Adgangsbillett

Versailles slott og hagene: Komplett billett med lydguide

Versailles slott og hagene: Komplett billett med lydguide

Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 204 per person

Nyt 1 eller 2 dager med komplett tilgang til Versailles, inkludert selve slottet, Trianon, Marie Antoinettes residens og slottshagene. Lydguiden du får utdelt veileder deg i slottet. Oppgrader og se de berømte musikalske hagene eller fonteneshowene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Lydguide inkludert
Spansk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Polsk, Portugisisk, Russisk

Opplev

Beskrivelse
Besøk slottet og hagene i Versailles med et forhåndsbestilt 1- eller 2-dagersbillett med full tilgang. Beundre den storslåtte speilsalen og de rikt utsmykkede offisielle residensene til det franske monarkiet under perioden 1682–1789. Lær mer om Louis XIV og andre franske kongelige ved hjelp av en gratis lydguide. Få et hint av hvordan livet i den franske hoffet var, når du går gjennom den glitrende speilsalen. Ta en spasertur gjennom de legendariske hagene i ditt eget tempo, med god tid til å beundre vakre fontener, skulpturer og velfriserte hager. Du har også adgang til Grand og Petit Trianon og områdene rundt. Se Solkongens private residens, hvor han gikk for å unnslippe den slitsomme hverdagen ved hoffet. Deretter fortsetter du til Marie Antoinettes residens, og finn ut hvor hun søkte tilflukt for å få være i fred.
Inkludert
 • 1- eller 2-dagersbillett til slottet
 • 1- eller 2-dagers adgang til hele Versailles (slottet, Marie Antoinettes bolig, Trianon og hagene)
 • Tilgang til de musikalske hagene eller fonteneshowet (om alternativet er valgt)
 • Audioguide tilgjengelig på 11 språk (må lastes ned)
 • Guide
 • Mat og drikke
Covid-19-forholdsregler

Du må bestille denne aktiviteten på nett, fordi billettkontoret er stengt

Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Versailles slott, Place d'Armes, 78000 Versailles. På grunn av anleggsarbeid på toglinjen RER C, mellom 15. juli og 25. august, kan du kun ta toget fra Javel stasjon (t-banelinje 10).

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort
 • Pass eller ID-kort for barn

Godt å vite

 • Adgang til slottet er gratis for barn under 18 år og EU-borgere under 26 år. I begge tilfeller kreves en billett med tidsluke, sammen med gyldig legitimasjon. Ikke-EU-borgere mellom 18 og 26 må kjøpe billett, med mindre de har bodd innenfor EU i mer enn 3 måneder.
 • Vær oppmerksom på at hagene ikke er tilgjengelige uten en billett til fonteneshowet på de nevnte datoene. På disse dagene er adgang til hagene er kun gratis for barn under 5 år.
 • Besøkende må ha på seg munnbind.
 • På grunn av COVID-19-tiltak, må lydguiden lastes ned fra attraksjonens nettside. Du mottar ikke noen fysisk lydguide.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,3 /5

basert på 10340 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  3,9/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Versailles er absolutt verdt et besøk, da det viser hvor rike franskmenn var og hvor fantastisk livet ved retten kunne ha vært. Det har vakker arkitektur, kunstverk og hager. Den enorme ulempen er at det ikke er noen fast track-inngang, og at vi måtte vente i ca 2 timer for å komme inn. Dette var helt opprørende!

21. februar 2020

Storslott sted, mye folk

Fantastisk sted å besøke med tanke på stedets historiske betydning for hele den vestlige verden. Veldig mange mennesker inne i slottet er det eneste som trekker ned. Køen for å komme inn føltes uendelig, men kommer man på plass i riktig(!) kø til kl. 8:30-8:45 så har man spart seg en time ekstra venting i kø. Ikke velg korteste kø, men den du har billett til. De fleste har individuelle billetter og skal stå i køen for dette. Barn under 18 er gratis, men ha ned pass for tvilstilfeller. Vår eldste på 15 år (ca. 180cm) måtte vi vise pass for. Hagen er veldig stor og har masse plass for en lang spasertur, samt muligheter for sykling, frakt med golf-bil, roing og bespisning (alt mot noe betaling). Det er spesielt å se hvor stor plass de kongelige hadde på 1600- og 1700-tallet.

Les mer

21. juli 2019

Wir waren sehr schnell durch das ganze Kontrollsystem. Schade war das an den Schildern sehr wenig auf Englisch übersetzt ist. Wir hatten keine Lust das Schloss mit dem Audioguide zu besichtigen und wären froh um ein paar Übersetzungen gewesen. Alles in allem war es ein wundervoller Tag.

6. mai 2022

Oversett

Produkt-ID: 59565