Legg til datoer

Paris
Landemerker og monumenter

Landemerker og monumenter

Våre mest anbefalte Paris Landemerker og monumenter

Paris: 1-times elvecruise på Seinen

1. Paris: 1-times elvecruise på Seinen

Legg ut på et rundtur-cruise på elven Seinen som begynner ved foten av Eiffeltårnet. Gli under broene i Paris og beundre en rekke vakre monumenter langs vannveien mens du lytter til kommentarer om Paris og severdighetene du passerer. I løpet av cruiset passerer du blant annet Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville og Louvre. Velger du å ta cruiset om natten, får du et helt annet perspektiv på lysets by når byen blir opplyst når kvelden nærmer seg. Individuelle audioguider er tilgjengelige på 14 språk og gir kommentarer om Paris' historie, monumenter og arkitektur. Vær oppmerksom på at audioguiden er tilgjengelig via smarttelefonen din ved å koble til Wi-Fi om bord.

Disneyland Paris: 1-dagsbillett

2. Disneyland Paris: 1-dagsbillett

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt unna lever Disneys helter og heltinner i eventyr som heldigvis aldri tar slutt. Nyt endeløs moro i forskjellige magiske land. Opplev Disney-favorittfortellingene dine akkurat slik du husker dem fra de klassiske Disney-filmene. Det er her eventyrene virkelig blir til virkelighet. Spenningen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyr et rush for voksne, mens de små kan seile høyt opp i måneskinnet med 'Peter Pan's Flight'. . Selvfølgelig kan du finne familiemoro i hvert hjørne av parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'. Møt Disney-figurer. Gå ikke glipp av hovedattraksjonen: en meet 'n' greet med kjære Disney-figurer. Ha pennen og kameraet klart og møt karakterene du elsker. . Hver dag er en fest i Disneyland® Park. På toppen av alle de fantastiske attraksjonene og karakterene er det mange spektakulære familieparader og show å glede seg over hele året. . Vær vitne til den fascinerende Disney Electrical Sky Parade på Sleeping Beauty Castle! Fra 8. januar, når solen går ned, kan du forberede deg på å bli overrasket av en blendende skjerm før vårt fortryllende nattforestilling, Disney Dreams! Se hvordan droner maler nattehimmelen i magiske farger. Walt Disney Studios® Park: Oppdag den magiske verdenen av film og TV i Walt Disney Studios® Park. Utforsk 4 Cinemagic-studioer med spennende attraksjoner og spektakulære show. Stå i sentrum i studioene, bare noen skritt fra Disneyland® Park. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Slå deg sammen med Avengers og ta fatt på de mektigste MARVEL-oppdragene i Avengers Campus-land. Fans av fantastisk live-underholdning - hør etter! For første gang noensinne i Disneyland® Paris kan du forberede deg på en musikalsk reise gjennom Pixars mange fantastiske verdener i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, oppslukende ny produksjon som treffer alle de riktige tonene. Gå bak kulissene og prøv området Worlds of Pixar. Her kan du bli tatt med til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro sammen med figurer fra Råttatouille, Finding Nemo, Toy Story og mange flere.

Paris: Tidsbillett til Louvre-museet

3. Paris: Tidsbillett til Louvre-museet

Utforsk Louvre i ditt eget tempo med en tidsbestemt inngangsbillett, som sikrer deg adgang innen 30 minutter. Se berømte og ikoniske kunstverk som «Mona Lisa» og «Venus fra Milo». Oppdag renessansemesterverk og gamle egyptiske relikvier, sammen med malerier fra 1300–2000-tallet. Museet åpnet første gang 10. august 1793 og hadde kun 537 malerier på utstilling den gang. Til tross for at det ble stengt i 1796 på grunn av strukturelle problemer, åpnet det igjen i 1801 som Musée Napoléon med en større samling.  Samlingen har etter dette blitt utvidet med 20 000 verk. Nå er det 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, nær østlige antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, islamsk kunst, skulpturer, dekorativ kunst, malerier, trykk og tegninger.

Paris: Billett til taket av Triumfbuen

4. Paris: Billett til taket av Triumfbuen

Triumfbuen er en nyklassisistisk versjon av den antikke, romerske triumfbuen. Utsikten fra den 50 meter høye plattformen på toppen av buen er vel verdt turen opp trappene. Se et dusin parisiske avenyer som stråler ut fra triumfbuen og ut i «Lysets by». Paris er en av de mest fascinerende stedene i verden og du kan nyte å være i sentrum av det hele. Inspirert av de store buene i Romerriket, bestilte Napoleon Triumfbuen kort tid etter hans seier ved Austerlitz. Dessverre opplevde Napoleon aldri å se den ferdig. Ved foten av buen finner du Den ukjente soldats grav, som er en hyllest til de 1,3 millioner franske soldatene som døde under 1. verdenskrig. Se den evige flamme som tennes hver kveld kl. 18:30. I tillegg er det en interessant utstilling som forklarer den symbolske betydningen av dette monumentet. Utsikten du får fra buen, er verdt de 284 trappetrinnene det er opp til toppen. Herfra kan du se hele Paris. I motsetning til det obligatoriske besøket til Eiffeltårnet, er et besøk til Triumbuen mindre vanlig blant turister.

Paris: Reservert adgang til Louvre og båtcruise

5. Paris: Reservert adgang til Louvre og båtcruise

Få nøklene til Paris med en kombinert billett til Louvre-museet og et elvecruise. Besøk det ikoniske Louvre-museet med en billett med reservert adgang og bli med på et cruise på Seinen når som helst på dagen. Her kan du beundre kunstverk fra det gamle Egypt til renessansen i ditt eget tempo. Deretter kan du slappe av på et 1-times elvecruise og se byen fra en annen vinkel. Se verden passere forbi fra en komfortabel cruisebåt med avgang fra Eiffeltårnet hver dag. Elvecruisebilletten er gyldig alle dager i løpet av de neste seks månedene og går ca. hvert 30. minutt, 7 dager i uken, med avgang fra Alma-broen, noen få minutters gange fra Eiffeltårnet. Bestill alternativet med reservert adgang til Louvre, cruise og Eiffeltårnet og oppgrader Paris-oppholdet med et besøk i Eiffeltårnet. Fra Eiffeltårnet kan du nyte utsikten over Paris i fugleperspektiv fra Eiffeltårnets observasjonsdekk i andre etasje. Møt guiden din ved siden av Eiffeltårnet og få en kort innføring i tårnets historie. Deretter kan du ta heisen opp til andre etasje og høre interessante historier og anekdoter om tårnets unike historie fra guiden din. Lær mer om "Lysets by", og nyt den privilegerte utsikten over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Deretter lar guiden deg nyte Eiffeltårnet i ditt eget tempo.

Paris: Versailles slott og hager Full adgangsbillett

6. Paris: Versailles slott og hager Full adgangsbillett

Besøk slottet og hagene i Versailles med et forhåndsbestilt 1-dags adgangskort. Utforsk de utsmykkede representasjonsboligene og den fantastiske Speilsalen i det franske monarkiets offisielle residens fra 1682 til 1789. Lær mer om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få en følelse av livet ved det franske hoffet når du tar en spasertur gjennom den glitrende Speilsalen. Spaser gjennom de legendariske hagene i ditt eget tempo, og beundre fontener, skulpturer og vakkert velstelte plener. Få tilgang til Grand og Petit Trianon i deres egne områder. Se hvor "Solkongen" underholdt privat, og hvor han dro for å slippe unna hofflivets strabaser. Deretter kan du besøke Marie Antoinettes eiendom og se hvor hun søkte tilflukt privat. Om våren og sommeren kan du velge fontene og musikalsk hage for å nyte et spektakulært fonteneshow eller den ikoniske musikalske hagen som avslutning på besøket. Horace Vernet: Utstilling på slottet i Versailles fra 14. november 2023 til 17. mars 2024.

Paris: Inngangsbillett til Louvre-museet og elvecruise på Seinen

7. Paris: Inngangsbillett til Louvre-museet og elvecruise på Seinen

Besøk mesterverkene i Louvre-museet, et av de mest populære turistmålene i verden. Deretter kan du ta et valgfritt cruise langs den praktfulle elven Seinen og beundre de berømte monumentene i byen. Louvre er verdens største museum og har 35 000 kunstverk fordelt på tre fløyer på et 73 000 kvadratmeter stort utstillingsområde. Hver av fløyene har mer enn 70 rom og viser et stort antall malerier og kunstgjenstander. Se den ikoniske Mona Lisa, beundre tusenvis av fantastiske malerier og vandre blant perfekte skulpturer. Bestill alternativet med audioguide og få en enda bedre opplevelse og forståelse av de utstilte verkene. Etter besøket på Louvre-museet kan du ta en valgfri 1-times cruisetur på elven Seinen. Se flere av Paris' ikoniske monumenter som Institut de France, Eiffeltårnet, Notre Dame, Conciergerie, Musee de Orsay, Hotel de Ville og mye mer. Om bord har du gratis tilgang til en audioguide på det språket du ønsker, slik at du kan lære mer om den omfattende historien knyttet til hvert enkelt monument.

Paris: Kveldscruise på elven med musikk

8. Paris: Kveldscruise på elven med musikk

Nyt nattelyset fra Paris på et sightseeingcruise i Seinen. Besøk lysbyen og nyt den avslappende atmosfæren om bord mens musikken spilles. Ta en panoramautsikt over Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-plassen, Petit og Grand Palace, Marie-broen og mange flere mens du seiler. For å lære mer om monumentene du ser, last ned turappen som skal brukes under cruiset (last ned instruksjoner på bekreftelseskupongen).

Paris: Adgangsbillett til Opera Garnier

9. Paris: Adgangsbillett til Opera Garnier

Med eklektisk og prangende barokkdesign er Opera Garnier en av de mest ekstravagante representasjonene fra det andre keiserdømmets arkitektur i Frankrike. Dra nytte av en rask og enkel tilgang til denne praktfulle bygningen i sentrum av Paris. Opera Garnier åpnet dørene i 1875 og oppkalt etter dens spennende unge arkitekt, Charles Garner, og er dett største operahuset i Europa. Du får se de slyngende slangene på bronseskulpturen «Pythonisse», før du går opp den doble trappegangen «Grand Escalier» (hovedtrappen). Forestill deg susingen av krinoliner mens du beundrer den slående dekoren og spaserer gjennom store foajeer, fylt med skinnende mosaikk, fargerike marmorkolonner og forgylte ornamenter. Hvor enn du kaster blikket, er en fryd for øyet. Du får din digitale billett rett etter bestilling. Simpelthen vis den frem ved operaens besøksinngang for å nyte besøket ditt.

Paris: Inngangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri tilgang til toppmøtet

10. Paris: Inngangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri tilgang til toppmøtet

Ta turen opp i Eiffeltårnet og beundre den fantastiske utsikten fra en av etasjene i den ikoniske bygningen. Tilbring så mye tid du vil i tårnet, og utforsk de ulike etasjene i ro og mak. Se Paris ovenfra og fra et helt nytt perspektiv. Beundre den gamle fasaden til Louvre og finansdistriktet La Defense. Beundre det fargerike Pompidou-museet og den enorme, hvite Sacré-Coeur-basilikaen. Hvis du velger toppalternativet, kan du beundre Paris fra byens høyeste punkt. På vei ned kan du ta del i de mange interessante aktivitetene i første etasje. Test motet ditt ved å gå på glassgulvet!

415 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Paris

Paris

Ofte stilte spørsmål om Paris Landemerker og monumenter

Hva er andre ting å gjøre enn Landemerker og monumenter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Vi dro til Louvre klokken 10:30 på en søndag. Det var ingen kø, og heller ikke mange mennesker! Topp. På båten valgte vi klokken 19.00, det var litt folksomt, men alt gikk bra. Jeg anbefaler å sende en e-post 1 dag i forveien for å be om billetter, da vi ikke hadde mottatt billettene. Men etter kort tid sendte de den. Jeg likte virkelig.

– Remi var en fantastisk reiseleder. Chatter med alle. Spøker og forteller det tydelig og godt. Veldig søt mann. Veldig glad for at vi tok en guide slik at vi visste alt og også bodde på Eiffeltårnet, som overrasket oss med alt som ble sagt og sett

Louvre og cruise combo gjorde prisen vi betalte veldig god verdi for pengene! Det var første gang jeg tok et cruise på Seinen, og utsikten var vakker, spesielt av Eiffeltårnet glitrende! Louvre er et ikonisk museum som alle bør besøke

Veldig interessant opplevelse, veldig oppmerksomme, gjennomsnittlig verdi for pengene, men dessverre var de ikke i stand til å tilby noe annerledes på grunn av vår datters bursdag, ifølge e-postkontakt rundt kl. Ikke en petit gateau.

Det var en hyggelig opplevelse, tiden var best mellom natten og de spektakulære lysene.