Legg til datoer
Paris

Lydguider

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
91 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 91

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 40 633 vurderinger

Veldig greit å få en god oversikt over Paris og å oppleve viktige severdigheter på kort tid. Busser kommer jevnlig med korte mellomrom, så du trenger aldri å vente lenge. Lydguiden gir svært omfattende og interessant informasjon. Bussjåførene er veldig vennlige. Jeg glemte smarttelefonen min på bussen og bussjåførene på informasjonssenteret fant BigBus-en vi var i, og den var faktisk fortsatt der. Vi kunne deretter ta en annen BigBus gratis til Notre Dame hvor bussjåføren ventet på meg med mobiltelefonen sin. Det var veldig, veldig kundevennlig.

At turen var bra... super hyggelig, komfortabel, trygg... den går forbi hovedattraksjonene, jeg likte den godt og jeg snakker ikke så godt fransk og alt gikk perfekt... du trenger ikke å gå hvor som helst for å endre noe, nå Send strekkoden ved dreiekorset direkte med den ansatte, enkelt og raskt... hvis det er om natten, ta en frakk som er kald på toppen, men det er et lukket alternativ nederst, slik at du kan se alt og være mer komfortabel.

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

Veldig interessant aktivitet (i går var været fint med en vakker sol kl. 10, så vi kunne nyte båten i friluft) og personalet der var veldig imøtekommende, for informasjon er det like foran Eiffeltårnet til til høyre for broen og du leter etter pontongnummeret som er angitt i reservasjonen :-).

It was a beautiful tour at night with pretty views and vibes.