Paris Hopp på/hopp av-turer

  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 5 436 vurderinger

Veldig greit å få en god oversikt over Paris og å oppleve viktige severdigheter på kort tid. Busser kommer jevnlig med korte mellomrom, så du trenger aldri å vente lenge. Lydguiden gir svært omfattende og interessant informasjon. Bussjåførene er veldig vennlige. Jeg glemte smarttelefonen min på bussen og bussjåførene på informasjonssenteret fant BigBus-en vi var i, og den var faktisk fortsatt der. Vi kunne deretter ta en annen BigBus gratis til Notre Dame hvor bussjåføren ventet på meg med mobiltelefonen sin. Det var veldig, veldig kundevennlig.

Flott måte å se mange av Paris-landemerkene fra komforten (og tørr) til en båt på elven. Tjenesten er flott. Båtene var i tide og god plass ombord. Vi så alle eller de fleste av følgende landemerker: Eiffeltårnet, La Louvre, Musee D'Orsay, Place des Invalides, Place de la Concorde, Notre dame - og flere i tillegg. Stor verdi!

Super måte å forflytte seg i Paris, for å få med seg severdighetene! Kan gå av og på 9 stopp så mye man vil for den dagen/dagene man har betalt for. Gå ned trappegang til seinen og du finner skilt ved stoppestedene på begge sider. Anbefales!

Jeg valgte bussturen og 1 times cruise for det første besøket til Paris av en venn og hans 8 år gamle sønn. For en glede å se i deres øyne lykken ved å oppdage min barndoms by

De har utmerkede sjåfører, og de gir deg virkelig en godt avrundet tur og utmerkede avleveringspunkter.