Adgangsbillett

Disneyland Paris: Dagsbillett

Disneyland Paris: Dagsbillett

Snart utsolgt Bestilt 154 ganger i går

Fra NOK 576 per person

Snart utsolgt Bestilt 154 ganger i går

Nyt en magisk tid i Disneyland® Paris. Velg Disney Studios® Park, Disneyland® Park eller begge hvis alternativet velges.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 3 dager i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Opplev endeløs moro i Disneyland® og i Walt Disney Studios®
 • Møt dine favorittfigurer fra Disney og samle deres autografer som suvenirer
 • Nyt moro for hele familien med massevis av attraksjoner, show og parader
 • Få en unik sjanse til å feire Disneyland Paris sitt 30-årsjubileum i år
 • Utforsk den magiske kino- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park
Beskrivelse

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt unna, lever Disneys helter og heltinner lykkelige i eventyr som aldri tar slutt. Nyt endeløs moro i forskjellige magiske land. Opplev dine favoritthistorier fra Disney akkurat slik du husker dem fra de klassiske Disney-filmene. Dette er stedet hvor eventyrene virkelig går i oppfyllelse. Spenningen i Disneyland®-parken kommer i alle størrelser og fasonger. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain byr på et adrenalinrush for de voksne, mens små kan seile verden rundt på It's a Small World.

Selvfølgelig kan du finne familiemoro i hvert eneste hjørne av parken, fra Pirates of the Caribbean til Mad Hatter Tea Cups. Møt forskjellige Disney-karakterer. Ikke gå glipp av hovedattraksjonen, et møte med kjære og kjente Disney-karakterer. Ha penn og kamera klart, og møt karakterene du elsker.

Hver dag er en fest i Disneyland® fornøyelsespark. I tillegg til alle de flotte attraksjonene og karakterene, finnes det mange spektakulære familieparader og forestillinger å oppleve året rundt.

I år kan du nyte 30-årsjubileet, hvor det blir feststemningen med musikk, dekorasjoner og mye mer, som forvandler parken til et livlig eventyrland. Mikke, Minnie, Donald og Dolly er glade for å vise frem sine blendende nye antrekk, med en danseforestilling spesielt laget for 30-årsjubileet.

Når kvelden faller på, forbered deg på å bli overrasket av et helt nytt, magisk øyeblikk. Beundre banebrytende teknologi som lyser opp Torneroseslottet, etterfulgt av de spektakulære Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Utforsk den magiske kino- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park Opplev 4 filmstudioer med massevis av spennende attraksjoner og spektakulære forestillinger. Drømmene dine står i sentrum i studioene, bare noen skritt unna Disneyland®-parken. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Slå deg sammen med Avengers og dra på de mektigste MARVEL-oppdragene i Avengers Campus. Gå bak kulissene og prøv Worlds of Pixar-området. Dra til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro med karakterer i omgivelser rett fra Rottatouille, Oppdrag Nemo, Toy Story og mer.

Inkludert
 • Adgang til Disneyland® Park og/eller adgang til Walt Disney Studios® Park er avhengig av det bestilte alternativet
 • Mat og drikke
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Gå direkte til rotasjonsgrinden ved inngangen til parken og vis den elektroniske billetten din på mobil eller utskrevet på hvitt A4-papir i vertikalt format. Pass på at utskriftskvaliteten er god.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Kun navnet på den hovedreisende vises på billettene dine.
 • Hvis du ønsker å bestille billett samme dag som du besøker, velg «samme dag» alternativet.
 • Hvis du bestiller samme dag du drar, må du merke deg at det kreves 1 time før billetten kan skannes ved inngangen.
 • Disney Studios stenger 1 eller 2 timer før Disneyland Park. Sjekk åpningstider på Disneyland Paris' nettside.
 • Navn på billettene kan ikke endres etter at de har blitt bestilt.
 • Den 31. desember stenger Disney Studios kl. 12:30 og temaparken stenger kl. 18:30.
 • På Disneyland gjelder ulike priser på ulike tider av året.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 14587 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Drømmen min var å besøke Disney og den drømmen gikk i oppfyllelse Fantastisk dag, vi klarte å besøke begge parkene og ble på fyrverkerishowet, det er sent, men det er virkelig verdt det. Da jeg kjøpte billetten her, var det veldig enkelt å komme inn i parkene, vi trengte ikke stå i kø og vi kom lett inn Super anbefaler

3. september 2022

Disneyland ligger like utenfor Paris, men er lett tilgjengelig med offentlig transport, for eksempel t-banen. Mange aktiviteter arrangert gjennom få din guide. Ikke noe galt med det. De er lett tilgjengelige hvis du har spørsmål. De svarer raskt på telefon og e-post. Alt kan gjøres på engelsk, så dette er også et godt valg for de som er mindre dyktige i fransk.

Les mer

20. august 2022

Disneyland er absolutt verdt å se, spesielt med små barn. Du må bare bestemme deg på forhånd hvilken av de to parkene du vil besøke. Bestillingen gikk knirkefritt og alt var bra. Vi var der 1 time etter at parken åpnet og måtte lese skiltet om at parken var utsolgt. Men siden vi hadde billetter for dagen, fikk vi slippe inn. Ulempe var da det med alle attraksjoner og køer med ventetider på 35-75 minutter. Dessverre må du forvente at hvis du har livlige barn, bør du unngå slike attraksjoner eller prøve igjen senere. Vi fant det ganske bra å ha besøkt Disneyland og kan bare anbefale det. En stor ulempe er prisen, som helt klart er for høy for parken. €50 for barn opp til 12 og €65 for voksne hadde vært mer passende her, men knapt noen kan se gjennom prispolitikken.

Les mer

14. august 2022

Produkt-ID: 395320