Paris
Dinner & Lunch Cruises

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Paris Middags- og lunsjcruise

Hva er andre ting å gjøre enn Middags- og lunsjcruise som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris Middags- og lunsjcruise tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 976 vurderinger

STRÅLENDE!!! Jeg ansatt med middag. Bedre enn jeg forventet, jeg anbefaler å ikke komme for sent, båtturen er i tide. Middag på et luksusskip, servitører, garderober, ansatte om bord, alle profesjonelle og vennlige, hjelpsomme, orkester og livesanger i løpet av kvelden. Middagen sterkt anbefalt alt var bra, et glass champagne ved ankomst, vann og 2 flasker vin, en hvit og en rød (god kvalitet på vinene) og kaffe. Turen varer 2t 30min, og jeg forteller deg at den er kort, du vil ikke at den skal slutte. Hvis du vil imponere din elegante @, kan du ikke slutte å gjøre dette i Paris. Å seile langs Seinen om natten mens du spiser middag er en ting du må gjøre minst en gang i livet ditt. Når jeg så på prisene i Paris, virket alt vi spiste og drakk billig for meg. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Fantastisk kveld, god mat og fin musikk! Ikke noe problemer med ankomst/finne båten, og vi ble ført til bordet vårt. Alle hadde god utsikt, mannskapet var vennlige og behjelpelige. Vil absolutt anbefale turen, og tar den gjerne igjen!

Veldig bra!

Fantastisk mat og god service. Vi gjorde dette første kvelden i Paris og det var en perfekt måte å starte ferien på! Kjempe bra live musikk!

Fantastisk opplevelse!

Nydelig mat, god service. Vi hadde vindusbord. Verdt pengene. Anbefaler alle å få med seg dette!

God service fra vi boardet til slutten av turen. Maten utrolig god og en knallkveld!