Paris
Cruise og båtturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Paris Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 10 074 vurderinger

Denne begivenheten var vårt høydepunkt i Paris. Dessverre var den tyske guiden syk (vi ble informert om dette på e-post på forhånd og kunne ha trukket oss). Men vi ville likevel opp og ble da alternativt ledsaget av en Get your Guide-medarbeider til egen inngang og heisene og fikk automatisk en skikkelig refusjon for den tapte tjenesten (tysk guide) på kontoen. Du må fortsatt stå i kø en stund ved heisen til toppen, da det ikke er egen inngang. Hvis vi ikke hadde bestilt billettene opp til toppen på forhånd, hadde vi ikke kommet oss til toppen. Tipset var kun åpent for bestilte billetter. Vi syntes også tilbakebetalingen var stor, det var alvorlig tvil om vi virkelig ville få tilbake pengene. Vi har også bestilt flere billetter til Paris-helgen vår gjennom denne siden. Alt i alt en seriøs og god arrangør.

Veldig organisert, guiden snakket flere språk og kunne høres veldig tydelig. Ikke mye forklaring, men nevner de viktige punktene med Cruise. Kom tidlig så du kan få gode plasser på toppen. Min kone og jeg så at folk som satt i baren hadde andre mennesker som sto opp foran seg, og så forsetene var faktisk ikke de beste setene å ha. Lydappen fungerte ikke for oss i det hele tatt. Men jeg trengte det faktisk ikke. Jeg bruker iPhone-kartene mine for å holde styr på bygningene og monumentene osv. som vi passerte fordi kartene har en lommelyktindikator som forteller deg hva du skal utnevne til. Alt i alt likte det veldig mye, vel verdt €15 som jeg brukte.

Dette var en fantastisk opplevelse. Tror dette er første gang jeg skriver en anmeldelse, og jeg er sikker på at det vil hjelpe andre turister som skal til Paris. Servicen var veldig bra, båten var ikke så overfylt som forventet, vi hadde fine seter på toppen og kunne beundre byen. Online/app-billetttjenesten er veldig nyttig for å komme raskt inn, og prisen på billetten var virkelig verdt det alt i alt - jeg vil anbefale dette!

Turen var akkurat i tide og vår fantastiske guide (glemte navnet hans) var flott! Tok med boken hans og informerte oss alle om Eiffeltårnets historie! Det var gøy å lære noe nytt, og reiselederen vår gjorde det enda morsommere. Foruten vinden elsket jeg hver del av turen.

Det var et ganske avslappende cruise hvor du kan se Paris fra et annet perspektiv. Vi gjorde vår tidlig på morgenen så solen var ikke så varm, faktisk var det ganske kjølig og behagelig. Hvis man bruker The audio guide, kan den være ganske informativ.