Paris Omvisninger til fots
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene
ultimate versailles forbibillettkøen og omvisning

Ultimate Versailles: Forbi-billettkøen og omvisning

Varighet: 1,5 timer
902 vurderinger
GetYourGuide Original
902

Nyt en eksklusiv omvisning til et av de største palassene i verden. Se de kongeliges leiligheter, kongens soverom, speilsalen og mer.

Populære Omvisninger til fots i Paris

Se alle Omvisninger til fots i Paris
Se alle 762 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Paris

Veldig deilig å slippe og stå i kø. Flink og hyggelig guide.

Var glad vi hadde bestilt på forhånd, gikk foran køene både på billettkontoret og ved inngangen på selve Versaille. Guiden snakket godt engelsk, hadde gode kunnskaper om emnet og var veldig hyggelig. Vi hørte godt hele tiden fordi vi fikk utdelt ørepropper før omvisningen startet. Guiden ga oss god tid til å se, og ta bilder. Hun klarte på finurlig vis å få gruppen foran i alle rom vi var inne i, og svarte på alle spørsmål som ble stilt. Hun var flink til å formidle kunnskapen sin på en lett og forståelig måte med et glimt av humor. En drøy time var lenge nok for oss, både fordi vi hadde med en 10 åring (som for øvrig også synes det var veldig interessant og spennende) , og fordi vi følte vi fikk sett det som var viktigst. Må også ta med at det var nesten 40°og veldig mye folk - så vi var godt fornøyd da omvisningen var ferdig. Det ble en god opplevelse for oss:)

Hei, det ble ikke anledning til å gå opp til nivå 3.

Hei, det ble ikke anledning til å gå opp til nivå 3. Jeg var riktignok på nivå 2, ansatte jeg snakket med sa at de stenger nivå 3 på samme tidspunkt år etter år for vedlikehold. Noe av motivet mitt for turen til Paris var nettopp å komme helt til tops med min kjæreste, hadde jeg visst at det ville vært stengt ville jeg kunnet valgt en anne helg. Dette er informasjon jeg mener dere burde innehatt og så opplyst om ved bestilling. Riktignok fikk jeg en kompensajon i form av båttur, men imøtekommer et par nye biletter kostnadsfritt til men neste Paristur. Mvh morten aastad

Fantastisk! Guide Helen er helt utrolig dyktig.

Kan absolutt anbefale Helen som guide. Hun er meget kunnskapsrik og taler flytende engelsk og fransk. Er en veldig behagelig og særs proffesionell. Exellent! Kun gode ting å si om Helen og opplevelsen.

Deilig å slippe kø - enkelt å finne guide.

Greit å finne ut av både betaling og avhenting av billetter. Mye mennesker i Versailles men det kan jo ikke guiden gjøre noe med. Hun holdt gruppen (som ikke var for stor) fint samlet.

Hentet billetten rett utenfor toget, og guiden Isabell var sprudlende

Hentet billetten rett utenfor toget, og guiden Isabell var sprudlende energisk. Herlig å passere køen som fylte hele plassen foran slottet.