Legg til datoer

Paris Lydguider

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Eventyr
  • Skytteltransport
100 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 40 633 vurderinger

Jeg bestilte på denne måten siden billetter kunne kanselleres, mens bestilling direkte med Louve må du bare miste billettene hvis du er syk. Billetten fungerte bra. Et døgn før fikk jeg varsler både på WhatsApp og på e-post med informasjon om inngang, og selve digitalbilletten. Det var enkelt, å gå tidlig til Louvre er en god idé. Det var travelt allerede kl. 10.00, men vanvittig travelt kl. 11.30. Så mange mennesker. Folkemengdene er litt mye, og dette var midten av oktober (tyske skoleferier). Båtturen var lett å finne. Det var godt drevet. Litt kjedelig massetur, men Seinen er vakker og det var deilig å sette ned farten og hvile de slitne føttene. Kommentaren var på 4 forskjellige språk, så bare noen få opplysninger på noen få steder.

vakker opplevelse. Paris om natten er enda vakrere og eiffeltårnet når det lyser opp er et syn jeg aldri vil glemme. køen på brygge 3 var lang, jeg fikk lyst til å gi opp. så begynte x flaks å flyte veldig raskt, gutta i organisasjonen er veldig flinke og gir den viktigste infoen. med getYourGuide hadde jeg ingen problemer med å løse inn kupongen i billettboksen, så jeg lagret 2 filer. mulighet for å slippe barnevogner inne i bateauet og parkere dem.

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

Det er lurt å forhåndsbestille besøket til Louvre og cruiset på Seinen. Alt perfekt bortsett fra hvordan de håndterer linjene foran Louvre: det burde være tydeligere hvor de starter og hvilken du tilhører. Jeg takker også de "veldig hyggelige" ansatte som styrer inngangene til Louvre: pass på å ikke bli fordømt hvis du spør dem hvor de skal gå i kø.

Veldig interessant tur og lydguiden hjelper deg å bli bedre kjent med historien, men det er verdt å undersøke konteksten til stedet før du besøker. Det er verdt å kjøpe billetten på forhånd, for den dagen jeg dro på besøk var det ingen adgang tilgjengelig de neste 2 dagene.