Ta plass på en av verdens mest berømte kabareter på Moulin Rouge forestillingen"Féerie", som ble skapt av Doris Haug og Ruggero Angeletti, og koreografert av Bill Goodson.
Se et ensemble bestående av 100 artister, inkludert 60 Doris-jenter, paradere i 1000 prangende kostymer av fjær, strass og paljetter. Kostymene, som er designet av Corrado Collabucci og håndlaget i noen av de mest kjente atelierene i Paris, komplementeres av det overdådige scenedesignet til Gaetano Castelli og det tilbakevendte gigantiske akvariet. Hør Pierre Portes musikk bli bragt til live av 80 musikere og 60 korsangere.
Oppgrader til et av middagsalternativene og velg mat fra en meny med tradisjonell fransk gastronomi. Det hele foregår i en vakker Belle Epoque-sal som rommer 850 personer.
Mistinguett meny:
• Pressede grønnsaker fra Nice-område tilberedt med sitron timian, kirsebær tomat konserver, basilikum pistou saus eller blandet grønn og hvit asparges, biff Cecina, årgang balsamico dressing
• Filé med havbraskepanne stekt med kummin, Tagine-stilgrønnsaker, fersk koriander eller stekt gårds-kyllingbryst med merian, fricassee av sesongens grønnsaker, lagret sitronsaft
• Lett kremostkule fylt med en rød stuet frukt, fingerkjeks, rød frukt saus eller Ariaga 45% sjokolade-terte med stekt mandel, saltet smør-karamell
Toulouse-Lautrec meny:
• Blekksprut i aspik med koriander og iberisk chorizogele, lett gulrot- og ingefærpuré, syltede grønnsaker eller søte og sure blandede grønnsaker, paprika, bulgur med sitronblader eller røkt laks marinert med rosa paprika og dill, blandede urter, rød og gul pepper-chutney
• Saltimbocca-kalvekjøtt pakket med spekk og salvieblader, fregula med basilikumpistou, fersk tomat, enkel juice eller langsomt ovnsbakt torsk, servert som en aioli, organisk egg Ile de France, hvitløksbrød
• Som en After-eight, Manjari sjokolade-mousse fylt med en frisk myntekrem, mint-gele eller kandisert mango-kjeks pakket inn i en lidenskapelig fruktmus tilsatt Sichuan Pepper, eksotiske friske frukter
Belle Epoque Meny
• Mise en bouche
• Fransk Foie Gras Terrine, Old Boys frukt og Beaumes-de-Venise gele eller Dublin Bay reke-haler, grønnsaksparfait, Gazpacho med oksekjøtt og tomater eller fransk konservert laks i organisk olivenolje, sesongens blandet knasende grønnsaker med fersk koriander
• John-Dory posjert i en Lovage-buljong, rå og kokt fennikel, juice med en provençalsk aroma eller pisket modnet kjøttfilet, fondantpotet fylt med oksekinn, grønnsaker med sommer-trøffel
• Marengs-kake fylt med sesongens fruktis, kremfløte og gullpulver eller Sør-Amerika sjokolade og kaffe Tiramisu
Vegansk meny
• Søte og syrlige blandede grønnsaker, paprika, bulgur med sitronblader eller pressede grønnsaker fra Nice-området tilberedt med sitrontimian, agret kirsebær-tomat, basilikum-pistousaus
• Papillote av blandede grønne karrigrønnsaker med kikerter, syltet rødløk, fersk koriander eller fregulapasta tilberedt i en grønnsaksbuljong av basilikum, avokado og tomatsaus
• Sesongbasert frukt stekt i papillote, tørket lime
Barnemeny (for barn fra 6 til 11 år)
• Carpaccio av biff-tomat, Mozzarella Di Bufala
• Stekt kyllingbryst, blandede grønnsaker med basilikum, kylling-sky
• Pekan brownie, vaniljeis
Alle tjenestene (middag & show og kun show) inkluderer en halv flaske champagne per person. Du kan bytte din halvflaske champagne mot 2 mineralvann etter ditt eget ønske. Ytterligere drikkevarer betales på stedet.