Legg til datoer
Paris

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
157 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 157

Ofte stilte spørsmål om Paris Museer og utstillinger

Hva er andre ting å gjøre enn Museer og utstillinger som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

Jeg hadde reservert billetter til Louvre/Paris. Jeg ga ved et uhell feil e-postadresse og la først merke til det kort tid før jeg gikk inn. Etter at vi ringte vakttelefonen fikk vi umiddelbart meget kompetent hjelp og heldigvis kunne vi holde avtalen klokken 15.30 etter at billetten var sendt. Tommelen opp fra oss for denne tjenesten. Når som helst igjen via denne portalen :-)

Dette var en "selvbetjent" situasjon som ga oss rask tilgang til trappen. Vi måtte fortsatt gå gjennom sikkerheten og gå trappene. Heldigvis var køene veldig korte og raske. Jeg la merke til at billettkøen var lang, så jeg tror det var der vi sparte tiden vår. Vi gikk før middag på en klar dag.

Museet er alltid veldig overfylt, det er viktig å ha billetter allerede for ikke å kaste bort tid med køen ved billettkontoret. Museet er enormt, og det ville være fint å ha en mer detaljert plan for å prøve å besøke bare det som interesserer deg. Selvfølgelig skal vi kunne gå tilbake flere ganger!

The water lilly paintings were stunning - but do not let these marvellous paintings overshadow the other very fine paintings on display in the museum.