Paris
Omvisninger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 38 532 vurderinger

Flott tur. Det beste vi gjorde på 4 dager i Paris. Og det beste jeg har gjort på mine 5 turer til Paris så langt. Turen lever opp til navnet sitt. Den viser ganske ukjente steder, hus rundt monumenter i 5. og 6. A .. Vi var også veldig heldige med vår veldig engasjerte, spøkelsesaktige og inspirerende turleder Jasmin! Bare flott! Spesielt egnet for familier og med unge mennesker!

Isabella var så kunnskapsrik, underholdende og lidenskapelig opptatt av turen vår! Det var veldig lange linjer, men vårt mannskap klarte å få oss inn uten ventetid. Vi følte oss som VIP-er. Enhetene fungerte perfekt, og hele bestillingsprosessen var rask og enkel. Jeg kunne ikke være lykkeligere med opplevelsen!

En flott guide med mye detaljert informasjon. Veldig interessant. Du kunne ha brukt mye mer tid på turen. Men vær forsiktig: Møtepunktet gitt av Get vour guide er ikke riktig. Du møtes nå på en underjordisk parkeringsplass. Arrangøren ønsker å insistere på at riktig møtepunkt gis i fremtiden.

Det var bra og gøy. Vi fikk lære litt hvordan man lager makronen og hvodan yeksturen skal være. Folkene som lærte oss var venlig og korselige. De prøvde å innvolvere andre og lot inngen sto utenfor. Jeg vil si at det var verdt pengen

Vakker plass og flink guide med god formidlingsevne