Paris Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
64 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Utmerket. Kjøpte en ekstra dag, og det gjorde 3 dager for å komme gjennom begge parkene med 6-åringen vår. Vi klarte fortsatt ikke å gjøre alle turene. Nyttig å ha mange toaletter og vannfontener. Flotte turer bortsett fra Snøhvit og kunne ikke komme i treningsøktene da de virtuelle køene var umulige å bli med. Beste ritt: Ratatouille, iron man, Spider-Man. Totalt sett koste vi oss veldig.

Drømmen min var å besøke Disney og den drømmen gikk i oppfyllelse Fantastisk dag, vi klarte å besøke begge parkene og ble på fyrverkerishowet, det er sent, men det er virkelig verdt det. Da jeg kjøpte billetten her, var det veldig enkelt å komme inn i parkene, vi trengte ikke stå i kø og vi kom lett inn Super anbefaler

Så lett å stole på og ingen problemer med noen av billettene. Og du betaler for det du kjøper verdt hver krone anbefaler definitivt denne siden. Pass fungerte hver dag vi hadde kjøpt. Så bra at vi snart kommer til å kjøpe billetter igjen ettersom vi reiser ut til Disney om bare noen få måneder.

Ankom takket være t-banen og RER-en som forlater deg rett ved inngangen til parken, ble vi møtt med entusiasme og forundring. Det var en morsom opplevelse, men også spennende. Jeg anbefaler å bo på finaleshowet kl. 23.00 for å bli målløs.

it was difficult to get into the park. the ticket was open. when I show up was full had to come another. day.