Saint-Michel ble bygget på en holme, bare noen få hundre meter fra fastlandet. Tilbring ettermiddagen med å utforske de bemerkelsesverdige severdighetene i den befestede byen, klassifisert som et verdensarvsted av UNESCO siden 1979. Ta deg tid til å oppdage den lille, men øya i ditt eget tempo. Gå langs vollene og finn veien til klosteret på toppen av byen. Besøk klosteret Mont-Saint-Michel med en inkludert adgangsbillett. Denne benediktinerbygningen har spilt en viktig rolle i kommunens historie og det føydale samfunnet den representerer. Beundre dette praktfulle eksemplet på gotisk arkitektur fra tidlig på 1200-tallet. Beundre utsikten over den omkringliggende bukten før du forlater Mont-Saint-Michel sent på ettermiddagen. Bli kjørt tilbake til den franske hovedstaden for å bli satt av ved startpunktet.

Paris: Adgangsbillett til Opera Garnier

8. Paris: Adgangsbillett til Opera Garnier

Med eklektisk og prangende barokkdesign er Opera Garnier en av de mest ekstravagante representasjonene fra det andre keiserdømmets arkitektur i Frankrike. Dra nytte av en rask og enkel tilgang til denne praktfulle bygningen i sentrum av Paris. Opera Garnier åpnet dørene i 1875 og oppkalt etter dens spennende unge arkitekt, Charles Garner, og er dett største operahuset i Europa. Du får se de slyngende slangene på bronseskulpturen «Pythonisse», før du går opp den doble trappegangen «Grand Escalier» (hovedtrappen). Forestill deg susingen av krinoliner mens du beundrer den slående dekoren og spaserer gjennom store foajeer, fylt med skinnende mosaikk, fargerike marmorkolonner og forgylte ornamenter. Hvor enn du kaster blikket, er en fryd for øyet. Du får din digitale billett rett etter bestilling. Simpelthen vis den frem ved operaens besøksinngang for å nyte besøket ditt.

Paris: Hopp-på hopp-av-busstur med valgfritt cruise på Seine

9. Paris: Hopp-på hopp-av-busstur med valgfritt cruise på Seine

Nyt fantastisk utsikt og opplev den sjarmerende atmosfæren i Paris, om bord på en dobbeltdekker sightseeingbuss med åpent tak. Velg mellom en 24- eller 48-timers hopp-på hopp-av -billett eller oppgrader til 48-timers deluxe-alternativet, som inkluderer en billett til et cruise på Seinen. Kjør forbi ikoniske attraksjoner som Notre Dame og Sacre Coeur. Se severdighetene på den overdådige Champs-Elysées og beundre det historiske Grand Palais, Opera Garnier og Louvre. Oppdag Paris på en omvisning inkludert kommentarer, med daglige avganger. Du kan også hoppe på og av bussen på hvilket som helst stopp på ruten. EiffeltårnetChamp de Mars Opéra GarnierLouvre-Pyramiden (Big Bus Information Center)Louvre Pont des Arts Notre DameMusée d’Orsay (kunstmuseum)Champs-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Paris: Adgangsbillett til Panthéon med selvguidet omvisning

10. Paris: Adgangsbillett til Panthéon med selvguidet omvisning

Ta en selvguidet omvisning i Panthéon, et mesterverk laget av Soufflot (1713-1780) og en tidligere kirke som ble gravstedet for kjente franske personligheter fra den franske revolusjonen. Se en stor utstilling som hyller Jacques-Germain Soufflot, en av de største franske arkitektene. Den presenterer hans karriere og monumentale prestasjoner, hvorav den mest berømte er den kongelige kirken Sainte Geneviève, nåværende Panthéon. Arkitekten oppnådde Louis XVs ønske om å glorifisere monarkiet i kirkeform dedikert til Saint Geneviève. Bygningen ble desakralisert under den franske revolusjonen i 1791 og omdøpt til Panthéon. I løpet av det turbulente 1800-tallet skiftet det fra et religiøst til et patriotisk monument. Siden Victor Hugos død i 1885, har Panthéon vært hvilestedet for franske forfattere, vitenskapsmenn, generaler, geistlige og politikere. Krypten huser gravene til over 70 berømte personer, inkludert Voltaire, Jean-Jacques Rousseau, Emile Zola, Alexandre Dumas, Pierre og Marie Curie. Fra de nylig restaurerte øvre etasjene kan du nyte en fantastisk utsikt over hele byen (fra april til oktober).

193 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 13

Ofte stilte spørsmål om Paris Selvguidede aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Selvguidede aktiviteter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 397 vurderinger

vakker opplevelse. Paris om natten er enda vakrere og eiffeltårnet når det lyser opp er et syn jeg aldri vil glemme. køen på brygge 3 var lang, jeg fikk lyst til å gi opp. så begynte x flaks å flyte veldig raskt, gutta i organisasjonen er veldig flinke og gir den viktigste infoen. med getYourGuide hadde jeg ingen problemer med å løse inn kupongen i billettboksen, så jeg lagret 2 filer. mulighet for å slippe barnevogner inne i bateauet og parkere dem.

Perfekt måte å se de viktigste severdighetene i Paris på hvis du har kort tid eller bare starter reisen for å finne ut. Utmerket utsikt (fotomuligheter) av Eiffeltårnet og Notre Dame. Det var kø, men gikk raskt ned (5 minutter) og vi gikk om bord i båten kl. 14.30. Båten har avgang hvert 30. minutt, bortsett fra kl. 13.00 og 19.30. Hele opplevelsen tok 1 time, og det er 5 minutter fra en t-banestasjon. Vil anbefale på det sterkeste!

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

Glad for at jeg bestilte denne turen. Liten gruppe, nær liten tur til ET og guiden vår var bra og likte spørsmålene og kommentarene våre. Vi nøt turen med spørsmål og svar. Hun, som jeg ikke husker, var en fryd, og dessverre fikk jeg ikke si takk eller tilby en drikkepenger. Vil anbefale dette programmet til alle som ønsket å se ET uten å måtte gjøre det alene.

Veldig interessant tur og lydguiden hjelper deg å bli bedre kjent med historien, men det er verdt å undersøke konteksten til stedet før du besøker. Det er verdt å kjøpe billetten på forhånd, for den dagen jeg dro på besøk var det ingen adgang tilgjengelig de neste 2 dagene.