Paris
Food & Gourmet Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Paris Mat- og gourmetturer

Hva er andre ting å gjøre enn Mat- og gourmetturer som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 959 vurderinger

Utmerket heldagstur med Nicolas! Vi hadde 8 av oss i varebilen - veldig komfortabelt oppsett og romslig kjøretøy. Kjøretøyet tok omtrent 3 timer hver vei, og Nicolas var flott med å gi relevant informasjon da vi kom nærmere stedene (og lot oss alle sove i bilen tidlig på morgenen / sent på ettermiddagen). Turen var veldig godt planlagt med utgangspunkt i point du hoc, omaha beach, amerikansk kirkegård. Den medfølgende lunsjen på gårdshuset var så deilig i et fantastisk miljø. Besøket i Arromanches etter lunsj var også veldig interessant. Jeg var glad turneen ble avsluttet omtrent 18:30 i Paris siden dagen var ganske lang. Jeg tror de semi-private varebilene klarer å reise raskere enn de store bussene (selv om disse turene er billigere) så dette var et stort pluss, også varebilene klarer å reise til områder der bussene ikke lett kan gå. Jeg satte stor pris på Nicolas kjøring, kunnskap og oppmerksomhet på detaljer. Han er en UTMERKET guide! Takk skal du ha!

Veldig bra. Med litt av en tur og informasjon. Ikke spis for mye frokost da du vil ha 1 croaaant, 1 sjokolade, kaffe og et oste- og skinkebrett. Og så. Ikke forvent en god smaksprøve, du går bra på turen gjennom området. mai, reiselederen er veldig snill.

Utmerket. Utguiden gjorde en super jobb. Landingsstedene viser virkelig hva de allierte styrkene gikk gjennom i invasjonen. Å se klippene og strendene de krysset beveget seg. Kirkegården var vakker og et fredelig hvilested for de som ofret det ypperste

Turen var flott med en kunnskapsrik guide og en flott gruppe mennesker. Tempoet og innholdet var helt riktig

Veldig rørende for å faktisk være i stand til å ære de som ga det ultimate offer for vår frihet.