Legg til datoer
Paris

Omvisninger

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
581 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 581

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 38 532 vurderinger

At turen var bra... super hyggelig, komfortabel, trygg... den går forbi hovedattraksjonene, jeg likte den godt og jeg snakker ikke så godt fransk og alt gikk perfekt... du trenger ikke å gå hvor som helst for å endre noe, nå Send strekkoden ved dreiekorset direkte med den ansatte, enkelt og raskt... hvis det er om natten, ta en frakk som er kald på toppen, men det er et lukket alternativ nederst, slik at du kan se alt og være mer komfortabel.

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

A lunch for the memory book! Great wine, great cheese. We learnt interesting facts about wine. And I got to test my introvert soul in a new setting, meeting other wine enthusiasts. The host was talking a bit fast and used many fancy wine words so I didn’t catch everything but all in all the experience was great! Worth every penny.

Veldig interessant aktivitet (i går var været fint med en vakker sol kl. 10, så vi kunne nyte båten i friluft) og personalet der var veldig imøtekommende, for informasjon er det like foran Eiffeltårnet til til høyre for broen og du leter etter pontongnummeret som er angitt i reservasjonen :-).

Our second time to Versailles but our first with a guide. Really happy we did it with a guide! Magdalena had a lot of humor and knowledge!