Legg til datoer

ParisKveldsturer

Våre mest anbefalte Paris Kveldsturer

Paris: 1-times cruise på elven Seine

1. Paris: 1-times cruise på elven Seine

Bli med på et elvecruise på Seine, som starter og ender ved foten av Eiffeltårnet. Seil under broene i Paris, og beundre en rekke vakre severdigheter langs elven, mens du lytter til kommentarer om Paris og severdighetene du passerer. Under cruiset ditt passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og mer. Velg et kveldscruise, for å få et helt annet perspektiv på «Lysets by», idet byen lyses opp når mørket faller på.  Individuelle lydguider er tilgjengelig på 14 språk, og gir informasjon om Paris og byens historie, severdigheter og arkitektur. Vær oppmerksom på at lydguiden er tilgjengelig via smarttelefonen din ved å koble til WiFi om bord.

Louvre Paris: Tidsbestemt inngangsbillett

2. Louvre Paris: Tidsbestemt inngangsbillett

Utforsk Louvre i ditt eget tempo med en tidsbestemt inngangsbillett, som sikrer deg adgang innen 30 minutter. Se berømte og ikoniske kunstverk som «Mona Lisa» og «Venus fra Milo». Oppdag renessansemesterverk og gamle egyptiske relikvier, sammen med malerier fra 1300–2000-tallet. Museet åpnet første gang 10. august 1793 og hadde kun 537 malerier på utstilling den gang. Til tross for at det ble stengt i 1796 på grunn av strukturelle problemer, åpnet det igjen i 1801 som Musée Napoléon med en større samling.  Samlingen har etter dette blitt utvidet med 20 000 verk. Nå er det 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, nær østlige antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, islamsk kunst, skulpturer, dekorativ kunst, malerier, trykk og tegninger.

Disneyland Paris: Dagsbillett

3. Disneyland Paris: Dagsbillett

Disneyland® Park: Fram til 30. september 2023 kan du nyte den store finalen i Disney Paris' 30-årsjubileum. Drøm større, le høyere og smil bredere, med imponerende show, nye attraksjoner og opplevelser som vil gjøre slutten på denne enestående feiringen mer spesiell enn noen gang. I en fantasiverden ikke så langt unna, lever Disneys helter og heltinner lykkelige i eventyr som aldri tar slutt. Nyt endeløs moro i forskjellige magiske land. Opplev dine favoritthistorier fra Disney akkurat slik du husker dem fra de klassiske Disney-filmene. Dette er stedet hvor eventyrene virkelig går i oppfyllelse. Spenningen i Disneyland®-parken kommer i alle størrelser og fasonger. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyr et rush for voksne, mens de små kan seile høyt inn i den månelyse himmelen med «Peter Pan's Flight». Selvfølgelig kan du finne familiemoro i hvert eneste hjørne av parken, fra Pirates of the Caribbean til Mad Hatter Tea Cups. Møt forskjellige Disney-karakterer. Ikke gå glipp av hovedattraksjonen, et møte med kjære og kjente Disney-karakterer. Ha penn og kamera klart, og møt karakterene du elsker. Hver dag er en fest i Disneyland® fornøyelsespark. I tillegg til alle de flotte attraksjonene og karakterene, finnes det mange spektakulære familieparader og forestillinger å oppleve året rundt. I år kan du nyte 30-årsjubileet, hvor det blir feststemningen med musikk, dekorasjoner og mye mer, som forvandler parken til et livlig eventyrland. Mikke, Minnie, Donald og Dolly er glade for å vise frem sine blendende nye antrekk, med en danseforestilling spesielt laget for 30-årsjubileet. Når kvelden faller på, forbered deg på å bli overrasket av et helt nytt, magisk øyeblikk. Beundre banebrytende teknologi som lyser opp Torneroseslottet, etterfulgt av de spektakulære Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Utforsk den magiske kino- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park Opplev 4 filmstudioer med massevis av spennende attraksjoner og spektakulære forestillinger. Drømmene dine står i sentrum i studioene, bare noen skritt unna Disneyland®-parken. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Slå deg sammen med Avengers og dra på de mektigste MARVEL-oppdragene i Avengers Campus. Gå bak kulissene og prøv Worlds of Pixar-området. Dra til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro med karakterer i omgivelser rett fra Rottatouille, Oppdrag Nemo, Toy Story og mer.

Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

4. Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

Dra opp i Eiffeltårnet og beundre den fantastiske utsikten fra toppen av denne ikoniske severdigheten. Tilbring så mye tid du vil i tårnet og utforsk de ulike nivåene på egen hånd.  Se Paris ovenfra og fra et helt nytt perspektiv. Beundre den urgamle fasaden på Louvre og forretningsdistriktet La Defense. Beundre det fargerike Pompidou-senteret og den enorme hvite Sacré-Cœur-basilikaen. Stopp i Champagnebaren i toppetasjen for 1 glass med musserende vin. På vei ned kan du prøve de mange interessante aktivitetene på 1. nivå. Test motet ditt ved å gå på glassgulvet.

Paris: Billett til taket av Triumfbuen

5. Paris: Billett til taket av Triumfbuen

Triumfbuen er en nyklassisistisk versjon av den antikke, romerske triumfbuen. Utsikten fra den 50 meter høye plattformen på toppen av buen er vel verdt turen opp trappene. Se et dusin parisiske avenyer som stråler ut fra triumfbuen og ut i «Lysets by». Paris er en av de mest fascinerende stedene i verden og du kan nyte å være i sentrum av det hele. Inspirert av de store buene i Romerriket, bestilte Napoleon Triumfbuen kort tid etter hans seier ved Austerlitz. Dessverre opplevde Napoleon aldri å se den ferdig. Ved foten av buen finner du Den ukjente soldats grav, som er en hyllest til de 1,3 millioner franske soldatene som døde under 1. verdenskrig. Se den evige flamme som tennes hver kveld kl. 18:30. I tillegg er det en interessant utstilling som forklarer den symbolske betydningen av dette monumentet. Utsikten du får fra buen, er verdt de 284 trappetrinnene det er opp til toppen. Herfra kan du se hele Paris. I motsetning til det obligatoriske besøket til Eiffeltårnet, er et besøk til Triumbuen mindre vanlig blant turister.

Paris: Hopp over køen i Louvre-museet Veiledning til Mona Lisa

6. Paris: Hopp over køen i Louvre-museet Veiledning til Mona Lisa

I lang tid, før det ble museum i 1793, var Louvre en av hovedresidensen til kongene av Frankrike. Ligger i hjertet av Paris, dekker det et område på 73 000 kvadratmeter og huser den største samlingen av kunstverk i verden, fra sivilisasjoner over 7000 år gamle til 1800-tallet. Museets samlinger er delt inn i 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, orientalske antikviteter, islamsk kunst, malerier, skulpturer, kunstverk og grafikk. Ved ankomst kan du beundre dette mesterverket malt av Leonardo da Vinci i 1506 og et av de mest kjente kvinneportrettene i verden, verten vil la deg nyte museet i ditt eget tempo.

Paris: Tootbus Hopp-på Hopp-av Discovery Bus Tour

7. Paris: Tootbus Hopp-på Hopp-av Discovery Bus Tour

Opplev det beste av Paris på bare én, to eller tre dager med denne hopp-på-hopp-av-turen! De 100 % rene bussene gir en komfortabel og praktisk måte å se byens fremste landemerker og attraksjoner, inkludert Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet og mer. Når du reiser rundt i byen, kan du bruke lydguidekommentarene for å lære mer om Paris og hoppe av på et hvilket som helst stopp for å utforske severdighetene mer detaljert. Besøk Louvre-museet, beundre Notre Dame-katedralen, gjør litt shopping i Champs-Elysées, besøk toppen av Triumfbuen eller Eiffeltårnet og nyt fantastisk utsikt over byen. Ta en spasertur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis og lær mer om Paris gjennom lydguidekommentaren. En barnevennlig kanal er tilgjengelig for de minste på engelsk og fransk. Billetten din er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og av bussen så mange ganger du vil i løpet av gyldighetsperioden. Rutestoppene er som følger: 1. Haussmann – Grands Magasins – 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier – 49, Avenue De L’opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre – Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame – 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D’orsay – 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde – 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysees – Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero – 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel – 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III – Invalides – 41, Quai D’orsay 75007 Paris

Eiffeltårnet: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

8. Eiffeltårnet: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

Nyt fugleperspektiv over Paris fra utsiktsplattformen på 2. nivå i Eiffeltårnet. Møt guiden din ved siden av Eiffeltårnet for en kort introduksjon til tårnets historie. Deretter kan du nyte direkte adgang til 2. nivå, og høre interessante historier og anekdoter om tårnets unike historie fra guiden din. Lær mer om «Lysets by» og nyt privilegert utsikt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Deretter forlater guiden deg slik at du kan nyte Eiffeltårnet i ditt eget tempo. Gå opp til toppen, uten guide, når du har lyst for enda mer fantastisk utsikt og nyt 1 glass musserende vin i Champagne Bar (hvis alternativet er bestilt). På vei ned bør du stoppe på 1. nivå, for å gå på det nye glassgulvet 61 meter over bakken.

Paris: Billett til utsiktsterrassen i Montparnassetårnet

9. Paris: Billett til utsiktsterrassen i Montparnassetårnet

Nyt utsikten over Paris ved Montparnassetårnet. Ta bilder av Eiffeltårnet og andre landemerker fra dette 360-graders utsiktspunktet. Last ned en gratis app som bringer byen til live med historier, videoer og fakta. Opplev magien til solnedgangen over byen Paris, eller planlegg besøket ditt så du kan ta inn morgenlyset når det faller over Seinen. Oppdag Paris med den inkluderte gratis mobilapplikasjonen «Magnicity». Bruk utvidet virkelighet for å avdekke fascinerende informasjon om byen. Få en beskrivelse av severdigheter, anekdoter, historier, videoklipp, filtre og 3D-rekonstruksjoner. Av årsaker utenfor aktivitetsleverandørens kontroll, er utsiktsterrassen midlertidig stengt for publikum inntil videre, men 56. etasje er fortsatt åpen for besøkende og tilbyr også fantastisk utsikt.

Paris: Adgangsbillett til Panthéon med selvguidet omvisning

10. Paris: Adgangsbillett til Panthéon med selvguidet omvisning

Ta en selvguidet omvisning i Panthéon, et mesterverk laget av Soufflot (1713-1780) og en tidligere kirke som ble gravstedet for kjente franske personligheter fra den franske revolusjonen. Se en stor utstilling som hyller Jacques-Germain Soufflot, en av de største franske arkitektene. Den presenterer hans karriere og monumentale prestasjoner, hvorav den mest berømte er den kongelige kirken Sainte Geneviève, nåværende Panthéon. Arkitekten oppnådde Louis XVs ønske om å glorifisere monarkiet i kirkeform dedikert til Saint Geneviève. Bygningen ble desakralisert under den franske revolusjonen i 1791 og omdøpt til Panthéon. I løpet av det turbulente 1800-tallet skiftet det fra et religiøst til et patriotisk monument. Siden Victor Hugos død i 1885, har Panthéon vært hvilestedet for franske forfattere, vitenskapsmenn, generaler, geistlige og politikere. Krypten huser gravene til over 70 berømte personer, inkludert Voltaire, Jean-Jacques Rousseau, Emile Zola, Alexandre Dumas, Pierre og Marie Curie. Fra de nylig restaurerte øvre etasjene kan du nyte en fantastisk utsikt over hele byen (fra april til oktober).

383 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 24

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 167 vurderinger

Vi prøvde å be om å få flytte til første rad for utsikten over Paris selv om det var ledige bord, men de sa nei.. flaks har det at paret ved siden av oss ber om å få flytte og jeg vet ikke hvorfor de får lov. .. hvor servitøren kommer tilbake og gir oss på første rad med en sarkastisk vits "så dere er alle fornøyde..." heldigvis serverte ikke denne servitøren oss, men en annen veldig snill og enda mer sympatisk og morsom som også snakket litt italiensk. Stedet er vakkert, vi valgte en grand dame meny med 3/4 retter og vin, prisen logisk så vel som for den raffinerte og spesielle maten er proporsjonal med utsikten som kan sees ovenfra (men hvis du klarer å komme til på første rad ellers virker det for meg litt for mye), men hvis du liker den romantiske atmosfæren, er du på utkikk etter et luksussted eller du må feire en viktig begivenhet er dette stedet for deg..! Det er en gang i livet!

Først en sikkerhetssjekk for å komme inn på Esplanade. Deretter henter du heiskortet i restaurantdisken. Foreløpig litt forvirrende på grunn av mange stillaser. Men alle er vennlige og hjelpsomme. I 1. etasje Deretter inngang til restauranten. Vi hadde et bord rett ved vinduet med utsikt over Pont d'Iena. Fantastisk utsikt, veldig god mat og en veldig vennlig og høflig servitør Ahmed. Ekstra fotograf for suvenirbilder (3 for 50 euro). Generelt anbefalt, selv om prisen selvfølgelig er høy.

Showet var fantastisk! Etter å ha blitt eskortert til setet ditt har du en halvtime eller så før showet starter, noe som gir deg sjansen til å ta bilder av lokalet siden du ikke kan ta noen når showet er på. Kvaliteten på handlingene var veldig høy, inkludert noen fantastiske samtidsdansere og noen sinnsyke styrke- og balansehandlinger som ble vist mellom hoveddanserne. Hele showet var kjempegøy og imponerende, vi vil definitivt dra igjen!

Veldig lett med transport fra paris sentrum til Disneyland. Tog gikk hele tiden. Parken var full, men køene inn til parken gled bra. Endel kø til hver attraksjon, men det er naturlig.

Amazing show - we enjoyed ourselves from the beginning and to the end. Worth every penny