Paris
Kultur og historie

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Paris Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn Kultur og historie som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 26 807 vurderinger

Denne begivenheten var vårt høydepunkt i Paris. Dessverre var den tyske guiden syk (vi ble informert om dette på e-post på forhånd og kunne ha trukket oss). Men vi ville likevel opp og ble da alternativt ledsaget av en Get your Guide-medarbeider til egen inngang og heisene og fikk automatisk en skikkelig refusjon for den tapte tjenesten (tysk guide) på kontoen. Du må fortsatt stå i kø en stund ved heisen til toppen, da det ikke er egen inngang. Hvis vi ikke hadde bestilt billettene opp til toppen på forhånd, hadde vi ikke kommet oss til toppen. Tipset var kun åpent for bestilte billetter. Vi syntes også tilbakebetalingen var stor, det var alvorlig tvil om vi virkelig ville få tilbake pengene. Vi har også bestilt flere billetter til Paris-helgen vår gjennom denne siden. Alt i alt en seriøs og god arrangør.

Det eneste jeg ikke la merke til var å bestille tider... mange turer krever en forhåndsbestilling. Selvfølgelig er det min feil Men bare for å legge igjen et tips her Og Tårnet gir kun rett til besøk ved trappa. Heis vi måtte betale ytterligere 17 euro hver for å gå opp med heis.

Turen var akkurat i tide og vår fantastiske guide (glemte navnet hans) var flott! Tok med boken hans og informerte oss alle om Eiffeltårnets historie! Det var gøy å lære noe nytt, og reiselederen vår gjorde det enda morsommere. Foruten vinden elsket jeg hver del av turen.

Flott kjøp hvis du planlegger godt. Vi planla aktiviteter slik at de var i nærheten av hverandre og klarte å dekke 8 attraksjoner på to dager. Eiffeltårnet-turen var også flott guiden vår katerina var vennlig og veldig kunnskapsrik

Very good service in the office where We got our tickets in Paris, in Rue de Rivili, pyramides