Paris
Lokale smaker og nabolagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Paris Lokale smaker og nabolagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Lokale smaker og nabolagsturer som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris Lokale smaker og nabolagsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 095 vurderinger

Flott opplevelse

Siden jeg har vært så mange ganger i Paris, lette jeg etter en tur/guide som ville vise meg noe utover vanlige turiststeder. Og med denne turen og en fantastisk guide Jasmine fikk jeg alt jeg lette etter. Jasmine tok oss gjennom små gater du aldri ville komme til, og viste oss fantastisk utsikt og utrolige hus og fasader. Hun tok oss med til “usynlige” butikker, kafeer og pattiseries. Hun visste mye om hvert eneste lille sted vi har sett. Hvis du vil se noe du ikke finner i guideboken, kan du bestille turen. Jeg anbefaler på det sterkeste.

Flott tur. Det beste vi gjorde på 4 dager i Paris. Og det beste jeg har gjort på mine 5 turer til Paris så langt. Turen lever opp til navnet sitt. Den viser ganske ukjente steder, hus rundt monumenter i 5. og 6. A .. Vi var også veldig heldige med vår veldig engasjerte, spøkelsesaktige og inspirerende turleder Jasmin! Bare flott! Spesielt egnet for familier og med unge mennesker!

En flott guide med mye detaljert informasjon. Veldig interessant. Du kunne ha brukt mye mer tid på turen. Men vær forsiktig: Møtepunktet gitt av Get vour guide er ikke riktig. Du møtes nå på en underjordisk parkeringsplass. Arrangøren ønsker å insistere på at riktig møtepunkt gis i fremtiden.

Veldig bra. Med litt av en tur og informasjon. Ikke spis for mye frokost da du vil ha 1 croaaant, 1 sjokolade, kaffe og et oste- og skinkebrett. Og så. Ikke forvent en god smaksprøve, du går bra på turen gjennom området. mai, reiselederen er veldig snill.

Veldig interresant tur, mange nye steder og kunnskap selv om vi har vært i Paris mange ganger. Valerie og Favien var meget solide guider.