Legg til datoer

Paris Kveldsturer

248 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 16

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 167 vurderinger

Familien min og jeg er ikke så godt kjent med kunsten, så turen var helt riktig, da vi bestemte oss for å besøke bare 10 av de mest kjente stykkene i museet, og så det var tid igjen til å gå (t-banen) til stedet der båt venstre, ved foten av tårnet Eiffel. Hvis du er lidenskapelig opptatt av kunst, anbefaler jeg ikke å ta Louvre-turen kombinert, samme dag, med båtturen på Seinen.

Vi hadde en fantastisk tid i Versailles! Det er litt langt unna byen, men det lønner seg. Du bør definitivt bestille på forhånd fordi køen for å få billetter er enorm. Bruk komfortable sko fordi slottet er STORT og du vil gå mye. Det er en kafé (som ikke er veldig bra, men ok) og en restaurant (som er veldig dyrt).

En av de vakreste kveldene i mitt eller vårt liv. Veldig romantisk, stemningen/atmosfæren var hyggelig. Sangeren og sangene var flotte. Det er fortsatt noe rom for forbedring når det kommer til mat og bildene for €25/stk er ublu! men bortsett fra det er det definitivt verdt pengene. Det var ikke siste gang!

Sterkt anbefalt! Definitivt foreta en reservasjon for Louvre, ellers må du stå i kø i timevis…. tilk. det lille cruiset med båten er utmerket. Flotte forklaringer og mye å se. Fem av fem stjerner her!

Vi var fortapt, og derfor sent ute. Vi ble kontaktet av byrået som hjalp oss og løste situasjonen vår, de var veldig profesjonelle og imøtekommende.