Vannaktivitet

Paris: Cruise på Seinen og Saint-Martin-kanalen

Aktivitetsleverandør: Paris Canal

Paris: Cruise på Seinen og Saint-Martin-kanalen

Aktivitetsleverandør: Paris Canal
Snart utsolgt

Fra NOK 216 per person

Snart utsolgt

Nyt et herlig cruise på Saint-Martin-kanalen og elven Seine i Paris. Passer Notre Dame-katedralen og seil under Bastille-hvelvene, for detter å oppdage den romantiske siden av Paris, mens du cruiser fra Musée d'Orsay til Parc de la Villette.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 2.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk, Fransk

Opplev

Høydepunkter
 • Cruise på Seine and kanalen St-Martin
 • Oppdag en skjult side av Paris kanalsystem
 • Opplev den romantiske atmosfæren når du cruiser forbi kastanjetrær og fine gangbroer
 • Dra forbi stedene der den gamle galgen og Écluse des Morts var plassert
 • Se Notre Dame- katedralen, Jardin des Tuileries og Pont des Arts fra vannet
Beskrivelse
Legg ut på et romantisk cruise nær Musée d'Orsay på Seine. Len deg tilbake mens du passerer Jardin des Tuileries, Louvre, Pont des Arts, l’Institut de France, og Notre-Dame-katedralen, samt de flotte hotellene i Ile Saint Louis. Eventyret fortsetter ved inngangen til kanalen Saint-Martin, hvor monumentet på Place de Bastille tårner over deg. Deretter entrer du en nesten 2 kilometer lang tunnel, opplyst av perforeringer som slipper inn dagslyset: Sug inn magien og skjønnheten til den underjordisk verden. Når du kommer ut av tunnelen, vil du oppdage den magiske Saint Martin-kanalen, en overraskende vannpassasje, omgitt av en romantisk gangbro, med kastanjetrær og fiskere langs kanten. I nærheten av tempelet kan du beundre Eric Lemaîtres byste, Écluse des Récollets og Hotel du Nord. Hold ørene åpne for knurringen av François Villons spøkelse når du nærmer deg plassen der Montfaucons galge pleide å stå plassert. Båten passerer deretter Bassin de la Villette og den buede gangbroen rue de Crimée, før den når Parc de la Villette, hvor du kan beundre Cité des Sciences og Cité de la Musique i den magiske tema-hagen.  
Inkludert
 • Adgang til Seine
 • Adgang til Saint-Martin-kanalen
 • Guide
 • Transport under aktiviteten: Sightseeingcruise
  Ikke egnet for
  • Rullestolsbrukere
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
  Krav til deltakere
  • Du må ta med og bruke munnbind

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Quai Anatole France. Båten er fortøyd i Solferino havn, like nedenfor Musée d'Orsay. For å komme til havnen i Solférino kan du bruke hovedtrappen i tre. Viktig: Møt opp ved båten 15 minutter før avgangstid.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • Cruisene kjøres daglig, fra midten av mars til midten av november. I visse tilfeller kan cruise arrangeres utenom denne perioden, for grupper på mer enn 40 personer.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 629 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,4/5
  • Transport
   4,3/5
  • Verdi for pengene
   4,3/5
  • Sikkerhet
   4,5/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  En flott båttur. Mye å se på Seinen og Canal St. Martin, Paris fra et annet perspektiv. Ønsker du en god plass bør du være der 1/2 time før. Under hele omvisningen fortalte en foredragsholder mye, først på fransk og rett etterpå på engelsk. Det var veldig varmt den dagen, og vi var glade for at vi bestilte turen kl. 10.00. Du kan sitte oppe i friluft, eller inne i skipet, hvor du også har flott utsikt og det er mye kjøligere. Det eneste jeg hadde ønsket meg var bedre gastronomi, i hvert fall en kald drink. Det var kaffemaskin og musserende vin, så ta definitivt med deg noe å drikke. Konklusjon: Jeg kan anbefale denne turen.

  Les mer

  27. juli 2022

  Et nydelig, fredelig cruise hvis du hovedsakelig er interessert i St Martin-kanalen. Vær advart om at dette stort sett er en kanaltur med mye venting på at hver sluse skal fylles med vann (tapt telling etter den 7.). Det er også en enveis tur med et avleveringssted langt fra det opprinnelige avgangspunktet.

  25. juli 2022

  Veldig fin tur... men med totalt 9 låser. Vi hadde funnet det finere om du hadde krysset Seinen litt lenger, men avsluttet turen bak tunnelen etter andre eller tredje sluse. Det er superspennende å kjøre gjennom en slik sluse, men etter den tredje blir det kjedelig på et tidspunkt. Den ca 2 km lange tunnelen var et absolutt høydepunkt med et veldig fint spill av lys og skygge. Guiden var også veldig bra. Båt med sitteplasser, liten kiosk og toalett. Destinasjonen var også veldig godt valgt etter at vi endelig hadde gått gjennom alle slusene ;-) Vi fant også forklaringen på utgangspunktet som trenger forbedring. Dette ble kun beskrevet fra en side – men vi kom fra en annen side og spurte oss selv hvilken «trebro» som var ment. Vi var også - etter at vi var ved rett havn - usikre på hvilken båt som var en del av turen. Man kunne ha beskrevet dette bedre. Ellers flott

  Les mer

  1. juni 2022

  Produkt-ID: 5671