Paris
Elve- og havnecruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 19 115 vurderinger

STRÅLENDE!!! Jeg ansatt med middag. Bedre enn jeg forventet, jeg anbefaler å ikke komme for sent, båtturen er i tide. Middag på et luksusskip, servitører, garderober, ansatte om bord, alle profesjonelle og vennlige, hjelpsomme, orkester og livesanger i løpet av kvelden. Middagen sterkt anbefalt alt var bra, et glass champagne ved ankomst, vann og 2 flasker vin, en hvit og en rød (god kvalitet på vinene) og kaffe. Turen varer 2t 30min, og jeg forteller deg at den er kort, du vil ikke at den skal slutte. Hvis du vil imponere din elegante @, kan du ikke slutte å gjøre dette i Paris. Å seile langs Seinen om natten mens du spiser middag er en ting du må gjøre minst en gang i livet ditt. Når jeg så på prisene i Paris, virket alt vi spiste og drakk billig for meg. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Råd: Ring før du ankommer stedet for å bekrefte at flommen ikke endrer ruten, selv om båter er lave nok for turer uten middag, ikke påvirkes av navigasjonsbegrensninger på grunn av flom. Gjør det på hverdager for å unngå rush. Det som er fint er at du vil ha valget mellom innendørs og utendørs en gang i båten. Og en lydguide som er rikere på språk enn i innhold for å fortelle sannheten, men lag din egen guide for kjæresten din eller gjestene dine på en bakgrunn av fransk musikk :-) For små lommebøker: ta med deg drinkene, mini-flasken med 'evian er 3 € i båtdistributøren.

Magica. Det er ingen alole som kan beskrive det. Veldig god mat ... (overgå forventningene). Hvis du drar til Paris, må du absolutt gjøre det.

Vi likte båten og atmosfæren og de ansatte og en stor takk for servitøren Amine. Jeg vil anbefale, og jeg kommer tilbake med familien ..

Veldig hyggelig atmosfære og en romantisk atmosfære. Deilig mat og vennlig personale.