Adgangsbillett

Paris: Adgangsbillett til Versailles-palasset og hagene

Paris: Adgangsbillett til Versailles-palasset og hagene

Snart utsolgt Bestilt 88 ganger i går

Fra NOK 196 per person

Snart utsolgt Bestilt 88 ganger i går

Nyt 1 eller 2 dager med komplett tilgang til Versailles, inkludert selve slottet, Trianon, Marie Antoinettes residens og slottshagene. Oppgrader og se de berømte musikalske hagene eller fonteneshowene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt full tilgang til slottet og hagene i Versailles i 1 eller 2 dager
 • Lær mer om "Solkongen" og andre legender fra det franske monarkiet
 • Ta en spasertur gjennom de formelle og uformelle hagene og besøk den private eiendommen til Marie Antoinette
 • Se fontenene lyse opp til lyden av musikk (valgfritt)
 • Spaser gjennom den blendende Hall of Mirrors
Beskrivelse
Besøk slottet og hagene i Versailles med et forhåndsbestilt 1-dagers eller 2-dagers full adgangskort. Utforsk de utsmykkede State Apartments og den fantastiske Hall of Mirrors inne i den offisielle residensen til det franske monarkiet fra 1682 til 1789. Lær mer om Louis XIV og andre franske kongelige. Få en følelse av livet i det franske hoffet mens du går en tur gjennom den glitrende speilhallen. Spaser gjennom de legendariske hagene i ditt eget tempo, og beundre fontener, skulpturer og vakkert velstelte plener. Nyt tilgang til Grand og Petit Trianon på deres egen eiendom. Se hvor "solkongen" ville underholde privat, og hvor han ville gå for å unnslippe hofflivets påkjenninger. Gå deretter til Marie Antoinettes eiendom, og finn ut hvor hun ville søke tilflukt privat.
Inkludert
 • 1-dagsbillett til palasset
 • 1-dagers tilgang til hele Versailles-domenet (inkludert Marie Antoinette eiendom, Trianon og Versailles hager)
 • Tilgang til musikalske hager eller fonteneshow (hvis alternativet er valgt)
 • Guide
 • Mat og drikke
Covid-19-forholdsregler

Du må bestille denne aktiviteten på nett, fordi billettkontoret er stengt

Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Versailles slott, Place d'Armes, 78000 Versailles. På grunn av anleggsarbeid på toglinjen RER C, mellom 15. juli og 25. august, kan du kun ta toget fra Javel stasjon (t-banelinje 10).

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort
 • Pass eller ID-kort for barn

Godt å vite

 • I mai, juni, september og oktober: På tirsdager, torsdager, fredager, lørdager og søndager: Inngangen til palasset er gratis for barn under 6 år, en billett kreves. For besøkende fra 6 til 17 år må du kjøpe en billett på 10 euro på stedet. På onsdager: Palace-inngangen er gratis for barn under 6 år, billett kreves. For besøkende fra 6 til 17 år er inngangen gratis, du må få en gratis billett på stedet
 • I juli og august: Hver dag: Palace-inngangen er gratis for barn under 6 år, en billett kreves. For besøkende fra 6 til 17 år må du kjøpe en billett på 10 euro på stedet
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,3 /5

basert på 11372 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  3,9/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Må definitivt besøkes. Vi bruker der 8 timer og kunne sannsynligvis ha gjort mer. Hele palasset og hagene er nydelige og betagende, og det ser ut til at de ingen ende har, vi bestilte ikke en guide og brukte Versailles-appen for å hjelpe oss å gå gjennom hele stedet. Da vi kom inn i hagene, fikk vi det gratis kartet som fremhevet hovedattraksjonene og inkluderte to stier som du kunne gå gjennom hagen. Vi vil også anbefale å leie en robåt, da det var den beste delen for oss og prisen var veldig bra. Vi leide ikke sykler eller bil og bestemte oss for å bare gå, eiendommen er enorm, men jeg ville ikke kaste bort penger på transport rundt den.

Les mer

30. juni 2022

Versailles er vakkert og en må se. Hvis du har kjøpt en t-banebillett for 5 soner, kan du komme dit med denne billetten. Du tar metrolinje 4 til Pont de Sevre-terminalen. Derfra tar du buss 171 til Versailles. Tar 40 minutter og var pakket. Du kan trygt hoppe over restauranten Angelina: for varmt, for travelt og ikke vakkert. De vakre rommene i slottet er virkelig imponerende. Vi leide en golfbil (75 minutter, betalte 48 euro). Man måtte holde seg på visse kjørefelt, hvis man styrte i en retning der det ikke var tillatt, stoppet vogna automatisk og man kunne bare gå baklengs. I ettertid er det billigere å leie sykkel og du kan se og stoppe mer. Parken var altfor stor til at vi kunne gå gjennom alene.

Les mer

25. juni 2022

Absolutt verdt et besøk. Definitivt bestille hagen OG slottet. Du kan bruke minst en halv dag her. Mange malerier å se. Lydguide var gratis (veldig kult). Lydguiden forteller mye om de enkelte rommene og maleriene/statuene, men hvis det blir for kjedelig for deg kan du også hoppe over/avbryte tall/gå videre til neste. Burde du sett den :-)

Les mer

23. juni 2022

Produkt-ID: 59565