Adgangsbillett

Disneyland Paris: Dagsbillett

Disneyland Paris: Dagsbillett

Snart utsolgt Bestilt 157 ganger i går

Fra NOK 556 per person

Snart utsolgt Bestilt 157 ganger i går

Nyt en magisk tid i Disneyland® Paris. Velg Disney Studios® Park, Disneyland® Park eller begge hvis alternativet velges.

Om billetten

Regler for kansellering
Kanseller inntil 3 dager i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Opplev endeløs moro i Disneyland® og i Walt Disney Studios®
 • Møt dine favorittfigurer fra Disney og samle deres autografer som suvenirer
 • Nyt moro for hele familien med massevis av attraksjoner, show og parader
 • Feir Disneyland Paris sitt 30-årsjubileum i år
 • Utforsk den magiske kino- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park.
Beskrivelse

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt unna lever Disney-helter og heltinner i eventyr som er lykkelige, uendelige. Nyt uendelig moro i forskjellige magiske land. Opplev dine favoritt Disney-historier akkurat slik du husker dem fra de klassiske Disney-filmene. Det er her eventyr virkelig går i oppfyllelse. Spenningen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyr et rush for de voksne, mens små kan seile verden rundt på "It's a Small World".

Selvfølgelig kan familiemoro finnes i hvert hjørne av parken, fra "Pirates of the Caribbean" til "Mad Hatter's Tea Cups". Møt Disney-karakterer. Ikke gå glipp av hovedattraksjonen: et møte og hilsen med elskede Disney-karakterer. Ha pennen og kameraet klart og møt karakterene du elsker.

Hver dag er det en fest i Disneyland® Park. På toppen av alle de fantastiske attraksjonene og karakterene, er det mange spektakulære familieparader og show å nyte hele året.

I år kan du nyte den festlige auraen for 30-årsjubileet, inkludert musikk og dekorasjon, ettersom den forvandler parken til et pulserende eventyrland. Mickey, Minnie, Donald og Daisy er glade for å vise frem sine blendende nye antrekk og danse på et gledelig dagshow spesielt laget for 30-årsjubileet.

Når natten faller på, forbered deg på å bli overrasket når et helt nytt, magisk øyeblikk bruker banebrytende teknologi for å lyse opp Torneroseslottet, etterfulgt av de spektakulære Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Oppdag den magiske verdenen av kino og TV på Walt Disney Studios® Park. Utforsk 4 kinomagiske studioer med spennende attraksjoner og spektakulære show. Innstill scenen i Studios, bare noen skritt unna Disneyland® Park. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Nytt: i det episke Avengers Campus-landet vil du slå deg sammen med Avengers og ta på deg de mektigste MARVEL-oppdragene! Gå bak kulissene og prøv Worlds of Pixar-området. Bli tatt av til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro med karakterer i omgivelser rett fra Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story og mer.

Disneys Halloween-fest:

Disney Villains er tilbake 31. oktober! Nyt tilgang til attraksjoner frem til kl. 02.00, en eksklusiv parade, ugudelig festlig underholdning og mye mer. Ikke gå glipp av årets mest skummel kveld.

Naviger med familie eller venner gjennom spennende, mystiske og monstrøst morsomme atmosfærer, der aktiviteter preget av mystikk og fortryllende overraskelser venter. Og for de modige, vil du våge å utforske en øy invadert av piratzombier i Adventureland?

Parken er åpen til langt på natt, så du kan ri noen av de mest kjente attraksjonene under måneskinnet, inkludert Phantom Manor, Big Thunder Mountain og Pirates of the Caribbean.

Billetter til Disney Halloween Party selges som separate alternativer. Tilgang til Disney Halloween Party er ikke inkludert med standard parkbilletter.

Inkludert
 • Adgang til Disneyland® Park og/eller adgang til Walt Disney Studios® Park er avhengig av det bestilte alternativet
 • Mat og drikke.
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Gå direkte til rotasjonsgrinden ved inngangen til parken og vis den elektroniske billetten din på mobil eller utskrevet på hvitt A4-papir i vertikalt format. Pass på at utskriftskvaliteten er god.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Billetter til Halloween og nyttårsaften selges separat fra dagtidsbilletter. Hvis du ønsker å tilbringe hele dagen i parken, må du kjøpe Park Ticket og Halloween Party Ticket
 • Bare navnene på hovedreisende vil vises på billettene dine
 • Hvis du ønsker å bestille billett samme dag som ditt besøk, vennligst velg alternativet "samme dag".
 • Har du bestilling samme dag, kreves det 1 time før billetten kan skannes ved inngangen
 • Disney Studios stenger 1 eller 2 timer før Disneyland Park. Vennligst sjekk åpningstidene på nettsiden
 • Navn på billettene kan ikke endres etter at billetten er bestilt
 • 31. desember stenger Disney Studios kl. 12.30 og parken stenger kl. 18.30
 • Disney sesongbaserte priser brukes
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 12909 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Vi dro til Disneyland en dag og Walt Disney Studios en dag, noe vi ikke syntes var verdt det. Til syvende og sist er det også en fornøyelsespark med funksjonshemmede sjåfører. Det var ekstremt lange ventetider. 60 minutter nesten alltid, men det var også 90 minutter. Det var definitivt kortere i Disneyland for de fleste attraksjonene. Prisene som kalles for alt er på grensen til en frekkhet. Selve dagsbillettene er allerede veldig dyre. I tillegg er det en avgift på €30 per dag for parkeringsplassen på stedet. Å spise og drikke i parken er også veldig dyrt. En veldig liten porsjon pasta koster €13,- og en pølse €11,-. Det er bedre å ta med seg mat, som du enkelt kan ta med deg. Kun glassflasker er ikke tillatt med inn. Det er også en parkeringsplass i flere etasjer ved jernbanestasjonen som ligger kun 10 minutters gange fra parken. Der betaler du kun €18,-.

Les mer

5. august 2022

Vi gikk bare 2 Disneyland temapark. Bra spesielt for barn, men litt underholdning for de voksne. Barn likte det. Som vanlig er problemet å vente i køen i mer enn en time på en 2-minutters tur, noe som gjør det kjedelig og drenerende. Jeg syntes prestasjonen til Disney-karakterene var veldig bra, spesielt dansen. Jeg likte det godt og ville ha mer på slutten. Alt inni er veldig kostbart, så det er best å ta med egne ting med mindre du ikke er bekymret for budsjettet. Jeg trodde vi kunne besøke en gang for barna.

Les mer

4. august 2022

Å stå i kø i timevis er selvsagt vanlig i slike parker, men det er veldig nervepirrende. Du tror attraksjonen kommer snart, og da må du gå gjennom flere rader. Kostnaden for måltider er ikke familievennlig. Bare for dyrt. Noen ganger står du en time for en is. Restaurantkostnadene er overpriset og maten er ikke verdt prisen. Veldig kjærlighetsløs og smakløs. Pommes frites bør minst være saltet til €3,50 for 10 pommes frites.

Les mer

1. august 2022

Produkt-ID: 395320