Paris Mat- og gourmetturer

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
73 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 959 vurderinger

Veldig greit å få en god oversikt over Paris og å oppleve viktige severdigheter på kort tid. Busser kommer jevnlig med korte mellomrom, så du trenger aldri å vente lenge. Lydguiden gir svært omfattende og interessant informasjon. Bussjåførene er veldig vennlige. Jeg glemte smarttelefonen min på bussen og bussjåførene på informasjonssenteret fant BigBus-en vi var i, og den var faktisk fortsatt der. Vi kunne deretter ta en annen BigBus gratis til Notre Dame hvor bussjåføren ventet på meg med mobiltelefonen sin. Det var veldig, veldig kundevennlig.

Båtturen og Moulin Rouge var veldig bra. Vi ble fortalt, hhv. skrevet at vi ville bli kjørt til hotellet med buss etter showet. Turlederen slapp oss imidlertid av på en gate klokken 02.00 om morgenen og sa at han ikke lenger skulle i nærheten av hotellet vårt, som var omtrent 2 km unna. Så vi måtte gå til hotellet, og det kl. 02.00 Hvis han hadde lagt til de 3 minuttene for kjøreturen til hotellet, ville det absolutt vært veldig positivt for kundebehandlingen. Så denne herren får 0 poeng fra oss.

Takket være reservasjonen i Hard Rock Café, trengte vi ikke å lete etter en restaurant til middagen vår. Etter en hel dag med fotturer kan dette absolutt anbefales. Maten og atmosfæren i kafeen var på topp! Alle likte det (både tenårene våre og oss). Vi hadde valgt den gylne menyen og fant dette mer enn tilstrekkelig. Vi vil definitivt bestille igjen på hard rock cafe på vår neste bytur.

A lunch for the memory book! Great wine, great cheese. We learnt interesting facts about wine. And I got to test my introvert soul in a new setting, meeting other wine enthusiasts. The host was talking a bit fast and used many fancy wine words so I didn’t catch everything but all in all the experience was great! Worth every penny.

Guiden vår var enestående! Som matkritiker var hennes kunnskap om og lidenskap for mat utrolig. Vi besøkte det beste av det beste, og hun lærte oss om ost, croissanter og ferske råvarer fra markedet. På slutten var smakingen vår så god, og den ble parret med vin. Takk!