Legg til datoer

ParisBåter og yachter

Våre mest anbefalte Paris Båter og yachter

Paris: 1-times cruise på elven Seine

1. Paris: 1-times cruise på elven Seine

Bli med på et elvecruise på Seine, som starter og ender ved foten av Eiffeltårnet. Seil under broene i Paris, og beundre en rekke vakre severdigheter langs elven, mens du lytter til kommentarer om Paris og severdighetene du passerer. Under cruiset ditt passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og mer. Velg et kveldscruise, for å få et helt annet perspektiv på «Lysets by», idet byen lyses opp når mørket faller på.  Individuelle lydguider er tilgjengelig på 14 språk, og gir informasjon om Paris og byens historie, severdigheter og arkitektur. Vær oppmerksom på at lydguiden er tilgjengelig via smarttelefonen din ved å koble til WiFi om bord.

Paris: Panoramacruise på Seine med middag

2. Paris: Panoramacruise på Seine med middag

Beundre «Lysets by» fra elven Seine, på et sightseeingcruise om kvelden. Gå inn på den flytende restauranten «Paris en Scène» og nyt en forrett, hovedrett og dessert mens du seiler. Kos deg med et deilig måltid, før du returnerer til utgangspunktet. Sitt komfortabelt i en lenestol vendt mot elven Seine. I løpet av cruiset kan du benytte deg av den store salongen med klimaanlegg, så vel som en panoramaterrasse, for å beundre den vakre utsikten mot byens severdigheter. Cruise forbi Eiffeltårnet, Place de la Concorde, Musée d'Orsay, og passer under berømte parisiske broer som Pont de l'Alma, Pont Alexandre III og Pont des Arts. Menyen varierer etter sesong og inkluderer en ekstravagant 2-retters meny. En vegetarmeny er tilgjengelig på forespørsel. Eksempelmeny (dette kan variere fra dag til dag): • Amuse-bouche • Hovedrett: Provençalsk kalvemarmite, grønnsaksbouquetière med sitronconfit og basilikumolje, ELLER Bouillabaisse som i Marseille med torsk, potet- og urtesalat samt røkt aïoli. • Dessert: Rispudding, ristede peanøtter og saltet smørkaramell, ELLER Sjokolademousse med espelette pepper og sjokoladeflak.

Paris: Catacombs Entry & Seine River Cruise med Audio Guide

3. Paris: Catacombs Entry & Seine River Cruise med Audio Guide

Opplev de fascinerende restene av Paris' fortid med en billett til de mystiske katakombene. Oppdag byens romantiske side på et pittoresk cruise på Seinen. Bli vitne til ikoniske landemerker og avslør hemmelighetene under byen. Begynn i de fengslende katakombene i Paris, et intrikat underjordisk nettverk plassert under byens gater. Gå gjennom tunnelene som huser restene av millioner av parisere for å kjenne hvordan historiene og historiene deres er etset inn i de stille steinene. Etter reisen din gjennom byens skjulte underliv, gå opp til det pulserende bybildet og ta deg til Seinen-elvens bredder. Gå ombord på en komfortabel cruiser og seil gjennom hjertet av Paris. Beundre de fantastiske severdighetene i Paris' ikoniske landemerker, som Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame-katedralen, mens du soler deg i byens glød.

Paris: Elvecruise om kvelden med musikk

4. Paris: Elvecruise om kvelden med musikk

Nyt kveldsbelysningen i Paris, på et sightseeingcruise på Seinen. Bli med på en omvisning i «Lysets by» og nyt den avslappende stemnigen om bord, akkompagnert av musikk. Få panoramautsikt til Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-plassen, Petit og Grand Palace, Marie-broen og mange flere, mens du cruiser på elven. For å lære mer om severdighetene underveis, last ned appen som du kan bruke på cruiset (se instruksjoner på bekreftelseskupongen).

Paris: The Miraculous Cruise Immersive Show på fransk

5. Paris: The Miraculous Cruise Immersive Show på fransk

Legg ut på et elvecruise nedover Seinen i den vakre lysbyen for en familievennlig, oppslukende teateropplevelse. Gå ombord i en panoramabåt for et eventyr i det animerte Miraculous-universet. Ladybug og Chat Noir er på oppdrag for å redde byens monumenter og trenger din hjelp. Denne opplevelsen anbefales til barn i alderen 6-8 år. Din Mirakuløse serieopplevelse begynner ved foten av Eiffeltårnet. Gå ombord i en båt og lær om en fiende som reiser gjennom Paris med sikte på å ødelegge alle de vakre monumentene. Ved å løse gåter for å forfølge fienden, blir du en hjelpehelt for Ladybug og Chat Noir. Vær nøye med monumentene du går forbi, for eksempel Notre Dame-katedralen, nasjonalforsamlingen og Grand Palais. Denne skattejakten på et eventyr passerer de mest elskede høydepunktene i Paris. Med kreftene dine til logikk, observasjon og analyse, vil du ha en time på den sjarmerende Seinen for å lære om disse ikoniske landemerkene og hjelpe Ladybug og Chat Noir med å redde Paris.

Paris: Reservert adgang til Louvre og elvecruise

6. Paris: Reservert adgang til Louvre og elvecruise

Oppdag Paris med en kombibillett for Louvre-museet og et elvecruise. Besøk det ikoniske Louvre-museet med en reservert adgangsbillett, og bli med på et cruise på elven Seinen når som helst på dagen. Beundre kunstverk fra det antikke Egypt til renessansen i ditt eget tempo. Deretter slapper du av på et 1-times elvecruise, hvor du får sett byen fra et annet perspektiv. Se verden gli forbi fra en komfortabel cruisebåt, som går daglig fra Eiffeltårnet. Båtbilletten er gyldig for alle dager i løpet av de neste 6 månedene. Båten går omtrent hvert 30. minutt, 7 dager i uken, fra Alma-broen (Pont de l'Alma), som ligger i gangavstand fra Eiffeltårnet.

Paris: Cruise på Seinen gjennom Lyset by med lydkommentarer

7. Paris: Cruise på Seinen gjennom Lyset by med lydkommentarer

Ta et dag- eller kveldscruise på elven Seinen og nyt en spektakulær utsikt til, enten Paris i kveldsbelysning eller mens solen skinner. Nyt informative lydkommentatorer på smarttelefonen din, mens du cruiser forbi byens mest kjente bygninger. Legg ut på et elvecruise for å se Paris om kvelden eller på dagen. Lytt til lydguiden om bord på smarttelefonen din (tilgjengelig på 14 språk), for å lære mer om Eiffeltårnet, Louvre og andre attraksjoner. Gli rolig gjennom herlige Paris, mens du nyter panoramautsikten fra en klassisk trimaranbåt med terrasse og utvendige gangveier. Beundre opplyste severdigheter som Eiffeltårnet, Les Invalides og Musée d'Orsay. Se de skumle gargoylene i Notre Dame, og passer den imponerende fasaden til Louvre-museet, Grand Palais og mange flere steder.

Paris: Billett til toppen av Eiffeltårnet og båttur på Seinen

8. Paris: Billett til toppen av Eiffeltårnet og båttur på Seinen

Se Paris' mest kjente severdigheter med denne kombinasjonen av en billett for Eiffeltårnet og et elvecruise på Seinen. Dra nytte av assistert forbi-køen-inngang og utforsk Paris fra toppen av tårnet på egen hånd. Billetten din inkluderer et 1-times cruise på Seinen, tilgjengelig når som helst under oppholdet. Beundre UNESCO verdensarv-bygninger langs elvebredden, inkludert Eiffeltårnet, Les Invalides, Notre-Dame de Paris og Conciergerie. Passer flytende husbåter og restauranter underveis.

Paris: Inngangsbillett til Musée d'Orsay og cruise på Seinen

9. Paris: Inngangsbillett til Musée d'Orsay og cruise på Seinen

Tilbring dagen med å nyte kulturen i Paris mens du utforsker Musée d'Orsay og glir nedover elven Seinen på et båtcruise. Nyt dette praktfulle museet med en kjent impresjonistisk kunstsamling uten å stå i kø. Slapp av på slutten av dagen med bybildet flytende forbi deg. Begynn turen med en billett som gir deg tilgang til Musée d'Orsay. En gang et hovedknutepunkt for jernbanen, har Musée d'Orsay blitt forvandlet til et av de fremste kunstmuseene i verden. Den har skulpturer, malerier, møbler og fotografier, for det meste av fransk kunst. Etter å ha lest Musée d'Orsays impresjonistiske samling, som inkluderer verk av malere som Monet, Degas, Renoir og Cezanne, dra over til bredden av Seine for å legge ut på et avslappende elvecruise med en lydguide. Tilbring en time på å flyte fredelig langs den parisiske elvebredden.

Paris: Romantisk cruise på Seinen med 3-retters middag

10. Paris: Romantisk cruise på Seinen med 3-retters middag

Beundre den franske hovedstaden fra vannet på et middagscruise med sightseeing. Nyt en middag med et 3-retters måltid på elven Seine og se ikoniske parisiske monumenter, inkludert Eiffeltårnet, Pont de l'Alma, Musée d'Orsay og Louvre-museet. Legg fra Île aux Cygnes og cruise langs Seinen. Passer viktige landemerker og nyt utsikten fra vannet. Dra så langt som til Bercy før du reiser tilbake til startstedet. Maten blir laget om bord: Forretter:Halvkokt foie gras, eple- og druechutney Hysetartar med sitron-confit-skum Brasiliansk brød med mimolette og sildeegg Hovedretter:Grenadin av kalvekjøtt med eple, røkt sukrin, maiskrem og gulrot med puffet amarant, eller torskfilet grillet med Vierge-saus, brent purre, ertekrem og syltet blomkål Desserter:Baba med pisket krem, eller sjokolade og hasselnøttkjeks, eller omvendt sitronterte

Tilgjengelige aktiviteter

113 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 8

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

En opplevelse uten sidestykke. Vi valgte privilegietjenesten som inkluderer forretter, hovedrett, ostesmaking, vin, champagne og dessert, med seter ved siden av vinduet og jeg anbefaler det 100%. Middagen var veldig god, oppmerksomheten til servitørene på 10, superhyggelige og imøtekommende, en uslåelig stemning og dessuten en sanger med vakker stemme som setter musikk i bakgrunnen til kvelden. Hvis du tenker på det, ikke nøl, du vil nyte det og det vil være en opplevelse du sent vil glemme.

Fin atmosfære og god mat! Jeg anbefaler faktisk å ankomme en halvtime tidligere, da de allerede starter tjenesten når folk ankommer. Menyen tillater ca 3-4 alternative valg for hvert kurs. Sanger om bord som følger deg gjennom hele cruiset! Det er også fotografen (€ 20 per trykt bilde)

Fantastisk opplevelse å se Paris på kveldstid. Båten var meget fin, og med hyggelig engelsktalende personale. Maten var velsmakende, og gode porsjoner. Turen kan trygt anbefales!

Absolutely loved it!!! Great staff, great food, great singer! Would definitely come back!

Tjenesten Etoile er tilstrekkelig, du kan se veldig godt.