Paris
Familievennlige aktiviteter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Paris Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Veldig fornøyd. Vi var 2 voksne med 3 barn, du kan nyte tiden der, det er parkeringsplasser, akvariet er like ved for mye forretninger, du kan nyte tiden der hele dagen, jeg skal gi et eksempel som Loop 5 i Weiterstadt, vi var PRIMARK også, viktig!! Derimot er Primark et trygt sted å lade mobiltelefon med boks, batteriet mitt holdt ikke hele dagen, bilder osv. men jeg anbefaler å ta med deg et batteri, så en pose til å lade batteriet med du. Ha det gøy. Mange hilsener.

Très bon spectacle incluant beaucoup de danses contenporaines, qui a plu à toutes les générations. Une scène quelque peu délicate et osée pour des enfants de 10 et 13 ans (Le Paradis Latin considère l'accès aux enfants dès 6 ans contrairement à d'autres lieux)...mais à part ça, tout le monde a beaucoup aimé.

Perfekt for å besøke regn eller skinne De beste stedene er de beste stedene å besøke. Da det begynte å regne, var det også veldig behagelig og skjermet i bunnen

Virkelig en fin tur på Seinen, godt organisert, starter punktlig hver time på timen. En time var akkurat passe lengde. Jeg koste meg, anbefales!

Veldig vakker. Uteseter er bedre, men det er veldig kaldt hvis du tar cruise om kvelden, jeg anbefaler å ta med jakker eller hatter.