Paris
Historie og kulturarv

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 25 828 vurderinger

Flott opplevelse! En morsom måte å oppleve Paris på. Anbefales!

Vi var to personer i 20-årene og en person på 15 år som tok denne 2-timers turen på Segway i Paris. Alle sammen var veldig fornøyd med opplevelsen. En flink engelsktalende guide (Steffen) tok oss først igjennom sikkerhetsreglene, så fikk alle prøve litt på egen hånd før guiden tok oss med på selve turen. Turen var veldig fin, holdt et rolig tempo og det var stopp i nærheten av kjente byggverk hvor guiden fortalte litt om bygget til de som var interessert. Anbefaler denne turen på det varmeste for de som ønsker en morsom sightseeing-tur i Paris!! Det er ikke vanskelig, bare moro! Passer for alle aldersgrupper.

Veldig bra måte å få oppleve høydepunkter på i ett så stort museum som Louvre. Historien om Louvre var veldig fint å få med før vi begynte på de mest kjente verkene som guiden plukket ut for oss. Ines var meget dyktig så vi lærte mye. 2 timers guidet tur var akkurat passelig. Veldig kjekt å komme forbi køene også. Kan virkelig anbefale denne guidet turen og Ines gjorde en fantastisk god jobb.

Our irish guide was very knowledged within art history. He took ous directly to all major paintings and sculptures with Mona Lisa as the top item. We would have used a lot of time in all the kilometers of lines with people. If we ever go to Louvre later we would by a guided tour once more.

En kjempe fin tur med hyggelige og gode guider. 2 timers tur er akkurat passe. Veldig fin og morsom måte og se vakre Paris på. Anbefales på det sterkeste!

Absolutt verdt turen. Lang kø da vi kom, ca kl 11.30, men vi startet med hagene og da vi kom tilbake var køen borte. Fantastisk inne i slottet!