Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Hopp-på hopp-av-tur

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Aktivitetsleverandør: Tootbus
Spar opptil 10%

Fra NOK 400 NOK 360 per person

Se Paris i ditt eget tempo med en eller 1, 2 eller 3 dagers billett for en åpen busstur. Lær om byens severdigheter med en lydguide for voksne og barn med stopp ved populære landemerker over ruten.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Gyldig 1 - 3 dager
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Sjåfør
Fransk
Lydguide inkludert
Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Tysk
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Utforsk Paris i ditt eget tempo med 1, 2 eller 3-dagers busskort
 • Se Paris' fremste landemerker fra en buss og hopp av hvor du måtte ønske
 • Nyt fantastisk utsikt og unike fotomuligheter underveis
 • Lær nøkkelfakta om Paris med en lydguide for voksne og barn
 • Oppdag mer av Paris med den lokale partnerens app
Beskrivelse

Utforsk det beste av Paris på en oppdagelsesbusstur med en lydguide. Fra komforten til en miljøvennlig buss kan du se severdigheter som Operaen, Louvre-museet, Notre-Dame, Sainte-Chapelle, Orsay-museet, Concorde, Champs-Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Les Invalides, Grand Palais og mer. Hopp om bord på en hopp-på-hopp-av-buss for å få en oversikt over Paris. Lær om byen gjennom lydguidekommentaren spesialdesignet for ruten. Velg severdighetene du vil utforske mer detaljert, og hopp av på det nærmeste stedet for å besøke attraksjonene (for egen regning).

Se de beste kunstmesterverkene og maleriene på Louvre-museet, stopp ved Notre Dame og ta et øyeblikk til å beundre arkitekturen fra venstre bredd av Seinen, handle i Champs-Elysées, eller klatre på toppen av Triumfbuen eller Eiffeltårnet for den beste utsikten over byen.

Ikke gå glipp av muligheten til å gå rundt i de mest sjarmerende nabolagene i Paris, som det bohemske Montmartre, det livlige Latinerkvarteret, trendy Marais eller fredelige Ile de Saint Louis. Hvis du reiser med barn, vil den barnevennlige kanalen som er tilgjengelig på fransk og engelsk holde dem underholdt. Barnas lydguide er designet for å fange oppmerksomheten deres gjennom hele reisen.

Ved første validering er billetten din gyldig i 24 eller 48 timer, i henhold til det bestilte alternativet. Du kan hoppe på eller av et ubegrenset antall ganger innenfor gyldighetsperioden. Rutestoppene er som følger: 1. HAUSSMANN – GRANDS MAGASINS – 11, Rue Auber 75009 Paris 2. OPERA GARNIER – 49, Avenue de l'Opéra 75002 Paris 3. MUSEE DU LOUVRE – Place du Carrousel 75002 Paris 4. NOTRE-DAME – 4, Rue du Petit Pont 75005 Paris 5. MUSEE D'ORSAY – 8, Quai Anatole-Frankrike 75007 Paris 6. CONCORDE – 12, Place de la Concorde 75008 Paris 7. CHAMPS-ELYSEES – GEORVE V -116, Avenue des Champs-Elysées 75008 Paris 8. TROCADERO – 50, Avenue du Président Wilson 75016 Paris 9. TOUR EIFFEL – 69, Quai Branly 75007 Paris 10. PONT ALEXANDRE III – INVALIDES – 41, Quai d'Orsay 75007 Paris

Inkludert
 • 1, 2 eller 3-dagers hopp-på-hopp-av-sightseeingtur
 • Lydkommentarer
 • Lydguide for barn
 • Lokal partners app (inkluderer M-ticket lommebok, sanntids busssporing, lydkommentarer og selvguidede vandreturer)
 • Wi-Fi ombord
 • Ren-energi kjøretøy
 • Mat og Drikke
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Bussfrekvensen ved holdeplassene er 20 til 30 minutter. Du kan starte turen på et av følgende bussholdeplasser: 1. HAUSSMANN – GRANDS MAGASINS – 11, Rue Auber 75009 Paris 2. OPERA GARNIER – 49, Avenue de l'Opéra 75002 Paris 3. MUSEE DU LOUVRE – Place du Carrousel 75002 Paris 4. NOTRE-DAME – 4, Rue du Petit Pont 75005 Paris 5. MUSEE D'ORSAY – 8, Quai Anatole-Frankrike 75007 Paris 6. CONCORDE – 12, Place de la Concorde 75008 Paris 7. CHAMPS-ELYSEES – GEORVE V -116, Avenue des Champs-Elysées 75008 Paris 8. TROCADERO – 50, Avenue du Président Wilson 75016 Paris 9. TOUR EIFFEL – 69, Quai Branly 75007 Paris 10. PONT ALEXANDRE III – INVALIDES – 41, Quai d'Orsay 75007 Paris

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Hodetelefoner
 • Klær som passer til været
 • Munnbind eller annet dekke over munn og nese

Ikke tillatt

 • Ekstra stor bagasje
 • Kjæledyr

Godt å vite

 • Kupongen din er gyldig for innløsning 12 måneder fra bestillingsdatoen
 • Du kan starte turen på et hvilket som helst av de angitte bussholdeplassene. Ved første validering ombord på bussen er billetten din gyldig i 24, 48 eller 72 timer (i henhold til det valgte alternativet)
 • Busser går daglig fra kl. 09.30 til 18.30. Frekvensen ved holdeplassene er 15 til 20 minutter.
 • Last ned Tootbus-appen slik at du kan planlegge besøket ditt fremover, finne holdeplassene våre og attraksjonene rundt, følge bussene i sanntid gjennom geolokalisering, lytte til lydkommentarene og utforske mer av Paris med våre selvguidede vandreturer
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,3 /5

basert på 435 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,5/5
 • Transport
  4,4/5
 • Verdi for pengene
  4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Det var bra, med hyppige busser og muligheter for hopp på og av-punkter på viktige turiststeder. Jeg tok 1 dagspass og alle fikk ikke nyte mye på grunn av at de var jetlagge og følte seg for varme. Det var en varm dag, ikke turoperatørens skyld. Bussen hadde ikke aircondition (kjølig nok) det virker som det var en veldig varm dag og toppnivået var for mye varme fra solen, så jeg kom til det nedre nivået på ettermiddagen. Sjåførene var ikke så vennlige sammenlignet med de fleste pariserne

Les mer

11. mai 2022

Meg og familien min gjorde en bestilling i siste øyeblikk. Etter bestilling lastet jeg ned appen og ble henvist til nærmeste møtepunkt. Øvre dekk på den første bussen var full, så vi ventet på den neste på en kaffebar i nærheten. Alle fem av oss fikk plass i den andre bussen. Flott opplevelse. Totalt sett var det en flott opplevelse.

24. april 2022

Vi gjorde den blå turen - veldig interessant! Mange høydepunkter kan dermed nås med buss. Med hodetelefonene får du viktig og interessant informasjon om severdighetene og viktige bygninger. Dessverre - på grunn av COVID 19 - går bare den blå turen. Men det er trolig også den vakreste ruten. Vi vil bestille det igjen når som helst. Flotte og imponerende inntrykk.

Les mer

22. juli 2020

Produkt-ID: 381474